אז מה צפוי לנו?-אפריל 2016

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה צפוי לנו?-אפריל 2016
HOT
נעלמים
- לאחר שהוא עבר מערוץ ילדים אחד לאחר, היא היתה חלק מחבורת המשך לא הכי מוצלחת של חבורה שהיתה מנהיגת נערי ישראל ,הוא שבר ת'גלים ,הן שיתפו אותנו בהתלבטיות בנוגע לעתיד המקצועי והרומנטי בחופש הגדול והוא סיים ללמוד בבית הספר הנחשק למנהיגות... ויתחיל ללמוד בתיכון אזורי העמק יחד איתם בסדרת המתח החדשה של ניקלודיאון עם טל מוסרי , נועם לוגסי (השמיניה החדשה ) ,דולב מסיקה (שוברי גלים ) גאיה גור אריה וכרמל לוטן (יומני החופש הגדול) ודניאל ליטמן (החממה) תעלה ב3.4 (פרק ראשון כבר ניתן למצוא בVOD)
עיקרון ההחלפה-תספר את סיפורו של אטלס, קצין מוערך לשעבר במעבדה לזיהוי פלילי במשטרה,. אך הפך להומלס.. תעלומה שרודפת אותו עדיין מובילה אותו לחקור ולדבוק עד ממש אובסטיה .... עם ליאור אשכנזי ,ליאת הרלב ,סמדר קילצ'ינסקי ,מוריס כהן.. תעלה במהלך 2016
היחידה 2 -עונה שניה לדוקו ריאלטי בו "מגייסים "" סלבס לצבא שוב , הם מקימים להקה צבאית ותווך כדי אימונים מוזיקלים ,הם גם קצת לומדים על רווי הצבא... עם טהוניה רובל, עדי שילון ,אורנה דץ
גאליס 7 - העונה האחרונה בהחלט תבוא לענות לנו על השאלות הבוערות איתן נשארנו בסוף העונה הקודמת ... האם עדי תישאר עם אדם בזוגיות או שמא יש עוד סיכוי לה ולהוגו? מה יהיו השלכות מעשה השיימניג שדורי מואשם בו למרות חפותו ? איך יולי תבין שמה שקרה עד כה זו תכנית של רועי ושרון להפיל את המחנה ? ובסיפור המרכזי: מה יקרה לליונתן לאחר שנראה כי קיבל בומבה מדויד ? האם הוא ודני יצליחו לגשר על הכעסים ולהציל את ספר הבריאה והעולם מידיו של דויד האפל? והאם באמת עם הכתתבות המילה בספר באמת יגמרו סופית היעוד והמסע לחיפוש עצמי של יונתן שהתחילו בסדרה החולמים? העונה כבר צולמה וכנראה תעלה כבר במאי הקרוב... עד שתגיע למסך ,הסרט השני גאליס קונקט יגיע לקולנוע החודש ב14.4.16 .. עם תובל שפיר ,אליאנה תדהר ,דניאל מורשת,שירן סנדל....
גרעינים -הסטיקום הראשון שהוא בלעדי להוט בערוץ הילדים מלבד העונה ה9 של הפיג'מות , תספר את סיפורם של חבורת צעירים בשנת שירות ... עם כוכבי הערוץ דניאל גד ודנה פרידר ,
מטומטמת- קומדיית פשע רומנטית שתספר את סיפורה של שירי אזוגי , שחקנית כושלת וסטלנית שכולאה בגוף של תלמידת תיכון שנאלצת להתגייס למשטרה בתור סוכנת סמויה על מנתת להציל את בן זוגה ממאסר ... עם בת חן סבג, נדב נייטס,מוקי
שכונה 2 -מי גנב את מטה אהרון? האם ויקי תסלח לאיתן? האם אודי ורחלי יצליחו לשמור על אהבתם ללירון ואגם? התשובות כרגע בצילומים... שכנים חדשים טל מוסרי ,דניאל ליטמן ואדם הירש שחוזר לכבב בפריים טיים של עולם הנוער לאחר כמה שנות היעדרות מאז "ראש גדול 3" ..... תעלה כנראה בספטמבר 2016 עם תותי ניניו ,אסף הרץ ,ניר חלפון ,עומר גולדמן ,וליהי קורנובסקי
ערפד יהודי- יהודה בן חיים עבריין שנמצא בדרכו להימור הגדול של חייו ,פוגש אישה מהפנטת ביופיה שסוחפת אותו להרפתקה רומנטית וסקסית חוצת גבולת , דתות ותרבויות... עם ציון ברוך ,אנסטסיה פיין ,עמוס תמם ,אילנית לוי
בתולות 2 - המשך חקירתה של שלי אודות אחותה מאיה רג'יאן במקבביל להתפתחוות סיפור חדש ותעלומה חדשה אודות המיתוס המשפחתי על בתולות הים.עם מגי אזרזר ,ששון גבאי, אלון אבטובול ,צחי הלוי....
