אז מה עשיתם בשישי?? ספרו....:)
ה הם קוראים לי New member 25/8/07 #2 התאמנתי בדאיטו-ריו מ9 בבוקר עד 2 בצהריים. ובערב ראינו חברים ואני סרטים שפספסנו בקולנוע (או כאלו שבכלל לא יגיעו לקולנוע) ועכשיו כואב לי בכל הגוף
התאמנתי בדאיטו-ריו מ9 בבוקר עד 2 בצהריים. ובערב ראינו חברים ואני סרטים שפספסנו בקולנוע (או כאלו שבכלל לא יגיעו לקולנוע) ועכשיו כואב לי בכל הגוף
ג גמדונת קיבוצניקית New member 25/8/07 #4 דווקא אתמול לא עשיתי משהו מיוחד אלא כמו כל יום שישי... אבל יום רביעי הייתה אחלה מסיבה בקיבוץ כנרת
M MsUnderstood New member 25/8/07 #5 סוף סוף ניצלתי ת'דירה שלי למשו טוב... חברים מהצבא באו אלי(שזה כבר שוק שאני אחרי הצבא נפגשים עם אנשים מהבסיס) והיה מיעולה אני נהנתי
סוף סוף ניצלתי ת'דירה שלי למשו טוב... חברים מהצבא באו אלי(שזה כבר שוק שאני אחרי הצבא נפגשים עם אנשים מהבסיס) והיה מיעולה אני נהנתי
ז זלמן שוש New member 27/8/07 #13 כזאת של פושעים או כזאת שעושים בה לחם?. דרך אגב, גם טוני סופרנו טען שהוא עובד בזבל
ג גמדונת קיבוצניקית New member 28/8/07 #19 האמת שאני עצמי לא ממש בקשר הדוק איתם.. חברים שלי כן,וגמככה אנחנו פשוט משתלטים כחבורה על כל מיני מקומות.
האמת שאני עצמי לא ממש בקשר הדוק איתם.. חברים שלי כן,וגמככה אנחנו פשוט משתלטים כחבורה על כל מיני מקומות.
S shahf New member 29/8/07 #22 קשה לטחון הא?! עברתי ליד הקיבוץ שלך, סוף סוף טיפלו בצומת הנוראית שלכם... לפחות עכשיו אפשר לפנות אליכם מגולני בלי לפחד שתבוא מאחורה משאית ותיקח אותך טרמפ עד כפר תבור.
קשה לטחון הא?! עברתי ליד הקיבוץ שלך, סוף סוף טיפלו בצומת הנוראית שלכם... לפחות עכשיו אפשר לפנות אליכם מגולני בלי לפחד שתבוא מאחורה משאית ותיקח אותך טרמפ עד כפר תבור.