אז מה צפוי לנו ? -יוני 2016

Roei152

Well-known member
מנהל
פשוט מאוד אני מעתיק ומדביק מהרשימה הקודמת
ומשנה בהתאם למה שרלוונטי...
&nbsp

rubmwue1234

New member
ראיתי...
ודווקא אהבתי.
את שתי העונות(!)
אבל לא ברמה שאהבתי את ''השיר שלנו'' ....בכלל לא ברמה.
בוא נגיד,
שהציפיות שלי מהסדרה הזו, הן שהיא תהיה בין איך ש''תיכון'' הייתה, לבין איך ש''השיר שלנו'' הייתה..וכמובן כמה שיותר לכיוון ''השיר שלנו'' ..
כמובן שאני לא כל כך יכול לאמר את זה בוודאות כי העלילה לא ברורה,
אבל הבסיס והעיקרון כבר ידועים, ובכלל זה הקישור ל''השיר שלנו''....

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה צפוי לנו ? -יוני 2016
yes
מלאך של אימא
- דרמת מתח שתגולל את סיפורה של משפחה שעוברת טרגדיה נוראה . ילד קטן שנעלם למשפחה בה האימא עובדת כפסיכלוגית בשירות בתי הסוהר .. עם דביר בנדק, שרון שטרק ,גפן ברקאי, ורד פלדמן...תעלה ב19.6 ,אך הבכורה בVOD תהיה כבר ב16.6...
תאג"ד 33 -דרמה יומית חדשה ,תספר את סיפורה של יחידת חובשים בצה"ל ,שיוצאת לחפש את הרופא הראשי שנעלם בסיבות מסתוריות עם תומר קפון (פאודה), אינה בלקמן (אליפים 2),שירה נאור, דין מרישקנוב (השמינייה החדשה)
סופשלי -הסטיקום החדש של שחר חסון בערוץ הילדים מקבל שם מוזר... בנוסף אליו ישחקו בסדרה עדי הימבלבלוי , יובל סגל.זאב רווח
אוי בוי /מוזיקל (שני שמות אופצנילים )-הסדרה הבאה בתור אחרי שוברי גלים ואליפים מבית טדי הפקות וערוץ הילידם תהיה סדרה מוזיקלית כמו שטדי נהגה לעשות בימי הטלנבלות (השיר שלנו ,דני הוליווד) , הפעם כוכבי הסדרה הם לא בדיוק אנונימים והם כבר מוכרים לנו מסדרות הנוער הלוהטות החממה וגאליס.. עם עומר דרור, רוני דלומי , דניאל מורשת, לי בירן....
ראש גדול 6 -הסדרה שהיתה המתחרה הבולטת של השמיניה החליטה שהיא לא רוצה להשאר מאחור וגם היא תחזור לעונה נוספת שתעסוק בשכבה חדשה באותו תיכון , תיכון אביבים .. הבטיחו את מקומם בקאמבק :איציק כהן ,חנן סביון, אלמה בן זאב(להתבגר), ספיר דרמון ,רועי ויינברג
כואב אבל תמשיך -קומדיה רומנטית מאת יוצרי "אהבה זה כואב" אסי כהן ודנה מודן שכמו ב"אהבה זה כואב" אף לוקחים על עצמם את גילום הדמויות הראשיות ... הסדרה היא לא המשך של הראשונה ותספר סיפור חדש על שכנים גרושים שנמשכים אחד לשנייה , אך מסרבים להודות בכך .. החיים מעמידים אותם בסטיטואציות שונות והם נאלמים להתמודד איתם ועם הגרושים, בעיות בעבודה ,שחיקות החיים..
כבודו - סדרה חדשה , אין פרטים עליליתיים.. עם יורם חטב ,אלמה דישי (איש חשוב מאוד) ולוסי אהריש
שטיסל 3 -סדרת החרדים הנוגעת ללב... תשוב אלינו בשלישית, ותנסה לענות על השאלות איתן נשארנו בסוף העונה הקודמת ... מה יעשו עקיבא וליבי ? איך יסתדרו חניניא ורוחמי כזוג צעיר בעולם כ"כ עוין כמו הסביבה החרדית?, כרגע בשלבי כתיבה ותתחיל הפקה רק בסתיו 2017 עם דוב גליקמן , מיכאל אלוני
האחיות המוצלחות שלי 2 -עונה שנייה לקומדיה המשפחתית במרכזן עומדות 3 אחיות אשר מתמודדות עם בעיות היומיום ... עם נלי תיגר ,טס השילוני
פאודה 2 -הסדרה שעוסקת בנושא כ"כ אקטואלי ומטפלת בו בצורה יוצאת מן הכלל תשוב לעונה שניה ... אשר תעסוק בשאאלה מה קרה לאחר מותו של אבו אחמד... עם ליאור רז ,רונה לי שמעון ....
HOT
עיקרון ההחלפה
-תספר את סיפורו של אטלס, קצין מוערך לשעבר במעבדה לזיהוי פלילי במשטרה,. אך הפך להומלס.. תעלומה שרודפת אותו עדיין מובילה אותו לחקור ולדבוק עד ממש אובסטיה .... עם ליאור אשכנזי ,ליאת הרלב ,סמדר קילצ'ינסקי ,מוריס כהן.. תעלה בקיץ 2016...
הקלמרים 5 -עונה חמישית לקומדיה על זוג שוטרים "השומרים" על הסדר בב"הס . עם אודי גוטשליק ,אביעד בנטוב רוני הדר תעלה בקיץ 2016..
