אז מה צפוי לנו?!

dirty boots

New member
אני גם קצת התאכזבתי,

הייתי שם את Strangelove, But Not Tonight וMaster And Servent, אבל שמעי, למה להתלונן, יהיה כיף :) (איך אני מת כבר לשמוע את הקהל הישראלי צועק "Reach out and touch faith", אחח).

omerikooo

New member
שומדבר לא בטוח..

אני חושב שכותב הכתבה עשה היקש (הנחה, השערה) לפי הסטליסטים שפורסמו ברשמי, וזה מה שיצא - וזה גם מה שפורסם .. דבר לא סגור. מה גם שהם רמזו שזה רגע השיא של הסיבוב, יכול להיות שיהיה מיוחד, והסטליסט ישתנה מעט..אין לדעת עד ההופעה עצמה.. גם בהופעה של רוג'ר ווטרס פירסמו סטליסט מתוכנן, והוא חרג ממנו מאוד. אין לדעת.

אין Freelove ?!

:(((((((( זה השיר שאני הכי הכי הכי אוהבת בעולם.. איך הם יכולים לא לבצע אותו??? :(

super girl 15

New member
=[[ אממ.. לא נורא..

אנחנו נתגבר.. אם צביקה היתגבר על זה שאין FreeLove אז גם את יכולה...

קשה, קשה.. :(

זה השיר שאני הכי אוהבת בעולם..אין סיכוי שיבצעו אותו? איך זה יכול להיות..? :/

Lady in red2

New member
אולי באמת הרשימה תשתנה בכל זאת?

אני ממש מבואסת שאין את Somebody ו-Shake The Disease.
גם חברה שלי שבאה איתי להופעה ממש תתאכזב שלא יהיו אותם, היא הכי אוהבת את השירים האלה... Question Of Lust - אני מאוד אוהבת אותו, אבל הוא די נדיר בהופעות לפי מה שראיתי ברשימות אחרות, אז לפחות שיהיו את 2 השירים האחרים שציינתי.

חבר'ה, משהו שיעודד אתכם

שכחתם שיש איזה 3 הדרנים שכל אחד שיר או שניים? מה שאומר עוד כמה שירים נוספים שלא נמצאים ברשימה הזו!!! עוד מצפות לכם הפתעות... תתעודדו!!! מאוכזבים לא תצאו מההופעה הזו ואת זה אני יכולה להבטיח לכם!!!

aviGODFATHER

New member
לפחות לא נירדם על ההגה בדרך חזרה../images/Emo6.gif

זה השיר הכי מרדים שלהם. בכלל, יש הרבה שירים בExciter שהם מרדימים (זה, I Am You, When The Body Speaks), בניגוד לשם של האלבום שאמור לעורר אותנו. לא שמרדים זה דבר רע, אני אוהב גם את קולדפליי (מקום 2 אצלי) והם די מרדימים (במיוחד האלבום הראשון שלהם).

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifאבל בכל מקרה... Goodnight lovers

זה הכי מתאים לסיום ההופעה... (גםNever Let Me Down Again ממש אחלה לסוף
וטכנית תמיד שאני שומעת את השיר הזה יש לי הרגשה של "סיום".. אני רגילה כבר מOne nught in paris....) אני ראיתי את Goodnight בLIVE באחת מההופעות בסיבוב... זה פשוט..
כל כך.. יפה!!! איך שדייב שר אותו כזה ומרטין לידו עם ה"ששששש..."
מזה מקווה אולי שיש סיכוי שיכניסו את השיר הזה לאחד מהשירים של ההדרן..

אני לא רוצה לעשות לכם ספוילר אז...

אני רק אומר שאם אתם ממש לא יכולים להתאפק וחייבים לדעת מה יהיו השירים בהדרן תפנו אלי במסר... אבל אני מציעה לכם להתאפק. שלא תגידו אחר כך שקלקלתי לכם!

Sid

New member
איך אין את Everything Counts???

זה אחד השירים הגאוניים שהם הוציאו!

למעלה