אז מה צפוי לנו?-מאי 2015

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה צפוי לנו?-מאי 2015
ערוץ 10
להתבגר
-ע"פי סדרת הספרים מאת גלילה רון פדר עמית- קבוצה של 4 נערים בחוג קולנוע מקבלת מהמורה הדרשני לצלם תיעוד של חייהם בסגנון "מחוברים "... הם מתמודדים עם בעיות ההתבגרות השונות כגוון מקום בחברה, התפתות לדברים "אסורים" כגוון עישון, סמים גילוי מיניות ,אהבות ראושנות,,,, קוראי סדדרת הספרים יוכלו לפגוש בסדרה חברים ותיקים כגוון תומר (טום יפת -שכונה ), נופר (ניב סולוטון -יומני החופש הגדול 2 ) ונעמה.... מתחיל ב 2.5
בני ערובה 2 - סדרת המתח חוזרת בעונה השניה שתמשיך ותספר את סיפורה של משפחת דנון... איילת זורר ככל הנראה תעזוב את הסדרה ... עם מיכה סלקטור ,דר זוזבסקי..... מצטאפים לסדרה אלונה טל,איתי טיראן וטלי שרון

HOT
אננדה 2
- העונה השניה של מיני הדרמה שעוסקת בבחורה שנוסעת להודו ומתאהבת בבחור ערבי בכיכובה של דנה מודן תעלה ב11.5 כל הפרקים בערב אחד!!!
סוסי פרא
-סדרת נעורים חדשה, תספר על חבורת נערים עבריינים שמגיעה לעבוד בחוות סוסים כהדזמנות שניה ונקלעת לעימות עם החבורה העשירה והשולטת במקום . עם יון תומרקין, דניאל גד (גאליס), איל שיקצי (זגורי אימפריה) וניב סולטון שכבר התרועעה עם סוסים ב"יומני החופש הגדול 2" תעלה בקיץ 2015
אטלנטיקה - סדרת דרמה חדשה אשר תהווה גרסת דרמה רצינית לפיג'מות אשר בדדומה אליה מספרת גם היא על להקה לא כ"כ מצליחה הפעם בירושלים ודווקא מיקום הלהקה הוא זה שגורם לאי הצלחתה הסדרה צפויה לארח את להקת הרוק Deep Purple שבאו במיוחד מחו"ל על מנת להשתתף בסדרה... בהשתתפות טל פרידמן , אלון חימאוי ,שלומי קורויאט (הבורר) ,בני אלדר תעלה בהמשך 2015....
המשגיח -תספר את סיפורו של ארי, חוקר הפרועות שינה שמוצא את עצמו במרכז עלילות רצח בעיר הולדתו שהפכה עם הזמן למרכז קבלה רוחני... עם אדיר מילר,ליאור אשכנזי, אלון אבטובול תעלה ככל הנראה בקיץ 2015
הקודחים - ריאלטי VIP עובדים... תתמקד בחיפוש נפט... עם טום קשתי, נירו לוי ,רון שובל ועוד תעלה בקיץ 2015..
גוווללסטאר 3 - העונה השלישית של ריאליטי הכדורגל בו אנשי ציבור וסלבס מרכיבים נבחת כדורגל ומשחקים משחקים תצולם הפעם בחו"ל -ארגטינה ותכולל את יון תומרקין ,גיא זוארץ, זוהר ליבה,גל אוחבסקי ,כרגע בעריכה .. תעלה ככל הנראה בקיץ 2015
פצועים בראש 2 - העונה השניה של סדרת המתח אשר מספרת על זווג חברים שהתסתסכו ,והם נאלצים לשמור על העיר האלימה בה הם חיים בדרכים לא קונצבליות עם גיא עמיר ,חנן סביון , אגם רודברג ,תובל שפיר מצטרפים לסדרה חן אמסלם (זגורי אימפריה), גאיה שליטא כץ ולי בירן (החממה) ושירן סנדל (גאליס) ... מצטלמת בימים אלו.... תעלה בסתיו -חורף 2015
מועדון החנונים 2 - עונה שניה לקומדיית המצבים בבה"ס... בעריכה בימים אלו.... מצטרפים לסדרה אליאנה תדהר (גאליס) ודניאל ליטמן (החממה) תעלה בקיץ 2015
מתים לרגע 2 -העונה השניה של דרמת בה"ח בכיכובם של אגם רודברג ,אביגיל הררי ,אדי קבטנר, מאיסה עבד אלהאדי ועופר שכטר ההפקה הוזמנה ע"י הוט אבל עדין לא התתחילה .. ככל הנראה תתחיל ההפקה במאי 2015 אך יכול להיות יותר מאוחר...
שכונה 2 -מי גנב את מטה אהרון? האם ויקי תסלח לאיתן? האם אודי ורחלי יצליחו לשמור על אהבתם ללירון ואגם? התשובות נכתבות כעת ע"י גיורא בסיפור חדש כרגיל וככל הנראה תעלה בסתיו -חורף 2015 עם תותי ניניו , ניר חלפון , ליהי קורנובסקי
גאליס 6 -עם כל כמה שאני עצבני לכתוב זאת.. זאת העובדה גאליס תחזור לעונה נוספת שתנסה לענות על השאלה :האם יונתן ימצא את הדרך להפטר מהייעוד שלו ולהשאר עם דני בו בעת? או שמא זה בלתי אפשרי?
