אז מה קרה בספר ה1/2/3/4/5/6?

Tal2012

New member
אם זו לא בקשה גדולה מידי...

היי, קראתי את הספר החמישי לפני כשנה בדיוק והייתי רוצה לרענן את זכרוני לקראת הסרט
תהיתי אם מישהו אולי יכול לכתוב קצת מה קרה בכל פרק... אני ממש אשמח
!!

CharmedRulez

New member
הספר השביעי סוףסוף יוצא אבל - יש רק בעיה...

עברה כבר יותר משנה מאז שסיימתי לקרוא את הספר השישי, ועכשיו אני מרפרף ככה (רציתי לקרוא את כולו אבל לא הספקתי ואני לא אספיק כבר) ואני חייב שתעזרו לי. הפרטים שצריך לדעת, הרגעים שצריך לזכור לקראת הספר השביעי. או יותר טוב- הרגעים הטובים ביותר של הארי פוטר והנסיף חצוי הדם. מישהו? :)

בואו נעשה מזה משחק

כל אחד יכתוב על פרק, לפי הסדר. פרק ראשון - דאדלי הרוס: הארי מאזין לחדשות בערוגת הגינה של הדארסלים כשלפתע נשמע קול נפץ, יוצא החוצה לאחר ויכוח עם דודו ודודתו ופוגש בדאדלי מתווכח עם דאדלי כשלפתע מגיעים שני סוהרסנים הארי מגרש אותם בעזרת לחש הפטרונוס גברת פיג מגיעה בזעם ואומרת שתהרוג את מנדנגוס פלצ'ר הבא אחריי : כנפייה של ינשופים

פרק 2 - כנפייה של ינשופים.

גב' פיג מתוודה שהיא סקיבית ומובילה את הארי ודאדלי הביתה - אולם לא מרחיבה יותר מדי על ההיכרות שלה עם עולם הקוסמים. פגישה קצרה עם מנדגוס פלצ'ר שהיה צריך לשמור על הארי, והם מגיעים לבית הדרסלים. דאדלי חושב שהארי עשה קסם כשלהו, וגורם למר וגב' דרסלי להתעצבן על הארי, מכתב מגיע להארי ע"י ינשוף ממשרד הקסמים שמודיע על סילוקו מהוגוורטס. הארי חושב לעזוב את בית הדרסלים, אבל מגיע עוד מכתב מארתור וויזלי שאומר לו לא לזוז מהבית ושדמבלדור מטפל במקרה שלו. הארי מסביר להם מה קרה עם הסוהרסנים. פטוניה פולטת בטעות שהיא מכירה את הסוהרסנים ושהארי לא משקר. בהמשך מגיע עוד מכתב ממשרד הקסמים שמודיע שיערך שימוע על המשכו של הארי בהוגוורטס. סיריוס שולח מכתב להארי שאומר שלא יעזוב את הבית, והארי לא מבין למה כולם אומרים לו את זה. ורנון מתעצבן מכל ה"כנפייה של ינשופים שעוברים לו בבית", הארי מספר על העבר של ההורים שלו ושל וולדמורט, ואז ורנון מבין שיש מצב שוולדמורט יתקוף את הארי בבית שלוואומר להארי לצאת מהבית!!! אז מגיע צרחן שאומר לפטוניה "תזכרי את הקודם" שגורם לה לשנות את דעת בעלה ולגרום להארי להישאר בבית. הארי עולה לחדר.

פרק 3- חיל המשמר

הארי שולח לרון, הרמיוני וסריוס מכתב בו הוא מבקש שיסבירו לו מה קרה. אף אחד לא עונה לו. הארי מנסה לחקור את פטוניה על הצרחן אבל היא מתחמקת ממנו. ערב אחד הדרסלים אומרים להארי שהם יוצאים מהבית, אחרי שהם יצאו הארי שומע קולות מהמטבח, הוא הלך לבדוק מי זה וראה חבורה של אנשים בינהם לופין ומודי. הם מסבירים לו שהם חיל המשמר שלו והם צריכים ללכת. הוא אורז את הדברים שלו במזוודה ולוקח את המטאטא שלו. הם ממריאים על מטאטאים ועושים את דרכם עד לכיכר גרימולד מספר 12. הפרק הבא: כיכר גרימולד מספר 12

ToryMaster

New member
אז מה קרה בספר ה1/2/3/4/5/6?

חברים יקרים, לאחרונה נפתחות פה המון הודעות "סיימתי את הספר הXXX לפני XXX זמן, תזכירו לי מה קרה בו לקראת השביעי". זה טוב ויפה, אבל במחילה במטותא, אני פותחת את השרשור הזה ואנא שרשרו אליו בקשות נוספות. הסברים טובים במיוחד יטוגלנו
.

למעלה