אז מה קורה במערב?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז מה קורה במערב?

בזמן שבמזרח יש 6 קבוצות שעדיין מנסות להיכנס לפלייאוף, במערב התמונה די ברורה והדבר היחיד שפתוח שם זאת שאלת המיקום הסופי. הלייקרס יסיימו ראשונים זה ברור, אבל מכאן והלאה הכל צמוד ומאוד ונכון לעכשיו התמונה במערב נראית ככה: 1) ל.א לייקרס - 53:13. 2) סן אנטוניו - 44:21. 3) יוסטון - 43:25. 4) דנבר - 42:25. 5) ניו אורלינס - 41:24. 6) פורטלנד - 41:25. 7) יוטה - 41:26. 8) דאלאס - 40:27. תיאורטית גם פיניקס עדיין בתמונה אבל בפיגור של 4 משחקים מדאלאס זה יהיה קשה למרות שנותרו להם עוד 15 משחקים לסיום העונה. ונתון מעניין קטן - הבית הדרום מערבי שולח 4 קבוצות לפלייאוף (אנטוניו, יוסטון, הורנטס ודאלאס) ורק ממפיס הקטנה נשארת בחוץ. אז איך לדעתכם תיראה התמונה הסופית במערב? האם פיניקס בכל זאת יצליחו להפתיע ובכל זאת להיכנס לפלייאוף? אני חייב לציין שכשאני מסתכל על הקבוצות אני ממש מתקשה לראות קבוצה שתהווה יריב כלשהו ללייקרס וזה מבאס אותי!! לא כי יש לי משהו נגד הלייקרס אלה בגלל שזה נראה כאילו הם הולכים לשעוט לגמר וזה אומר שיהיה פלייאוף די משעמם במערב.

אם איני טועה זה המערב המשעמם בנים האחרונות

בדרך כלל יש מאבק בתחתית על הנכנסת השמינית, השנה אין, ובעונה שעברה היו ריצות מטורפות של כמה קבוצות שגרמו לכולם לתהות אם הלייקרס באמת יגמרו ראשונים. השנה הלייקרס נראים בלתי ניתנים לעצירה. שים לב שיש להם סוויפ גם על בוסטון וקליבלנד בליגה (אם אני לא טועה). אני אישית תמיד מחזיק מסן אנטוניו. הם קבוצה מנוסה, עם עצבים חזקים, וכדורסל מאד מסודר שקשה נגדו. אם מישהו יכול לגבור על הלייקרס בסדרת הטוב משבע במערב זה הם. גם זה לא ממש סביר.

אני חושב שהספארס נעולים במקום השני

ושדאלאס בטוח מקום שמיני. (פיניקס לא תגיע, למרות לוח משחקים עדיף בהרבה) זה משאיר את יוטה, יוסטון, ניו אורלינס, פורטלנד ודנבר בתחרות על מקומות 3-7, אם יוטה לא הייתה קבוצת חוץ כל כך חלשה הייתי שם אותה במקום השלישי אבל אני לא מאמין שהיא תגיע לשם ולדעתי הסדר יהיה ככה: 1. לייקרס 2. ס"א 3. ניו אורלינס 4. יוסטון 5. יוטה 6. פורטלנד 7. דנבר 8. דאלאס 9. פיניקס ומלבד UPSET של יוטה על יוסטון אני לא רואה קבוצות נמוכות שינצחו בסדרה... ואם כבר מדברים על בתים עם הרבה קבוצות פלייאוף, יש סיכוי כלשהו שבשנה הבאה ייכנסו לפלייאוף כל חמשת הקבוצות של הבית הדרום מזרחי - אורלנדו, אטלנטה ומיאמי אמורות להיכנס ועליהן עשויות להצטרף שארלוט ווושינגטון אם אכן ארינאס והיווד יחזרו וישתלבו בקבוצה...

rapgamer4ever

New member
קשה לנחש

אני משוכנע מאוד שהספארס לא ישמטו את המקום השני. אני חושב שלדאלאס יש סיכוי לעלות במיקום- המאזן שלהם בכלל לא רחוק מהקבוצות שלמעלה ונשארו להם עוד הרבה משחקי בית. אני לא חושב שיוסטון תסיים שלישית. כנראה תחליף אותה ניו אורלינס. הימור על מנצחת הצפון מערבי באמת שאין לי.

Orenseg

New member
לדעתי המאבס לא אמורים להמריא

הם סובלים מחור גדול בכנפיים
זה היה נכון גם כשהם היו בריאים, אבל עכשיו דווין ג'ורג' גמר את העונה וג'וש הווארד מנסה לסחוב את הפציעה שלו ודחה את ניתוח הארתרוסקופיה עד סוף העונה. הם מצטרפים לג'רי סטקהאוס ושון וויליאמס שעדיין בפריזר. לא יודע מי ישחק שם בעמדה 3 עכשיו. באס? טרי? בראה?!

bostonForever

New member
יוסטון היא התשובה

הלייקרס ידרסו כל יריבה חוץ מסן אנטוניו (אם גי'נובילי יחזור ובכושר טוב) ויוסטון. למה יוסטון? קודם כל כי באטייה הוא אחד השומרים הטובים בליגה ועושה עבודה מעולה על קובי. ארטסט יחכה ברתק ויאו יחסום את מי שיצליח לעבור. סקולה את לנדרי יפרקו את גאסול במכות ויוציאו אותו מהמשחק. בהתקפה יאו אמור לטחון את הגבוהים הרכרוכיים של הלייקרס. נראה לי שאחרי שיוסטון נפטרו ממקגריידי הם יכולים סופסוף ללכת רחוק. במקום מנהיג רכיכה עם רקורד מוכח של כישלונות יש להם מנהיג ערס מרושע שירביץ לאחותו של קובי אם זה מה שיביא את הניצחון. אני צופה גמר של יוסטון - קליבלנד. בהנחה כמובן שהשיפוט הביתי לא ייתן ללייקרס נצחונות מיותרים..

rapgamer4ever

New member
קשה לי להאמין שליוסטון יש סיכוי

תראה- המומחיות של יוסטון היא לגרום ליריבה לשחק רע. זה אמנם נחמד מאוד, אבל בלייקרס אתה לא באמת יכול לעצור את כולם. יש להם יותר מדי כשרון, וכדי לעבור אותם בסדרה אתה חייב יותר התקפה ממה שליוסטון יש להציע. אין להם מספיק שחקנים יוצרים ואין להם כלים התקפיים מספיק יציבים.

bostonForever

New member
אתה צודק בסך הכל

הכל תלוי ביאו. הוא הנשק העיקרי של יוסטון וחייב לנצל את המאצ'אפ הסביר שיש לו כדי לשלוט במשחק. אני מאוד אוהב קבוצות הגנה ויוסטון מחזיקים בשניים משחקני ההגנה הטובים בליגה. הסיכויים לא לטובתם אבל תמיד אפשר לקוות... חוץ מזה להמר על הלייקרס זה בנאלי מדי :)

למעלה