אז מה צפוי לנו? - יולי 2015

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה צפוי לנו? - יולי 2015
HOT
אטלנטיקה
- סדרת דרמה חדשה אשר תהווה גרסת דרמה רצינית לפיג'מות אשר בדדומה אליה מספרת גם היא על להקה לא כ"כ מצליחה הפעם בירושלים ודווקא מיקום הלהקה הוא זה שגורם לאי הצלחתה הסדרה צפויה לארח את להקת הרוק Deep Purple שבאו במיוחד מחו"ל על מנת להשתתף בסדרה... בהשתתפות טל פרידמן , אלון חימאוי ,שלומי קורויאט (הבורר) ,בני אלדר תעלה ב9.7
מועדון החנונים 2
- עונה שניה לקומדיית המצבים בבה"ס... בעריכה בימים אלו.... מצטרפים לסדרה אליאנה תדהר (גאליס) ודניאל ליטמן (החממה) תעלה בהמשך הקיץ-סתיו 2015....
סוסי פרא-סדרת נעורים חדשה, תספר על חבורת נערים עבריינים שמגיעה לעבוד בחוות סוסים כהדזמנות שניה ונקלעת לעימות עם החבורה העשירה והשולטת במקום . עם יון תומרקין, דניאל גד (גאליס), איל שיקצי (זגורי אימפריה) וניב סולטון שכבר התרועעה עם סוסים ב"יומני החופש הגדול 2" תעלה בסוף החופש . (נקווה מאוד...)
גוווללסטאר 3 - העונה השלישית של ריאליטי הכדורגל בו אנשי ציבור וסלבס מרכיבים נבחת כדורגל ומשחקים משחקים צולמה הפעם בחו"ל -ארגטינה ותכולל את יון תומרקין ,גיא זוארץ, זוהר ליבה,גל אוחבסקי ,כרגע בעריכה .. תעלה ככל הנראה בסתיו 2015 .... לאחר סיום הקודחים....
פצועים בראש 2 - העונה השניה של סדרת המתח אשר מספרת על זווג חברים שהתסתסכו ,והם נאלצים לשמור על העיר האלימה בה הם חיים בדרכים לא קונצבליות עם גיא עמיר ,חנן סביון , אגם רודברג ,תובל שפיר מצטרפים לסדרה חן אמסלם (זגורי אימפריה), גאיה שליטא כץ ולי בירן (החממה) ושירן סנדל (גאליס) ... .... תעלה בסתיו -חורף 2015
מז"פ - סדרה חדשה שתספר את סיפורה של מעבדה לזיהוי פליליי עם ליאור אשכנזי ,ליאת הרלב ויעל אביקסיס תעלה במהלך 2016....
המשגיח -תספר את סיפורו של ארי, חוקר הפרועות שינה שמוצא את עצמו במרכז עלילות רצח בעיר הולדתו שהפכה עם הזמן למרכז קבלה רוחני... עם אדיר מילר,ליאור אשכנזי, אלון אבטובול תעלה ככל הנראה בקיץ -סתיו 2015
גאליס 6 - הסדרה חוזרת לפתיחה של 50-60 הפרקים שמרכיבים את הקיץ ה"אחרון" לפי היוצרים...... פתיחתם של סיפורים אחרונים ליונתן ,דני ,ליעם, יולי ,דורי והוגו ירכיבו את העונה הזאת אשר יסתימו בעונה 7 ואחרונה ..... חוזרים לעונה הזאת גיא זוארץ (ארי) וגל אמיתי (רועי) ... כרגע ההפקה מצלמת את הסרט השני שיעלה ב2016 בהשתתפות תובל שפיר ,אליאנה תדהר, דניאל מורשת ,שירן סנדל ,דניאל גד ,נווה צור.... אך העונה יכולה לעלות יותר מוקדם.... סוף 2015 ..... ואף יותר מאוחר נחכה לעדכונים....
שכונה 2 -מי גנב את מטה אהרון? האם ויקי תסלח לאיתן? האם אודי ורחלי יצליחו לשמור על אהבתם ללירון ואגם? התשובות נכתבות כעת ע"י גיורא בסיפור חדש כרגיל ובגלל הההתעסקות של ההפקה עם החממה תעלה רק בקיץ 2016.... עם תותי ניניו , ניר חלפון , ליהי קורנובסקי
היחידה 2 -עונה שניה לדוקו ריאלטי בו מייסים כל מיני סלבס לשרת בלהקה צבאית ..... טהוניה רובל ,אורנה דץ ורמי קלינשטטיין הולכים לפזז לנו על המסך בחאקי....
מתים לרגע 2 -העונה השניה של דרמת בה"ח בכיכובם של אגם רודברג ,אביגיל הררי ,אדי קבטנר, מאיסה עבד אלהאדי ועופר שכטר ההפקה הוזמנה ע"י הוט אבל עדין לא התתחילה ..
בתולות 2- האם שלי תחיה כתוצאה מהיריות ? האם ליריות יהיו השפעה על שלי? האם באמת מתחילים להאמין שיש גם מימד אחר של כוחות ים? עם מגי אזרזר, ששון גבאי,רועי ניק....תעלה ככל הנראה עד תחילת 2017
