אז מה קורה בליגה?

the mnm factor

New member
אז מה קורה בליגה?

אז אחרי שרב הקבוצות כבר שיחקו 4-5 משחקים אפשר להתחיל לראות מגמות. אז בואו נשאל כמה שאלות כלליות: 1. כמה משחקים כבר יצא לכם לראות העונה? 2. מאיזה משחק הכי נהנתם? 3. מאיזו תצוגת יחיד הכי נהנתם? 4. אחרי 4 משחקים יוסטון עומדת במצב של 3 נצחונות והפסד היום לסלטיקס. האם לדעתכם זה מדגם מייצג מספיק כדי לקבוע שהיא תדבר חזק השנה? 5. אחרי 5 משחקים פילדפליה עומדת על מאזן של 3 הפסדים ו2 נצחונות. פרט לנצחון על סקרמנטו החלשה באף משחק היא לא הרשימה. האם דעתכם השתנה על הקבוצה? 6. קליבלנד של אחרי מו וויליאמס עומדת במאזן 3-2 לזכותה. עד המשחק אתמול לברון ג'יימס היה פושר. האם לדעתכם דבר מה השתנה?

gambit forever

New member
ראיתי רק את שיקאגו-קליבלנד

היה משחק נחמד, לא התעלה לרמה יותר מידי גבוהה. עד הפציעה ברבע הראשון לברון היה די אנמי למרות שהוא קלע 10 נקודות, אחרי הפציעה לברון היה נראה בטירוף... 4. אם יוסטון לא הייתה מוכרת ככזו לוזרית היו מדברים עליה כקונטנדרית מאז הטרייד שהביא את רון-רון, אני חושב שבליגה הרגילה היא תמשיך להפציץ (אלא אם לפחות 2 מהשלישייה שלהם יהיו פצועים הרבה זמן). אבל מבחן הלוזריות של יוסטון יהיה בסיבוב הראשון של הפלייאוף. אגב אם במשחק הכי חלש של יאו בקריירה יוסטון הפסידה לבוסטון רק 4 הפרש אז באמת ליוסטון יש חומר שחקנים של קונטנדרית. 5. פילדלפיה עוד תתייצב ותגיע לפלייאוף די בקלות, בפליאוף אני כבר לא יודע מה יהיה, אבל אני מעריך שתעוף בסיבוב ראשון או בחצי גמר המזרח. 6. לברון יעלה הילוך, ומעניין שגם במשחקים חלשים של לברון קליבלנד הצליחה לנצח. בעונה הסדירה אני מניח שקליבלנד תסיים מקומות 3-4 ומשם היא תגיע לאן שלברון יקח אותה.

Oxycodone

New member
דברים שרציתי לציין

אטלנטה פשוט תותחים , בנתיים ללא הפסד בכלל ! ראיתי את המשחק שלהם מול פילי ..שברבע השני פילי הובילו ב20 נקודות ! וחשבתי שזה גמור..אבל אטלנטה לקחו את המשחק , יש להם יכולות התקפיות מסוכנות מאוד. אני מקווה שהם ימשיכו ככה. הויתור של פיניקס על שירותיו של ג'ון ג'ונסון זה אולי הדבר הכי טיפשי שהמועדון הזה עשה אי פעם. חוץ מזה , נהניתי מאוד אתמול מהמשחק של דטרויט והקנדים...פאק קנדה מה שנקרא , עם כל הכבוד לכריש בוש...גרמיין אוניל עדיין לא כזה חזק , ואין לקבוצה הזו sf וקלעי רציני ...גמאריו מון ופראקר שחקנים מאוד בינוניים ומוגבלים...היה תענוג לראות את פרינס מנצל את היתרון שלו וחוגג עליהם ב27 נקודות..הנקודות הכי מהירות שראיתי...נדמה לי שברבע הראשון הוא לא קלע כלום בכלל...פרינס הרבה יותר טוב בלי בילאפס , רק תנו לו כדור בצבע ולנהל את ההתקפה. אני מקווה שאייברסון לא יפגע במשחק שלו , כמו כן צריך לציין את ביינום שמפתיע ממש לטובה :]

Orenseg

New member
ג'ו ג'ונסון לא הסכים להשאר בסאנס.

