אז מה קורה

NO FUCK

New member
אז מה קורה

עם העונה ה4 של גיקאס יורדת לא? בעסה אם מישהו יודע משהו חדש בקשר לזה או ששמע על איזה סרט של מישהו מגיקאס וקיי יגיד לי בבקשה תודה
FUCK YOU ALL

uriayon

New member
לא תיהיה עוד עונה

והסרט האחרון שיצא זה "Haggard" של Bam וחבריו

CKYGUY

New member
אין קשר..

הסרט הזה הוא סרט יחסית "רגיל".... נכון הוא יהיה מצחיק וזה.. אבל זה בכלל לא בכיוון של JACKASS ו CKY

BiAAcH

New member
ליתר דיוק...

הסרט באמת עם עלילה אבל הכי ענק שהיא על החיים המחורבנים של ראיין דאן, זה הולך להיות פשוט סרט ענק!

BiAAcH

New member
לצערנו כן....

אבל לפי מה שאני יודע סטיב-או וכריס פונטיאוס הולכים לצלם תוכנית (או שזה ל-DVD אני לא בטוח) שבה כל פרק הם ביבשת אחרת עושים שטויות, זה צריך להיות ענק, שני האנשים מתוך השלושה שאני הכי אוהב בג'קאסס....

uriayon

New member
אני אומר שאיזה חברה אחרת

כמו קומדי סנטרל למשל יקנו את הזכויות לסידרה

NO FUCK

New member
לא יעזור

כי נראה לי שלא משנה מי יקנה את הזכיות שלה לא יאשרו אותה שוב שתהיה בטלוזיה אחרי מה שהיה עם הילד ההוא אבל לפחותת יש שידורים חוזרים לפעמים ב MTV2 FUCK YOU ALL

BiAAcH

New member
את זה באמת אני לא מבין....

ב-MTV2 משדרים את דירטי סנצ'ז, שזו סדרה עם דברים הרבה יותר מסוכנים מג'קאסס, היה שם קטע שאחד עמד על סולם וחברים שלו פגעו בסולם עם האוטו, וזה היה בטלויזיה, אז אני לא מבין, אם הם משדרים את זה, אזלמה שלא כבר יקנו את הזכויות של ג'קאסס שלפי דעתי, תוכנית הרבה יותר טובה מדירטי סנצ'ז...

NO FUCK

New member
ברור שזו תוכנית הרבה יותר טובה

מדירטי סנציז מה הם סתם כמה אנגלים חולים בראש מזוכיסטים שמחפשים רק כאבב הקיצר אני באמתת מקווה שמישהו יקנה את הזכיות של גיקאס כי בגלל שאני חדשה ולא רואה אותם הרבה זמן יחסית בכלל לא הספקתי להנות

CKYGUY

New member
ועוד משהו

אם איזה ערוץ יקנה את ג'קאס .... אז גם אין סיכוי לעוד עונות ... כי החברות ביטוח דורשות עכשיו כמה מיליוני דולרים ערבות כמעט על כל קטע שהם עושים ..

למעלה