שכונה 2 -מי גנב את מטה אהרון? האם ויקי תסלח לאיתן? האם אודי ורחלי יצליחו לשמור על אהבתם ללירון ואגם? התשובות כרגע בצילומים... שכנים חדשים טל מוסרי ,דניאל ליטמן ואדם הירש שחוזר לכבב בפריים טיים של עולם הנוער לאחר כמה שנות היעדרות מאז "ראש גדול 3" .תעלה כנראה בספטמבר 2016 עם תותי ניניו ,אסף הרץ ,ניר חלפון ,עומר גולדמן ,וליהי קורנובסקי
מטומטמת- קומדיית פשע רומנטית יומית שתספר את סיפורה של שירי אזוגי , שחקנית כושלת וסטלנית שכולאה בגוף של תלמידת תיכון שנאלצת להתגייס למשטרה בתור סוכנת סמויה על מנתת להציל את בן זוגה ממאסר ... עם בת חן סבג, נדב נייטס,מוקי, גאיה שליטא כץ, נורמן עיסא
ערפד יהודי- יהודה בן חיים עבריין שנמצא בדרכו להימור הגדול של חייו ,פוגש אישה מהפנטת ביופיה שסוחפת אותו להרפתקה רומנטית וסקסית חוצת גבולת , דתות ותרבויות... עם ציון ברוך ,אנסטסיה פיין ,עמוס תמם ,אילנית לוי
בתולות 2 - המשך חקירתה של שלי אודות אחותה מאיה רג'יאן במקבביל להתפתחוות סיפור חדש ותעלומה חדשה אודות המיתוס המשפחתי על בתולות הים.עם מגי אזרזר ,ששון גבאי, אלון אבטובול ,צחי הלוי....
העילויים -תספר את סיפורם של ארבעה חב'רה חרדים שמצד אחד נהנים ממה שיש לחברה החילונית להציע ... ומצד שני אין להם את האומץ לפרוש מלימודי הקודש ומהישיבה...עם דניאל גד (גאליס),ישראל אטיאס ואורי ליזורביץ (זגורי אימפריה)
פול מון- לאחר שלקחו פסק זמן ארוך דורי מדיה והוט שהפיקו בעבר טלנובלות כגון "משחק החיים","לחיי האהבה","האלופה", חוזרים עם טלנובלה חדשה שתספר את סיפורם של צעירים שיצאו לטיול תממים לתיאלנד , אך רוצים להשתקע שם.. עם מאור שוויצר ,תומר קפון, יערה בנבנישתי
אורי ואלה-לפני שנים אורי איבד את בת זוגו שהיא אימא של אלה , ומאז הוא ואלה מקיימים קשר של אבא ובת שנע לקשר דומה לקשר זוגי קצת ... אורי ואלה רוצים לצאת מהבועה הזו ,אך זה לא פשוט עבורם ... עם שלמה ברבא ,דינה סנדרסון ,פבלו רונזברג , לירון ויסמן,גל תורן
משוגעים- סדרת דרמה על שייכות ונפש .. "האם אני מרגיש שייך? " תספר את סיפורו של נעם אשכנזי , הלוקה בהפרעות אישיות ורק באלנטרטיבה של מחלקה ג' יכול להרשות לעצמו להרגיש טיפה שייך...
האלמן - סדרת דרמה אישית של רשף לוי (הבורר) . הסדרה תספר את סיפורו של יריב ..שהחרדה שאשתו תמות והוא יצטרך לגדל את חמישת ילדיהם לבדו מתממשת , הוא עוזב הכל ויוצא להיות סנטדאפיט....
אוטונומיות -לאחר שעסקנו בעולם החרדי בשטיסל, אנחנו יוצאים לסיפור חדש באותו עולם ... עם אותם יוצרים .... והפעם העולם החרדי מתנגש בעולם החילוני הכי רחוק ממנו ..... עוד רובד כואבב של ישראל 2016 נחשף לענינו .. עלילת הסדרה תתעסוק בהתנגשות התרבויות של ירושללים החרדית והסגורה מול תל אביב התוססת והחילונית ... במעין "משפט שלומה מורדני ". מאבק של תפסות עולם שונות על גורלה של גוני ילדה אחת קטנה....
גולסטאר 4 -עונה רביעית לריאליטי הכדורגל... הפעם העונה במקסיקו ... עם ירון ברלד , דודו כהן ,ליאור דיין
מתים לרגע 2 - החבורה מחליטה להפסיק עם משחקי המוות ועם הניסויים, אך זה לא מרפה מהם ולאט לאט הם מוצאים את עצמם ,אחד אחד שוב מתעסקים עם המווות.... עם אגם רודברג,אביגיל הררי ,עופר שכטר, אדי קבטנר ,מאיסה עבאד אלהאדי...
איש חשוב מאוד 2 -עלילות יהודה בהוליווד ... יהודה רוצה לנסות לכבוש את אמריקה , אך הרוזמה שיש לו בביצה המקומית לא עובדת מול המפיקים והדרישות של העולם הגדול.... עם יהודה לוי....
התובע - סדרת דרמה משפטת חדשה על עולם הכנסת
זגורי אימפריה 3- מאור זגורי עדיין כותב עונה שלישית וכנראה גם אחרונה לסדרת הלהיט של הוט עם המשפחה הכי משוגעת בישראל... עם עוז זהבי,חן אמסלם ...