העילויים (שם סופי לסדרה "שאבבנקים")-תספר את סיפורם של ארבעה חב'רה חרדים שמצד אחד נהנים ממה שיש לחברה החילונית להציע ... ומצד שני אין להם את האומץ לפרוש מלימודי הקודש ומהישיבה...עם דניאל גד (גאליס),ישראל אטיאס ואורי ליזורביץ (זגורי אימפריה)
התובע - סדרת דרמה משפטת חדשה על עולם הכנסת ...
אורי ואלה-לפני שנים אורי איבד את בת זוגו שהיא אימא של אלה , ומאז הוא ואלה מקיימים קשר של אבא ובת שנע לקשר דומה לקשר זוגי קצת ... אורי ואלה רוצים לצאת מהבועה הזו ,אך זה לא פשוט עבורם ... עם שלמה ברבא ,דינה סנדרסון ,פבלו רונזברג , לירון ויסמן,גל תורן
משוגעים- סדרת דרמה על שייכות ונפש .. "האם אני מרגיש שייך? " תספר את סיפורו של נעם אשכנזי , הלוקה בהפרעות אישיות ורק באלנטרטיבה של מחלקה ג' יכול להרשות לעצמו להרגיש טיפה שייך...
האלמן - סדרת דרמה אישית של רשף לוי (הבורר) . הסדרה תספר את סיפורו של יריב ..שהחרדה שאשתו תמות והוא יצטרך לגדל את חמישת ילדיהם לבדו מתממשת , הוא עוזב הכל ויוצא להיות סנטדאפיט....
אוטונומיות -לאחר שעסקנו בעולם החרדי בשטיסל, אנחנו יוצאים לסיפור חדש באותו עולם ... עם אותם יוצרים .... והפעם העולם החרדי מתנגש בעולם החילוני הכי רחוק ממנו ..... עוד רובד כואבב של ישראל 2016 נחשף לענינו .. עלילת הסדרה תתעסוק בהתנגשות התרבויות של ירושללים החרדית והסגורה מול תל אביב התוססת והחילונית ... במעין "משפט שלומה מורדני ". מאבק של תפסות עולם שונות על גורלה של גוני ילדה אחת קטנה....
מתים לרגע 2 - החבורה מחליטה להפסיק עם משחקי המוות ועם הניסויים, אך זה לא מרפה מהם ולאט לאט הם מוצאים את עצמם ,אחד אחד שוב מתעסקים עם המווות.... עם אגם רודברג,אביגיל הררי ,עופר שכטר, אדי קבטנר ,מאיסה עבאד אלהאדי...
איש חשוב מאוד 2 -עלילות יהודה בהוליווד ... יהודה רוצה לנסות לכבוש את אמריקה , אך הרוזמה שיש לו בביצה המקומית לא עובדת מול המפיקים והדרישות של העולם הגדול.... עם יהודה לוי....
בתולות 2 - המשך חקירתה של שלי אודות אחותה מאיה רג'יאן במקביל להתפתחוות סיפור חדש ותעלומה חדשה אודות המיתוס המשפחתי על בתולות הים.עם מגי אזרזר ,ששון גבאי, אלון אבטובול ,צחי הלוי....
yes
משפחה שולטת 3
הסטיקום המלכותי חוזר לעונה שליישת ....עם בן רביאן , מור פלונוהר ,אורנה בנאי,רמי ורדד תעלה ב3.4
מלאך של אימא
- דרמת מתח שתגולל את סיפורה של משפחה שעוברת טרגדיה נוראה ... עם דביר בנדק, שרון שטרק ,גפן ברקאי
פאודה 2 -הסדרה שעוסקת בנושא כ"כ אקטואלי ומטפלת בו בצורה יוצאת מן הכלל תשוב לעונה שניה ... אשר תעסוק בשאאלה מה קרה לאחר מותו של אבו אחמד... עם ליאור רז ,רונה לי שמעון ....
תאג"ד -דרמה יומית חדשה ,תספר את סיפורה של יחידת חובשים בצה"ל ,שיוצאת לחפש את הרופא הראשי שנעלם בסיבות מסתוריות עם תומר קפון (פאודה), אינה בלקמן (אליפים 2),שירה נאור, דין מרישקנוב (השמינייה החדשה)
מחליפת שוברי גלים (שם סדרה לא ידוע ) - טדי הפקת דרמות הנעורים של ערוץ הילדים יס החל מאליפים , החליטה להביא לערוץ את הטלנובלות שלה "השיר שלנו" ו"דני הוליווד" ואת היוצר שלה אורי גרוס שיכתוב סדרה מוזיקלית חדשה בכיכובם של כוכבי נוער מגאליס והחממה שמסתיימות ובעצם פותחת את התקופה החדשה בסדרות הנוער .... עם לי בירן ,דניאל מורשת ,רוני דלומי ,עומר דרור
סופשלי -הסטיקום החדש של שחר חסון בערוץ הילדים מקבל שם מוזר... בנוסף אליו ישחקו בסדרה עדי הימבלבלוי , יובל סגל.