כיום בהפקה מתכוננים לסרט נוסף אחרי ההצלחה של "המסע לאסטרה" וככל הנראה הכי מאוחר שהעונה תעלה זה פברואר -מרץ 2016 עם תובל שפיר ,אליאנה תדהר....
בתולות 2- האם שלי תחיה כתוצאה מהיריות ? האם ליריות יהיו השפעה על שלי? האם באמת מתחילים להאמין שיש גם מימ אחר של כוחות ים? עם מגי אזרזר, ששון גבאי,רועי ניק....תעלה ככל הנראה עד תחילת 2017
זגורי אימפריה 3 - פעם ראשונה שאני כותב את המילים האלו בפירוש "זגורי אימפריה 3" .... מאור זגורי עוד לא התחיל לכתוב אותה לפי מה שששמעתי ולכן איני יכול לתת לכם תקופת עלייה אם מישהו יודע משהו אשמח לשמוע ..... עם עוז זהבי ,חן אמסלם
YES
שבט צוצלת 2
- סדרת המערוכנים אודות השבט הוירטואלי תשוב לעונה שניה ומטוטמת כרגל... עם שיר מורנו ,נלי תגר,עידו מוסרי .... תעלה ב13.5
ג'וני ואבירי הגליל
- סדרה חדשה שתעסוק בגברים שפותחים משרד ליווי לנשים. . עם; עוז זהבי,אוולין הגואל,יפתח קלין ,יוסף סויד וג'וי ריגר תעלה בקיץ 2015....
שטיסל 2 - סדרת החרדים המרגשת שנגעה בלב של כולנו . איילת זורר תעזוב את הסדרה והמחליפה שלה תהיה הדס ירון... העונה נמצאת כעת בעריכה. תעלה בקיץ 2015 לפי השערתי אך יכול להיות יותר מאוחר...עם מיכאל אלוני ,דובלה גליקמן, נטע גריטי
להרוג את סבתא-סדרה חדשה (גרסת יס לזגורי אימפריה) שתספר את סיפורה של משפחה אשר נאלצת לחיות במצב כלכלי קשה ,למרות שלראש המשפחה-הסבתא יש אמצעים כלכלים מבוססים אך מסרבת לעזור.. עם מירי אלוני,אלי פינש ,אליאור ואליס אביבי (מעושרות 3 ) וליהי קורנובסקי (שכונה) תעלה בקיץ-סתיו 2015
השוטר הטוב-סדרה קומית משטרתית אשר תספר את סיפורו של שוטר שמורעל ואהב את עבודתו אך דרך ההתנהלות שלו בה היא הפכפכה ובעיקר בלתי צפויה עם יובל סמו ,משה איבגי ,יגאל עדיקא ...תעלה במהלך שנת 2015
שוברי גלים 2 - סדרת הנוער תשוב לעונה שניה שתוכיח שוב כי ."לא תשברו את שוברי גלים " .העונה צפויים לנו כמה חברים חדשים בתוספת כמה חסידי ברסלב כרגע בצילומים.. תעלה בקיץ 2015 עם דקלה זקס,יהונתן בשן ,אביב בן אור.. ומצטרפים לחבורה הכי נאמנה בים גפן ברקאי ונואל ברקוביץ' (ששיחקו עם יונתן ב"יומני החופש הגדול" ) מירן מנקס (שחקנית חדשה ואלמונית), דורון ביטון (הייה אמור לשחק את בנזין בעונה הראושנה אך כידוע נתנאל טרבלסי החליף אותו עקב פציעה.. יחזור לתפקייד חדדש ונתנאל ימשיך בתפקידו כבנזין) תעלה בקיץ 2015
החממה 3 (המשך עונה -שבוע 7 והלאה) -שווב אנחנו חוזרים לשאלה "במי תבחר אלה לי? -יפתח או דניאל?" והפעם מצטרפים לזה סימני שאלה נוספים כגון :האם באמת נגמר סיפור נוביה? ,האם כל העלילה שהפתחה במהלך כל השליש הראשון קשורה איכשהו לרובי? מה עשתה המשטרה מחוץ לדלתות החממה ?, מה יקרה בהמשך סיפור החלל? והכי חשוב מה יקרה בסוף הסדרה כולה??? כרגע מצלמים.... תעלה בסתיו 2015 עם גאיה שליטא כץ לי בירן ,דר זוזבסקי , דניאל ליטמן
כוכב הצפון 2- לאן נעלמה דניאל ? מה היה כתוב במכתב שמאיה קיבלה? התשובות ככל הנראה בסוף קיץ -סתיו 2015 עם אריאל מורטמן ,גיא קלי ,אלון נוימן ,אפרת בוימלד......
האחיות המוצלחות שלי - yes שראתה את ההצלחה של זגורי אימפריה, החליטה ללכת על גרסה יותר נשית לקומדיה משפחתית והחליטה ללכת על סיפורן של שלוש אחיות אשר כל אחת מהן מתמודדת עם בעיות כגוון שביזות בצה"ל ,לסביות ועם מערכת היחסים בינהן ועם הסביבה הסובבת אותן... תעלה בהמשך השנה....
רשת
המדרשה-סדרת מתח פסיכולגית שתספר את סיפורו של קורוס להכשרת סוכני המוסדהתמודדות עם הקשיים שבלהיות סוכן מוסד. כרגע בשלבי חתימה על חוזה מול:יהודה לוי, אקי אבני,יהורם גאון ואלון אבטובול תעלה ב2015