Roei152

Well-known member
מנהל
תשמע מי בגזרת הנשים...
מאיה ורהטימר (הדס -אליפים) ושירה נאור
נו? נראה לך יותר טוב?

Roei152

Well-known member
מנהל
ועוד
ערוץ 10
הרוסים
(שם זמני)-סיפורם של שני אחים רוסים והתמודדות שלהם עם החיים בקומיות ושעשוע , סטיקום בהשתתפות רוני דלומי,חן אמסלם
קשת
נופלות על הרגליים
- קומדיה שתספר את סיפורה של דנה פין שיום אחד בעלה, חוקר פרטי מצליח, נעלם בלי להשאיר סימן....... היא חוקרת את העלמותו יחד עם המזכירה שלו שהיא גם מאהבת שלו...... עם מילי אביטל, שני כהן, דובלה גליקמן ,מיקי קם.....
להיות איתה 2- עונה שניה לסדרת הדרמה הרומנטית מאת אסי עזר. עם אביב אלוש ,רותם סלע,הילה סעדה
צומת מילר -לאחר יהודה לוי וסייד קשוע גם אדיר מילר החליט ליצור קומדיה על חיו .... גם אדוה בולה ואליאנה תדהר תקחנה חלק...
כפולים 2 -למרות שטנדר הפקות התפרקה ככל הנראה זה לא ישפיע על עונות שניות לכפולים ולפאודה שגם היא באותה הפקה...
רשת
סדרה בלי שם
- סדרה ראשונה מסוגה בישראל, סדרת מפלצות למבוגרים
הערוץ הראשון
איפה אתה חי? 2 -
העונה השניה של סדרת הבוכרים בהפקה .. עם חי ורונן דוידוב ,עדי הימבלבלוי...

שיר m

Well-known member
תודה רועי! מלא דברים מעניינים.
"משוגעים" ו "האלמן" משכו את תשומת ליבי... אבל הכל נראה טוב

שיר m

Well-known member
מכיוון שאנחנו מועדון המעריצים של מוריס כהן....
(אה לא?
)

אז סרט חדש בכיכובו בדרך. קטע יפה זה שהוא ואשתו -הלא היא השחקנית הנהדרת רותם זיסמן כהן- משחקים יחד זוג נשוי

בקיצור קבלו הצצה משובבת נפש (יש מכות
)
http://e.walla.co.il/item/2966218

panda0zombie

New member
לא היה לי מושג שהם נשואים

כיף לדעת! שניהם שחקנים מצויינים!

אני לא מעריץ אותו בדיוק בגלל זה!
איך הוא השיג אותה?!
&nbsp
ואיך לי בירן הצליח להשיג את דר, גם אם לרגע קט?!
&nbsp
ולמה אני לא משיג אותן?!

ny22

New member
מנהל
לידיעתך - דר פנויה עכשיו

הי נפרדה מלי בירן לפני כמה זמן....
&nbsp
ומוריס כהן - הוא פשוט מלך שהוא השיג את רותם זיסמן

טוב נו - כי היא מלכה

ny22

New member
מנהל
אנחנו גם מועדון המעריצים של אשתו, לא?

ואני ממש ממש מחכה לסרט הזה

כל סרט שבכיכובה הופך להיות להיט

Roei152

Well-known member
מנהל
ראית פצועים בראש?
סדרה מעולה... רותם משחקת בה.. וגם גיא עמיר ,חנן סביון (היוצרים) אתה חייב...

למעלה