../images/Emo199.gif../images/Emo218.gif
היום הכי טוב בשבוע: היום בו יצאנו לחופש!!
הארוע הכי טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש..(..?)זה לא ברור..!? הבן אדם שעשה לך את השבוע: אה.. נובודיס..XD שיר השבוע: אה.. נראה לי שדונט קריי של גאנז.. תמונת השבוע: למה?ככה ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : טוב.. היום האחרון בבצפר.. המורה המניאקית שלנו דיברה איתנו בכיתה.. ואמרה לנו "כל המורים אומרים לי שאתם כיתה מעולה.. ושאתם לומדים.. ומקשיבים.. ולא עושים בעיות.." ואז היא המשיכה לשבך אותנו.. ואז כזה היא שאלה אם מישהו הכין לה ברכה של הסוף שנה.. ואפחד לא ענה.. ואז היא כזה "אתם פשוט כפויי טובה! אני כל השנה עומלת ועובדת ואפילו מכתב תודה מכם אני לא מקבלת?! אתם כיתה נוראית! חבל שאני מלמדת אתכם!!" כן.. זה לא היה נחמד.. אבל כאילו לפני שניה היא שמחה והכל ואמרה עלינו דברים טובים ושניה אחרי זה שונאת אותנו..?! WTF?! מה היא נעלבת כל כך.. זה לא שהיא הביאה לנו מכתבי פרידה..! אה.. טוב.. זה בערך הציטוט שעולה לי עכשיו.. ממ.. אהה! אצל חברה שלי!! היינו כל החבר'ה ויש לה חתולה מגעילה כזו חצי מתה.. חח.. וקוראים לה אשלי..[לחתולה..] אז ישנו לנו בחוץ ואכלנו את הפיצה שהזמנו.. ואז כזה אני מרגישה משו עלהרגליים שלי ואז פתאום אני צורחת "אהאהאעאהאאעה!!!! אשלי!!!! תעיפו אותה ממממני!!!!! מהר@!!!!!!!" חחח והם כולם צוחקים עליי ואני מתה מפחד.. כן.. זה היה מצחיק.. ואז אחד החברים לא הפסיק לצחוק עליי כל הערב.. ואחרי זה כשהוא לא שם לב החתולה קפצה עליו והיא התחיל כזה "אמא'לה!! תורידו אותה..!!!" חח.. ואז צחקתי עליו..
חופש מדהים לכולם:] סמביבה..
[סיפור ארוך..] ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? בכיף!