Roei152

Well-known member
מנהל
ועוד....
ערוץ 10
הרוסים (שם זמני)
-סיפורם של שני אחים רוסים והתמודדות שלהם עם החיים בקומיות ושעשוע , סטיקום בהשתתפות רוני דלומי,חן אמסלם
קשת
נופלות על הרגליים
- קומדיה שתספר את סיפורה של דנה פין שיום אחד בעלה, חוקר פרטי מצליח, נעלם בלי להשאיר סימן....... היא חוקרת את העלמותו יחד עם המזכירה שלו שהיא גם מאהבת שלו...... עם מילי אביטל, שני כהן, דובלה גליקמן ,מיקי קם.....
להיות איתה 2- עונה שניה לסדרת הדרמה הרומנטית מאת אסי עזר. עם אביב אלוש ,רותם סלע,הילה סעדה
צומת מילר -לאחר יהודה לוי וסייד קשוע גם אדיר מילר החליט ליצור קומדיה על חיו .... גם אליאנה תדהר תקח חלק...
כפולים 2 -למרות שטנדר הפקות התפרקה ככל הנראה זה לא ישפיע על עונות שניות לכפולים ולפאודה שגם היא באותה הפקה...
רשת
סדרה בלי שם-
סדרה ראשונה מסוגה בישראל, סדרת מפלצות למבוגרים

שיר m

Well-known member
תודה רועי
איך בא לי כבר סדרת "מבוגרים" נורמלית... תכף בני ערובה תסתיים (
) ונישאר עם סדרות הנוער...

d1f2

Well-known member
עוד תוספות
קשת
"בייק אוף" עולה ב 9.4 מה שאומר ש"אמזונס" (חיקוי של הישרדות) תעלה בקיץ.
"קרב השפים" - מיני סדרה של אייל שני ויונתן רושפלד שיוצאים לקרבות קולינריים באיטליה תשודר גם כן במהלך הקיץ.
"כיפת ברזל" (שם זמני) על חיילי הנח"ל החרדי שהעבודה עליה יצאה לדרך לפני שנה.

