אז מה עשיתם בסופ"ש?:)

מכושפת15

New member
../images/Emo7.gif

הייתה מסיבת יומולדת לחברה שלי היה הכי כיף שיכול להיות! אבל, מרגע לרגע אני נדלקת על מישהו שהוא כלכך מחוץ לתחום!
אני חייבת להפסיק עם זה

מכושפת15

New member
את מכירה

את הילדים הקטנים שעוד לא התבגרו ורק ספורט בראש שלהם? הוא אחד מהם.

Gadook

New member
עדיין לא החלטתי אם היה טוב או רע...

מסיבה עם היב'ניקים, כולם השתכרו ועשו שטויות ורק עלי זה לא השפיע
היה מצחיק בכל מקרה. אבל בשלב מסוים שהאלכוהול כן השפיע התקשרתי למישו ואמרתי לו... הרבה. אני מניחה שאפשר להגיד שאמרתי לו שלא ידבר איתי יותר, אני הורגת את עצמי.. היום נסעתי עם אמא לאיזה חברים, העברתי פעולה ועוד שעה ומשהו יש לי עוד אחת..

../images/Emo203.gifבית ריק של חברה+הרבה אנשים...

היה נחמד. חזרתי די מוקדם [2 וחצי ככה] וקמתי לטלפון של החבר
הוא היה פה נמממ...4 שעות
שיהיה שבוע טוב לכולכם [רק אני עם 4 בחנים השבוע ושניים מהם באותו היום??
]

B a m b o o k

New member
אממ אתמול קראתי עד 9 והייתי אמורה

לצאת לחברה אבל נרדמתי
והיום ב10 הופעה של שייגעצ בבארקה פה

Under the GUN

New member
אני גם רוצה!!!

זנות.. למה הם לא מגיעים קרוב לקציר? <אה, כן.. כי אפאחד לא שמע על המקום הזה>

Under the GUN

New member
שים/י ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif חפירה לפניך!

נסעתי עם ידידות שלי לצלם סרט לתקשורת בת"א.. אז היה ככה: אתמול הגענו לעזריאלי וראיתי ידידה שלי, קנינו פרישייק (שלא שתיתי שנים), הלכנו לאבא של ידידה שלי לשים את הציוד ואז התחלנו לצלם.. ואז כבר היה חושך אז לא יכולנו לצלם, אז העלנו הכל למעלה ואז היה לנו משעמם אז הלכנו לטייל והלכנו כמעט את כל הירקון, ואז חזרנו ואכלנו פסטה של אבא של ידידה שלי.. ואז ראינו את הסרט "שלי שלך ושלנו" והם נרדמו.. התעוררתי לפניהן וראיתי טלויזיה ואז בסביבות 10 ירדנו לצלם ב11 סיימנו לצלם, ראינו סרט אחר (ג'ון טאקר חייב למות) ובסביבות 1 הלכנו לאכול נקניקה הלכנו חצי שעה לשם ובסוף היה סגור אז הסתובבנו בחצי ת"א עד שמצאנו משהו לאכול, ובסוף אכלנו המבורגר בנזונה.. והמשכנו ללכת וראינו את מקס ברנר אז נכנסו והיה מעולה.... ואז נסענו לר"ג לסבתא של ידידה שלי ואז נסענו הביתה היה מעולה

noyy

New member
../images/Emo28.gifבאמת?

זה היה במקרה בבית לוינשטיין בב"ש?

למעלה