אז מה קנינו השבוע?

אז מה קנינו השבוע?

הצלחתי לתפוס את Netrunner סוף סוף מיד כשהוא חזר למלאי ב-bookdepository. כ40$ (משלוח חינם כמובן).

תתחדש - אני אספר מה שיחקנו

היה לנו כמה סבבים:

שמונה וחצי - הילדים אוהבים את זה, בעיני זה
אבל הוא קצר לפחות
Geschenkt - הגרסה הגרמנית לNo Thanks - מקסים
סבוטור - הגענו למסקנה שמכאן ולהבא נשחק כך שכורי הזבהב החסומים לא יקבלו זהב. למה
כדי לאזן, כי כאשר יש חבלן אחד נגד 4 כורי זהב אין לו סיכוי - אבל אם הם קצת יריבו בינם לבין עצמם - יש לו סיכוי מעט יותר, וגם אם לא הצליח, הוא לא היחיד שלא יקבל זהב.....

ואחרון חביב -
בת השלוש התעקשה לשחק "לא תודה" גיחכנו, חשבנו שהיא סתם תפתח קלפים אבל היא הפתיעה וידעה יפה מאד שיש 2 אפשרויות בכל תור או לשים צ'יפ או לקחת ושיחקה ברצינות ותמיד ידעה מתי התור שלה.
השיקול אם לקחת את הקלף או לא היה כמה היא אוהבת אותו (את הצבע ואת צורת המספר)
בסופו של דבר - במשחק של ארבעה היא היתה מקום שני המנצח היה בהפרש של נקודה

ahstamker

New member
אני קניתי..

kinsburg ומחר אני מתכנן להזמין dixit 2, 7 wonders ומשחק פילר קליל כנראה zombie dice

ahstamker

New member
חלק בארץ כי זה יוצא אותו דבר חלק

bookdepository או האביר הירוק

הרחבות

את הנטראנר שלי קניתי כבר בדרך אחרת [לא היתה לי סבלנות] ועכשיו אני רוצה הרחבות אבל הכל נגמר בבוקדיפוסיטורי... אז במקום זה הזמנתי הרחבה לסטארוורז ואני כבר רוצה עוד אחת :p
חוצמזה אבא מביא לי מארה"ב את ההרחבה של מייג'וורז, ואייפד, שלפחות שם יהיה לי עם מי לשחק [אינטיליגנציה מלאכותית :(]
מעניין אם אפשר ללמד את סירי לשחק קלפים...

sAVVy25

New member
שני משחקים בשבילי

tzolkin - בעיקר בגלל המלצות פה ותכלס זה משחק מצויין
battlestar galactica - בעיקר בגלל bookdepository המחיר לא היה יקר מידי. פלוס אני מעריץ גדול של הסדרה, מה שכן החברים לשולחן המשחק לא ממש התלהבו, נקווה לשיפור בהמשך או מקסימום החלפה.

ycyclop

New member
החוקים של keyflower

לפי דעתי לא כתובים מי יודע מה. תתכונן נפשית לקריאה כפולה ומשולשת ולפי דעתי ועדיין יהיו שאלות

למעלה