רשת
תשדר עונה 2 לסדרה הדוקומנטרית "איכילוב" אותה היא גנבה (פשוטו כמשמעו) ל yes.
"יום האם" עונה 2 שצולמה מזמן וגם הסדרה החדשה "משפחה דלמטית" שצולמה לפני כחצי שנה מחכות על המדף של רשת.

ערוץ 10
"גיבורים" שצולמה מזמן ומחכה על המדף לשידור וכנראה תשודר בקיץ.
"המתנה" תעלה כנראה רק בחורף כי עד לא מזמן רצו פרומואים על סדרת הדוקו-ריאליטי הזאת.
"החברים של נאור" עונה 4 בשלבים ראשונים.
"הגרושים" (שם זמני) שיכתוב רן שריג בשלבי כתיבה לכן תעלה רק מתישהו ב2017.
ישנם מגעים ראשונים לעבודה על סדרה מליגת הנשים מאמאנט.

ערוץ 1
כנראה כל הפקות המקור שהוקפאו לפני כשנה יחזרו בקרוב לשלבי עבודה. בחודשים הקרובים יכריזו על עוד הרבה מאוד הפקות חדשות שיתחילו לעבוד עליהן בטווח המיידי לקראת התחלת השידורים של תאגיד השידורים החדש ב1 באוקטובר. סביר להניח שיוציאו לדרך הרבה הפקות מיד לאחר הפסח.
קצת מספרים: קשת מוציאה כ-100 מיליון שקלים בשנה עבור הפקות סוגה עילית (דרמה, קומדיה, דוקומנטרי) ובערוץ 1 אישרו באופן מיידי 60 מיליון שקלים להפקות מהסוג הזה, עוד 90 מיליון בדרך מחיסכון בהקמת הבניין של התאגיד החדש ומתישהו אמורים להגיע עוד 180 מיליון בשביל 2016. יש הרבה למה לצפות.

תודה גם לך.
לגבי "יום האם 2", האמת שכבר הפסקתי להאמין שהיא עוד תעלה בכלל, אחרי כל הזמן הזה... משהו כמו שלוש שנים שהיא מאופסנת אצלם. הזוי בכל קנה מידה, אבל זה קרה בעקבות הקשיים אליהם נקלעו הזכייניות.
דווקא די נהניתי מהעונה הראשונה, למרות שהיו גם קטעים הזויים מדי, אבל עדיין היה טוב בסך הכל.
אגב, היא של קשת, לא של רשת.

"החברים של נאור" 4? וואו. זו באמת הפתעה נחמדה, אחרי שעברו כמה וכמה שנים מאז סיומה. במשך רוב העונות, ממש צחקתי ונהניתי, דווקא בגלל שהיא הייתה כל כך דבילית, אבל במובן החיובי, שמה לעשות, פשוט הצליחה להצחיק באמת. לפחות אותי.
במידה וזה אכן ייצא לפועל, מעניין אם החבורה המקורית תחזור (גם סמו היה שם), או שנזכה לראות פרצופים אחרים לגמרי. אמא של נאור חייבת להישאר! אין עליה.

כרגיל, תודה

לא יעזור כלום, ה"בומבה מדוד" לא מפסיק להצחיק אותי בכל פעם מחדש.

מאיפה נודע לך לגבי שם הסיטקום של שחר חסון? האפליקציה של הערוץ?

אגב "בתולות", אמנם לא צפיתי בסדרה, אבל רק לעדכן אתכם שהצילומים כבר התחילו לפני כשבועיים.

שם מוזר נתנו לשבבניקים. טוב, העילויים של העולם החרדי, אבל לדעתי, לא היה חייב לשנות.

מעניין איך תהיה "גרעינים", כי הסיטקומים לאחרונה, של הערוץ וגם בכלל, פשוט לא טובים ולא מוצלחים בכלל.

