אז מה צפוי לנו?!

super girl 15

New member
אז מה צפוי לנו?! ../images/Emo192.gif

(פירסמתי את הכתבה אבל דבר כזה שווה לפתוח דיום אישי משלו בשביל לעלות חיוך...) מה צפוי לנו? (
) המופע של "דפש מוד" ייערך בפארק הירקון בתל-אביב ב-3 באוגוסט. חברי הלהקה צפויים לספק הופעה בת שעתיים שתכלול פעלולי תאורה והקרנות וידאו-ארט על מסכים רחבים. מתוך הבמה יצא שביל שיחצה את הקהל העומד בשורות הראשונות ועליו צפוי הזמר דייב גאהן להתהלך ולהתנועע. המנהל האומנותי של המופע הוא אנטון קרבין, שיצר וביים שלל קליפים של "דפש מוד". הלהקה תנגן כ-20 שירים. להלן השירים שיבוצעו: Pain That I'm Used to Expressions Of Time , Suffer Well, Precious , Walking in My Shoes, Stripped , Home, In Your Room , Nothing's Impossible , It Doesn't Matter, John the Revelator, I Feel You, Behind The Wheel, World In My Eyes , Personal Jesus , Enjoy The Silence , Photograph of yoy Never Let Me Down Again. יאוו.. אתם לא מבינים איזה היתרגשותתת...!!
הופעה של שעתיים!!!
רק בשבילנו... אהה וצריך לתפוס מקום טוב מול השביל הזה שנראה לי המקום האידיאלי ובזווית טובה לראות את ביצועי התחת של דייב ררר..
ושוב...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3277627,00.html

little 14

New member
../images/Emo2.gifקראתי נכון!?!!?

הם עומדים לחגוג בישראל "בוודאי! זו ההופעה האחרונה שלנו בסיבוב ההופעות. אנחנו הולכים לחגוג בישראל ומתכננים מסיבה גדולה אחרי ההופעה. אחרי כמעט שנה בדרכים אנחנו מגיעים לסוף הדרך וזו הייתה דרך מאוד ארוכה. המשפחות של הלהקה מתכוונת להגיע לחגיגות וגם חברים מעבר לים. זה יהיה הגראנד-פינאלה ומבחינתנו גם רגע השיא של סיבוב ההופעות, ואנחנו שמחים שנוכל לחגוג אותו בישראל". יאללה כל מעריצי דפש מוד להתחיל להיתפרס במועדונים ובארים אולי ניתפוס אותם נא ליצור קשר במיקרה חירום

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifליזיייי אני בוכה מאושר!!!!

(
מה שחסר לי זה שהטילים יגיעו לת"א..) בכל מקרה.. תבטיחי שעושים הכל כדי להבין בדוק איך אפשר לפלח את עצמנו למסיבה...!!! ואל תשכחי יש סיכוי אני גוררת אותך בכוח לשדה תעופה שמעתי איך שהם נוחתים הישראלים מתכננים להם קבלת פנים ולנו אסור לפספס את זה (ואסור גם לאפחד בפורום!!!)... את יודעת אחרי זה הולכים הביתה לישון
קמים ב6 בבוקר וטסים לפארק הירקון עד 5 וחצי... ותעשי לי טובה תנסי לזרזר את עיניין הכרטיסים סבבה?!
אני חייבת לדעת באיזה שער את נכנסת.. (אפילו שיש סיכוי 1% ל-10% שאת תיכנסי משער 1..
)

little 14

New member
רק עכשיו שמתי לב ש...

Behind The Wheel בפלייליסט נקווה שזה יהיה כמו בחזרות
(רינת ו א נ ס ה)

הגר26

New member
מספר תיקונים...

אין כזה שיר expression of time, כמובן. זה a question of time. ואם הם ישירו את photograph of you, אני אמות מהלם. וגם הם! זה photographic.

meytal8

New member
../images/Emo24.gifתודהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מאושרת עד הגג

Lady in red2

New member
בטוח שזאת רשימת השירים הסופים?

איך זה שאין את Just Can't Get Enough? אני רוצה את Somebody ו-Shake The Disease!
וגם את Question Of Lust...

super girl 15

New member
אממ.. כן כניראה שכן...

הרשימה יענו כבר סגורה וזה מה שפירסמו בYnet... אז 100% שאלה השירים שיהיו...

למעלה