זגורי אימפריה 3 - העונה השלישית לדרמה המשפחתית הגדולה של הוט ...... מאור זגורי עוד לא התחיל לכתוב אותה לפי מה שששמעתי ולכן איני יכול לתת לכם תקופת עלייה אם מישהו יודע משהו אשמח לשמוע ..... עם עוז זהבי., חן אמסלם,נינט טייב
סדרה בלי שם -טלנובלה שעוד לא ידועה שמה, תספר לנו את סיפורם של יוצאי צבא שעורקים לתיאלנד ובמהלך שהותם שם הקליפות מתקלפות ונחשפים סודות מעברם,, תעלה בשנת 2016 בHOT בידור ישראלי.....
YES
השוטר הטוב
-סדרה קומית משטרתית אשר תספר את סיפורו של שוטר שמורעל ואהב את עבודתו אך דרך ההתנהלות שלו בה היא הפכפכה ובעיקר בלתי צפויה עם יובל סמו ,משה איבגי ,יגאל עדיקא ...תעלה במהלך קיץ 2015
שטיסל 2 - סדרת החרדים המרגשת שנגעה בלב של כולנו . איילת זורר תעזוב את הסדרה והמחליפה שלה תהיה הדס ירון... העונה נמצאת כעת בעריכה. תעלה בקיץ 2015 לפי השערתי אך יכול להיות יותר מאוחר...עם מיכאל אלוני ,דובלה גליקמן, נטע גריטי
ג'וני ואבירי הגליל - סדרה חדשה שתעסוק בגברים שפותחים משרד ליווי לנשים. . עם; עוז זהבי,אוולין הגואל,יפתח קלין ,יוסף סויד וג'וי ריגר תעלה בקיץ-סתיו 2015....
להרוג את סבתא-סדרה חדשה (גרסת יס לזגורי אימפריה) שתספר את סיפורה של משפחה אשר נאלצת לחיות במצב כלכלי קשה ,למרות שלראש המשפחה-הסבתא יש אמצעים כלכלים מבוססים אך מסרבת לעזור.. עם מירי אלוני,אלי פינש ,אליאור ואליס אביבי (מעושרות 3 ) וליהי קורנובסקי (שכונה) תעלה בקיץ-סתיו
החממה 3 (המשך עונה -שבוע 7 והלאה) - שווב אנחנו חוזרים לשאלה "במי תבחר אלה לי? -יפתח או דניאל?" והפעם מצטרפים לזה סימני שאלה נוספים כגון :האם באמת נגמר סיפור נוביה? ,האם כל העלילה שהפתחה במהלך כל השליש הראשון קשורה איכשהו לרובי? מה עשתה המשטרה מחוץ לדלתות החממה ?, מה יקרה בהמשך סיפור החלל? והכי חשוב מה יקרה בסוף הסדרה כולה??? בעריכה.... תעלה בדצמבר 2015 לפי גיורא... חוזרים לחממה ידין גולדמן ונתי קלוגר עם גאיה שליטא כץ, לי בירן ,דר זוזבסקי , דניאל ליטמן
כוכב הצפון 2- לאן נעלמה דניאל ? מה היה כתוב במכתב שמאיה קיבלה? התשובות ככל הנראה בסתיו-חורף 2015 עם אריאל מורטמן ,גיא קלי ,אלון נוימן ,אפרת בוימלד......
האחיות המוצלחות שלי - yes שראתה את ההצלחה של זגורי אימפריה, החליטה ללכת על גרסה יותר נשית לקומדיה משפחתית והחליטה ללכת על סיפורן של שלוש אחיות אשר כל אחת מהן מתמודדת עם בעיות כגוון שביזוות בצה"ל ,לסביות ועם מערכת היחסים בינהן ועם הסביבה הסובבת אותן... תעלה בהמשך השנה....
ג'ינג'י -לאחר להתבגר... עוד סדרת ספרים מאאת גלילה רון פדר עמית תעובד למסך בפעם השלישית ברציפות לאחר שני עיבודים קודמים הפעם ע"י חברת ההפקה של קופיקו 2011...
משפחה שולטת 3 כרגע מצלמים....עם בן רביאן , מור פלונוהר ,אורנה בנאי,רמי ורדד תעלה בסתיו -חורף 2015
סדרה בלי שם- סטיקום חדש שעוד לא ידוע שמו...בכיכבו של שחר חסוון בערוץ הילדים.....
פאודה 2 -הסדרה שעוסקת בנושא כ"כ אקטואלי ומטפלת בו בצורה יוצאת מן הכלל תשוב לעונה שניה ... אשר תעסוק בשאאלה מה קרה לאח..ר מותו של אבו אחמד... עם ליאורר רז ,רונה לי שמעון ....
ערוץ 10
בני ערובה 2
- סדרת המתח חוזרת בעונה השניה שתמשיך ותספר את סיפורה של משפחת דנון... איילת זורר ככל הנראה תעזוב את הסדרה ... עם מיכה
סלקטור ,דר זוזבסקי..... מצטרפים לסדרה אלונה טל,איתי טיראן וטלי שרון
סדרה בלי שם -סטיקום חדש שעוד לא ידוע שמו על זוג שמחלט ללכת לטיפול זוגי.... עם מריאנו אילדמן ,חנה לסלאו ,רותם אבהוב
רשת
המדרשה-סדרת מתח פסיכולגית שתספר את סיפורו של קורוס להכשרת סוכני המוסדהתמודדות עם הקשיים שבלהיות סוכן מוסד.יהודה לוי, אקי אבני,יהורם גאון ואלון אבטובול תעלה ב2016

