אז מה קראתם לאחרונה?

AmirPerc

New member
אז מה קראתם לאחרונה?

(ההודעה הזו לא דורשת בעל תפקיד רשמי)
במקרה נפלתי על פריצ'ר באיחור של כ-15 שנה. לא מאמין שלא קראתי את זה עד עכשיו... לא נורמלי פשוט.

AmirPerc

New member
עכשיו סיימתי את השני

זה מדהים איך הוא פותח קצוות עלילה חדשים ולא מפחד לסגור מהר מאוד את אלה שנפתחו קודם כדי לסבך את העלילה.

Elad Lerner

New member
Ghost World

התחלה טוב, אמצע מעייף, סוף אדיר.

לא ראיתי את הסרט, אבל האוגדן הזה נדחף אלי לידיים באופן מילולי עם ההמלצה לקרוא אותו. אני יכול להבין את השבחים שניתנו לו. אני לא חושב שהוא גאוני ברמות מטורפות, אבל הוא בהחלט מאד טוב!

יאצוקי

New member
שווה לראות את הסרט

אני כבר לא זוכר את הספר, אבל כשראיתי את הסרט בפעם הראשונה חשבתי שהוא תופס את רוח הדברים בצורה טובה. וגם שבושמי ענק. ושבהיא שבתפקיד רבקה יש איזה... משהו.

amitais

New member
The Art of Harvey Kurtzman: The Mad Genius of

The Art of Harvey Kurtzman: The Mad Genius of Comics
הארווי קורצמן הוא היוצר האגדי של מאד מגזין, כמה מגזינים סאטיריים נוספים, וכמובן ליטל אני פאני: קומיקס אירוטי וסאטירי שפרסם בפלייבוי במשך מעל ל-20 שנה. באוסף הענק הזה יש מאות עמודי קומיקס וסקיצות. מראים סקיצה מול עיפרון מול דיו מול מוצר מוגמר. בליטל אני פאני מודגם תהליך העבודה של קורצמן וביל ו-וויל אלדר, כ-7-8 עמודי סקיצות, עיפרון ודיו על נייר פרגמנט עד למוצר המוגמר בצבע מלא.
דברים מרהיבים.

mfalas

New member
Runaways

איך היתם מגיבים לו גילתם כי הוריכם הם סופר נבלים המשתייכים לקבוצה הנקראת "The Pride" השולטת בכל (מדיה, משטרה, וכו')?
על הכתיבה הנהדרת אחראי, זוכה האיינזר מר בראיין ק.וואן (Y: The Last Man ,Pride of Baghdad ,Ex Machin
על האומנות שלטעמי בלבד, אינה הצד החזק של היצירה אחראי אדריאן אלפונה.
כרגע אני באמצע האוגדן הראשון מתוך 3 (H.C), נהנה מהסיפור המקורי, מהמתח שהוא יוצר, ומהדפים הגדולים והנעימים לקריאה.
מאוד קל להיכנס לסיפור (העומד בפני עצמו ואינו מצריך ידע מוקדם), הדמויות מעניינות על אף שמדובר בסה"כ בילדים בגיל העשרה, חלקם ילדותיים, חלקם בוגרים לגילם וחלקם מסתוריים. בדלית ברירה עליהם לשתף פעולה ביחד בכדי לשרוד מאיומיהם של הוריהם אשר מנסים להפליל אותם וגרוע מכך להרוג אותם.
אינני רוצה לספיילר יתר על המידה, רק אומר כי לטעמי מדובר בהנאה צרופה ולא רק לקוראי קומיקס ותיקים.

Daredevil: Yellow

אחרי מיליון שנה שקראתי את ספיידרמן: בלו, הגעתי גם לזה. אומנם זה סיפור הדרדוויל הראשון שלי אאל"ט, אבל נהנתי מכל רגע. האווירה המובאת באומנות של טים סייל אדירה, המשחקים עם הצבעים נהדרים, אני פשוט אוהב אותו בתור אמן, אני זוכר שהתלהבתי ממנו גם בספיידרמן: בלו.
לואב כותב כמו שלואב יודע לכתוב אין פה כל חדש, סיפור זורם שנוגע במשבר הזה שהופך את האדם הניחן בכוחות מיוחדים מסתם מישהו מיוחד לגיבור. לדעתי אלה הסיפורים הטובים ביותר, ולווא דווקא סיפורי המקור המפוצצים. סיפור עם נגיעות פסיכולוגיות-פילוסופיות שהרבה יותר נוגעות ומגיעות.
מומלץ בחום (על המחיר היחסית גבוה לאוגדן בכריכה רכה)

idodo35

New member
מה קראתי לאחרונה

חחח הוצאת לי את המילים מהפה על פריצר!

לפני זה השלמתי invincible
וחוץ מזה אני קורא באופן חודשי כל מני סדרות P:

idodo35

New member
כצת פירוט

אני עוכב אחרי המון סדרות...
בין האהובות עלי:
the walking dead
green lantern
stormwatch
venom
ועוד די הרבה מדיסי ומרוול...(אין לי כוח לפרט הכל)

למעלה