הוא רצה להיות ה-איש בקבוצה ולקבל חוזה מקס. פאק קנדה? למה?! זו מדינה נהדרת, ואני ממליץ לכל אחד לבקר בה.

Oxycodone

New member
בקשר לשאלות

1. 2 משחקים 2. דטרויט טורונטו 3. טיישון פרינס 4. לא חושב..קודם שינצחו את הלייקרס או יוטה וישמרו על בריאות 5. הם עוד ישתפרו צריך לתת להם להסתגל 6. לא לא השתנה כלום , תחילת עונה לברון יכנס לעניינים

יאללה

1. שלושה משחקים, שיקאגו-בוסטון, פורטלנד-סאן אנטוניו, שיקאגו-קליבלנד 2. פורטלנד-סאן אנטוניו היה הכי טוב... 3. לברון ג'יימס אתמול בערב מול שיקאגו
4. תדבר מאוד חזק השנה, טרייסי הוא בפוטנציאל אחד השחקנים הכי טובים בליגה ואם הוא יציג טיפונת יציבות ואי פציעות אז גם אליפות בהישג יד לדעתי 5. לא תפסתי מהם יותר מידיד גם קודם... ייתחרו יחד עם טורונטו ואורלנדו על מקומות 4-6 (1-3 של קליבלנד דטרויט ובוסטון) ולא ישיגו יותר מסיבוב ראשון, מקסימום סיבוב שני... 6. לברון ייתאפס על עצמו ויציג יכולת עוד יותר טובה מהכמעט טריפל דאבלים שלו עד עכשיו שהם גם יכולת טובה אם כי לא לברונית...

תום116

New member
LA

אריזה ופארמר ממשיכים להיכנס לעיניינים. השנה אני מצפה לקפיצת מדרגה מהם. קובי- גם כן ממשיך להתחמם. אבל זהו, נגמר החימום והמשחקים. עכשיו מתחילים רצף אמיתי, כאשר 3 המשחקים הבאים: יוסטון בית, דאלאס והורנטס בחוץ. יאללה, אני מקווה לניצחון בכל אחד מהמשחקים האלה! GO LA!

אני ?

1. משתדל לראות משחק בכל יום - אם ממש אין לי כח אז לפחות להאזין לרדיו החי או לעקוב בקנאות אחרי הPLAY BY PLAY (פנטזי שולט
) 2.כאוהד דירק וחובב דאלאס בהחלט נהניתי מהתצוגה מול הספרס ( עוד אחת מהמועדפות שלי) 3. אתמול , ראיתי מאמצע הרבע השלישי את טוני פארקר הגדול 4. כל שנה לפחות מבחינת חומר השחקנים יוסטון אמורה להחשב כקונטנדרית (בטח ובטח השנה עם ארטסט -איזה צבת הגנתי הוא ובטייה יעשו ליריבות מתישהו). הפציעות של כוכביה השבירים דופקים לה עונה אחר עונה - לא מאמין שישתנה גם הפעם (רק לא יאו - לפחות עד שאמצע טרייד ראוי בשבילו
) 5. גם הנצחון על הניקס היה בהחלט מרשים . אני מאמין מאוד בפילדלפיה וחושב שהיא רק תשתפר ככל שהעונה תתקדם עד להפסד מול הקלטים בגמר המזרח. הבעיה החוזרת של הסיקסרס (גם שנה שעברה אותו סיפור) הפתיחה החלשה של איגי לעונה ,שהוא יחזור לשחק הלחץ ההגנתי של הקו האחורי בתוספת לברנד (איום פוסט אפ אולי הטוב בליגה) אמורים לקחת אותה רחוק 6. ראיתי שלושה משחקים של הקאבס(בוסטון דאלאס ושיקאגו) באמת שאין לי תשובה עדיין

למעלה