אז.....מה קורה?

AeroDar

New member
חחחחחחח

כלום... תאמת גמני חשבתי לשים הודעה מטומטמת כדי שטיפה יכתבו פה אבל ויתרתי... אוף אין לי כוח לבצפרר.... היום היה לי מבחן בספורט....היינו צריכים לרוץ חצי שעה.... כמובן שלא הצלחתי....הצלחתי רק רבע שעה....אוף...והיה לי מבחן בשפת סי...שגם הלך לא טוב....אבל לא נורא....הכל יסתדר!!

jimorrison

New member
אווו ספורט..כבר מתחילת השנה לא

הלכתי לזה...אני לא חושב שהם יודעים שאני קיים בכלל.. ומה זה שפת סי?

hodaya17

New member
אממ סליחה על הבורות אבל ..

מה זה שפת סי?

hodaya17

New member
אויש לא ראיתי ..

ואל תזלזל בספורט כי לי דפקו בשנים קודמות 40 כי לא הייתי באף שיעור וגיליתי השנה שיש מצב שבגלל זה לא יגישו אותי לבגרות.. ואז זה באמת חבל כי זה מקצוע חובה.. (כנראה שאני אצטרך להכין עבודה או משו..)

jimorrison

New member
אוי באסה

טוב נראה כבר...אולי השבוע...אבל אני אומר את זה כבר כל שבוע

catch 2 2

New member
שפה די ישניה יחסית להיום

הכל פלאש וגאבה ,לא שיש לי מושג בכל מקרה. למדתי c רק שנה אחת קיבלתי 100 ולא שמעתי על זה יותר. בהמשך גם נפרדתי לשלום מהגמה אבל זה כבר סיפור אחר..והמורה עזב אחרי מקרים לא נעימים במיוחד, עזבו לא משנההה.. אההההה שיעורי ספורט הנוסטלגיה ,חצי שעה רצנו רק ביב ומאוד כדאי להשיג עובר בספורט , אחרת אין בגרות . בזמן שאני הייתי אני זוכר אחד לפחות שעשה שיעורי השלמה והוא היה כבר בצבא , סיפור מסובך, לא שווה .. זה לא כמו שלח שאפשר לדפוק ברז מכיתה ז עד הסוף , רק הגשתי דוחות ולא קרה כלום. ספורט נרשם בתעודת בגרות ולמרות שלא מתייחסים אליו בשום מקום חובה להציג 55 בדרך כזו או אחרת. אהה ו לילה טוב

just tina

New member
אני דווקא

היום למדתי כל היום מוסיקה. אני בבית ספר כזה שיש מגמת מוסיקה. ולא סתם, גם גיליתי שמורה שלי לאילתור שומע לד זפלין. :p חח

hodaya17

New member
ממש אשת אשכולות..

גם לנו יש .. ובאסה שקיבלתי תדלקות בגידים ב-ד-י-ו-ק בכיתה י כשהחלו הבחינות..(ניגנתי בכינור 6 שנים..) סיפור עצוב..

jimorrison

New member
כי אין לי כוח

יש ימים שאתה בבצפר עד שעה 9 שזה אומר שאתה חוזר הביתה ב6 וזה לא כיף וליפעמים זה גם על הימים החופשיים...אז זה לא שווה כעיני

jimorrison

New member
הבצפר לא מסתיים ב9....יש עד שעה 9

שזה 6...לי אין שעה 9 אני חוזר כל יום ב15:40 ויום אחד ב14:40

למעלה