rubmue1234

New member
יפה

רק..שמתי לב שאיילת זורר עוזבת את תפקידה הראשי בשתי סדרות שונות!
שטיסל 2 ובני ערובה 2 ...
יש סיבה כלשהי?
הייתה דמות מאוד בולטת בשתי הסדרות הללו..

היא פשוט מעדיפה להתמקד בקריירה שלה מעבר לים...
הרי היא שם כבר שנים.
היא תמיד אומרת בראיונות אצלנו שהיא שמחה להמשיך לשתף פעולה עם פרוייקטים שונים בארץ, בין אם זה קמפיינים או כמובן הפקות טלוויזיה, אבל בשנה האחרונה היא לוהקה בחו"ל לכמה וכמה סרטים אז הלו"ז לא אפשר לה ומן הסתם היא תבחר קודם בעבודה שם, מה לעשות.

כבר אמרתי, עוד כשנודע שהיא לא תמשיך לעונה השנייה של בני ערובה, שזה מאוד חבל כי היא הייתה לב הסדרה. הכל נבנה עליה. אז אני מבינה שיהיה סיפור חדש לגמרי בעונה הבאה, למרות שיאיר לוטן נשאר בתפקידו, אבל לא ברור לי איך דר ויואב רוטמן, האחים, נשארים (לגבי האבא אין לי מושג אם נשאר אבל אני מניחה שכן) והאמא לא שם. כאילו, איך בדיוק הם ישתלבו מחדש בעלילה ואיזה נתח הם בכלל ייקחו... הרי מהילדים לא רצו שום דבר אלא ממנה והם היוו רק מטרה משנית, כילדים השבויים יחד איתה.

שיר m

Well-known member
אולי הם פשוט התגרשו
אבל החוטפים לא מרפים מהם
(ת'כלס, כבר מכירים אותם, כבר יודעים מה הדרישות, למה למצוא בני ערובה חדשים.. לא מספיק עד שהוא מצא חבר'ה חדשים לעזור בחטיפה...)
&nbsp
ואני אפסיק עם השטויות שלי ממש ע-כ-ש-י-ו.

יכול להיות...
אבל זה יהיה הכי מדכא כזה לשמוע שהם התגרשו, אחרי כל מה שהם עברו, שאמור דווקא לאחד אותם. אם זה יקרה, כמובן.
האמת שנראה לי שיהיה סיפור חדש לגמרי, גם מהבחינה הזאת שמה כבר יש להם לחפש אצל משפחת דנון, כל עוד האמא כבר לא שם? הרי היא הייתה מנתחת ולהם הייתה מטרה מסויימת, לגבי ההשתלה שתילקח מראש הממשלה לבסוף.
כנראה יאיר לוטן נשאר, איכשהו, לתפקד כציר המקשר או משהו אבל לדעתי יהיו רעים מעליו, מה שת'כלס קרה גם בעונה הראשונה... ואני דווקא ממש אשמח אם יהיו בני ערובה חדשים לגמרי, וכאמור עם סיפור חדש לחלוטין. אחרת יהיה באמת משעמם.

שיר m

Well-known member
צודק זה מאכזב מאוד מאוד
אני פשוט לא יכולה לדמיין את עקיבא מאוהב במישהי אחרת

rubmue1234

New member
הוא דווקא רשם
בין ''ג'ינג'י'' ל ''סדרה בלי שם'' ...
זה פשוט לא מודגש..

d1f2

Well-known member
כמה תוספות
"כפולים" שתשודר בקשת מתישהו בשנה הקרובה.
"נופלות על הרגליים" גם כן בקשת ולדעתי הצילומים כבר הסתיימו כי הליהוקים היו בסוף 2014.
"פאודה" נמצאת עכשיו בצילומים של העונה השנייה אז היא תעלה ב2016.

שיר m

Well-known member
ראיתי רק עכשיו... באמת פאודה כבר מצלמים? יפה...

לא, הם ממש לא...
ואומרת זאת מי שלא צופה בסדרה אבל יודעת

הם עוד רק בתחילת תחילתה של הכתיבה... זה ייקח לפחות שנה עד שעונה חדשה תעלה, אולי אפילו שנה וחצי.
קחי את הזמן, לצערך כמובן.

שיר m

Well-known member
ככה הנחתי מלכתחילה... תודה, מצדי שיקחו ת'זמן:)

למעלה