אז....מה קורה

MsUnderstood

New member
אז....מה קורה../images/Emo35.gif

נדם פה מתחילת תקופת המבחנים... איך הולך?? איך הציונים?? *חוזרת ללמוד*

stkachov

New member
אצלי על הפנים...

אני מניח אבל שתוך שבוע הדברים יהיו יותר בהירים ואז אדע איפה אני עומד מבחינת מבחנים...

mesoo

New member
מה קורה !!

זוועה ממש ממש זוועה דיייייייייייייייייייייייייייי נמאס לי נשארו לי עוד 2 מבחנים וזהו

לא הייתי פה יומיים

ואני רואה שלא הפסדתי כלום. בינתיים הציונים סבבה אבל יש עוד שני מבחנים (למרות שהם הרבה פחות חשובי), ואפילו הספקתי לבקר את האחיין החמוד, המתוק והמקסים שלי. סופ"ש נעים לכולם!

niva99

New member
10 מבחנים !!!../images/Emo178.gif

חמישה מאחורי - ועוד חמישה to go... מה זה העומס הזה ?! אין לי חיים - רישמית. האם בשנה ב' יהיה פחות לחץ ?

niva99

New member
עבודה סוציאלית...

"תמיד דופקים את השחורים"... אנגלית מתקדמים 2 מערך שרותי הרווחה מבוא לע"ס תיאורתי סטטיסטיקה יישומית פסיכולוגיה שיטות מחקר מבוא לסוציולוגיה מדיניות רווחה הבטים חוקיים יסודות התערבות למי ששרד

deathcaster

New member
תגובה

א. משתתף בצערך, גם לי זכור סמסטר עם 10 מבחנים.... באמת מטורף ב. בשנה הבאה יהיה פחות לחוץ ? זה תלוי במערכת שתבני לעצמך ... לא ?

queen of dreams

New member
פיזיותרפיה-שנה ב'

למרות שכמות המבחנים לא נראה לי עלתה או ירדה יחסית לשנה א'... וסמסטר הבא יש לי 13:( וזה עוד סמסטר מקוצר (תקופת מבחנים מתחילה כבר במאי)

אני סחוטה מעייפות ומלחץ

בנתים: הרצאה+עבודה בסדנת סטאז'-ציון:90 מבחן ראשון שהיה מאוד קשה-קיבלתי את הציון השני הכי גבוה בכיתה-91. הגבוה ביותר היה ציון 92. והיום עברתי מבחן קשה ומעצבן, מקווה רק לעבור...

למעלה