Roei152

Well-known member
מנהל
תמיד פה כדי לשעשע עם בומבות מדויד ...
אגב יהיה רק עוד מדור אחד ואחרון עם גאליס אם זה אכן יעלה במאי... אז. כדאי להתשעשע עד הסוף....
&nbsp
לגבי סופשלי .. את הולכת להרוג אותי .. ויקפדיה

כן אני יודע על בתולות בגלל זה העליתי את זה יותר למעלה ...כסימן לכך שזה ככבר בשלבים מתקדמים...
אגב את כבר צפית ב"נעלמים" ? מעניין אותי לדעת מה חשבת...
&nbsp

אין, אתה הורג אותי עם הויקיפדיה הזאת.

אז אתה מבין כמה אני פשוט לא שם? באמת שזה לא חסר לי בכלל. אני מעדיפה ורוצה להתעדכן רק אצל המקורות הרשמיים קצת יותר, בדגש על ה"קצת" כמובן.
אבל אם לך נוח שם, אז אחלה, כמובן.

לגבי נעלמים, עוד לא ראיתי. האמת שאני מתלבטת אם לחכות כבר לשידור החוזר מחר (הרי יש לי הוט), למרות שלא בטוח שאספיק תמיד להגיע לשידור היומי על המסך. אני חושבת שאני יודעת למה מסקרן אותך לקרוא את דעתי. זה בגלל שהיא מזכירה את החממה? פשוט יצא לי לקרוא כמה צופים שציינו את זה, בלי לספיילר לעצמי כמובן.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה ממש אבל ממש לא דומה לחממה...
לדעתי זה יותר דומה מבחינה תסריטת לעצמו.. אבל זה ממש לא החממה... מערכת היחסים בין אמה לאלון שונה ממערכות היחסים בין של האחחים של גיורא... זו דעתי לפחות......

Roei152

Well-known member
מנהל
ואת יודעת למה שמתי לב בזכותך?
בגלל שאני עושה העתק -הדבק על המדור האחרון שהייה ומשנה בהתאם למה שאקטואלי , לא שמתי לב שהעתקתי פעמיים את בתולות
, פעם אחת העליתי את זה יותר למעלה , כדי לרמוז לכך שזה כבר בתההליך הפקה... ופעם שניה בטעות העתקתי את כל התוכניות של הוט מאוטננמיות ועד הסוף....
&nbsp
&nbsp

לא נורא.
קורה. הכי בקטנה.

לגבי נעלמים, זה מה שכתבו כמה צופים. אני מניחה שהם התכוונו לזה שמשהו בה קצת מזכיר להם את החממה, אבל בטח לא מעבר לכך.
אני יותר מאשמח לגלות שהיא לא מזכירה את החממה כמעט בשום צורה. שתעמוד לגמרי בזכות עצמה, ושתהיה סדרה אחרת. שתחדש לנו. אנחנו לא רוצים העתק של החממה. בקיצור, נותר לי רק לראות, ואז נקבע בדיוק.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה שאני הרגשתי ..ץ נ
זה שיש החממה ויש נעלמים...
רק שנעלמים רק התחילה ואנחנו לא יודעים לאלו כיוונים היא תלך... בין אאם זה מבחינת עלילתית ובין אם זה מדד ההצלחה....
אז מה אם דניאל משחק שם? אני יכול להעיד על דברים שהרגשתי שהם דומים ליומני...
&nbsp
&nbsp

אוקיי.
אני לא חושבת שהם כתבו שזה קצת מזכיר להם את החממה בגלל שהוא שם.
בכל אופן, אולי הם טועים, והסדרה באמת לא מזכירה בכלל.

הרגשת בדברים מסויימים שמזכירים את "יומני"? (בלי קשר לגאיה, כרמל ועונג, כמובן) טוב, זה מעניין. פן דיסנאי במקצת? טוב, עזוב כרגע. אולי אני לא מבינה אותך נכון. נדסקס שוב אחרי שאצפה...

Roei152

Well-known member
מנהל
תצפי ותביני .....
זה ממש לא מתכוון להיות דיסני , וגם ממש לא גיורא....
זה מתכוון להיות משהו אחר ... אם אני אוהב את המשהו החדש? אם אני צופה לזה הצלחה מסחררת ? בלי קשר לשחקנים הנהדרים.? אני לא יודע...

למעלה