חבל מאוד שאיילת נאלצה לפרוש אבל לפחות משאירים את האבא, אחרת זה היה פשוט בלתי סביר או הגיוני שנשארים לבד רק דר ויואב.
מעניין איך יצליחו לקשר שוב בין שלושתם, בהיעדר האמא שהייתה כל כך מרכזית ודומיננטית, לסיפור חדש. יכול גם להיות שהפעם זה יהיה פחות סביבם ישירות, מי יודע...

בקטנה...
לא, מה פתאום. הם עוד לא התחילו לצלם, לפחות ככל הידוע לי.
איך הבנת שאולי היא כבר עולה לשידור ? רק עכשיו קראנו על הליהוקים החדשים.

ייקח עוד קצת זמן אבל מן הסתם, אם זה מעודד, אני מאמינה שעוד השנה תעלה...

שיר m

Well-known member
נכון נכון נכון...
בכותרת היה כתוב מאי ולא חשבתי יותר מדי...

Roei152

Well-known member
מנהל
את יודעת... שאני נוהג לכלול סדרות שלא יעלו החודש
זה פשוט רשימה מסודררת בעיקר ליס והוט..... על סדרות שיעלו אני כולל גם תוכנניות שעומדות לעלות...

d1f2

Well-known member
נראה שדווקא השוטר הטוב מהסדרות של yes תעלה הכי מוקדם
לפחות עליה הם התחילו לפרסם בפייסבוק שלהם.

rubmue1234

New member
אממ יש טעות..
רשמת לגבי המשטרה.
הם באו לקחת את מתי אחרי שפרץ כמה פעמים לאתר הזה של המוסד או מה שזה לא היה...

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון אבל אנחנו לא יודעים זאת רשמית
לכן זה עדין סימן שאלה.....

למעלה