אז מה עם סופש???

I L O V E MCR

New member
אז מה עם סופש???../images/Emo129.gif

היום הכי טוב בשבוע: הארוע הכי טוב שקרה השבוע: הבן אדם שעשה לך את השבוע: שיר השבוע: תמונת השבוע: למה? ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : חופש מדהים לכולם:] ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע?

mafakit

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo218.gif

היום הכי טוב בשבוע: היום בו יצאנו לחופש!!
הארוע הכי טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש..(..?)זה לא ברור..!? הבן אדם שעשה לך את השבוע: אה.. נובודיס..XD שיר השבוע: אה.. נראה לי שדונט קריי של גאנז.. תמונת השבוע: למה?ככה ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : טוב.. היום האחרון בבצפר.. המורה המניאקית שלנו דיברה איתנו בכיתה.. ואמרה לנו "כל המורים אומרים לי שאתם כיתה מעולה.. ושאתם לומדים.. ומקשיבים.. ולא עושים בעיות.." ואז היא המשיכה לשבך אותנו.. ואז כזה היא שאלה אם מישהו הכין לה ברכה של הסוף שנה.. ואפחד לא ענה.. ואז היא כזה "אתם פשוט כפויי טובה! אני כל השנה עומלת ועובדת ואפילו מכתב תודה מכם אני לא מקבלת?! אתם כיתה נוראית! חבל שאני מלמדת אתכם!!" כן.. זה לא היה נחמד.. אבל כאילו לפני שניה היא שמחה והכל ואמרה עלינו דברים טובים ושניה אחרי זה שונאת אותנו..?! WTF?! מה היא נעלבת כל כך.. זה לא שהיא הביאה לנו מכתבי פרידה..! אה.. טוב.. זה בערך הציטוט שעולה לי עכשיו.. ממ.. אהה! אצל חברה שלי!! היינו כל החבר'ה ויש לה חתולה מגעילה כזו חצי מתה.. חח.. וקוראים לה אשלי..[לחתולה..] אז ישנו לנו בחוץ ואכלנו את הפיצה שהזמנו.. ואז כזה אני מרגישה משו עלהרגליים שלי ואז פתאום אני צורחת "אהאהאעאהאאעה!!!! אשלי!!!! תעיפו אותה ממממני!!!!! מהר@!!!!!!!" חחח והם כולם צוחקים עליי ואני מתה מפחד.. כן.. זה היה מצחיק.. ואז אחד החברים לא הפסיק לצחוק עליי כל הערב.. ואחרי זה כשהוא לא שם לב החתולה קפצה עליו והיא התחיל כזה "אמא'לה!! תורידו אותה..!!!" חח.. ואז צחקתי עליו..
חופש מדהים לכולם:] סמביבה..
[סיפור ארוך..] ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? בכיף!

mafakit

New member
אוו! שכחתי תמונה..!../images/Emo218.gif

מקווה שלא תצא מטושטש..
ראיתי אתמול אלכסנדר!! עם ג'ראד לטו!!
חחח.. הוא נראה שם כמו בחורה..! היה לו שיער ארוך כזה וסידרו לו אותו כמו אישה..XDDDD נקרעתי..!

MushrooMush

New member
אהה ראית את הסרט לכסנדר מוקדון|!?!??!??!?!?!!

חחחח ראיתי אותו במילחמה....!! חחח זסרטטט יפה.. והשקקוו ממממש ממממשש חתיך... זהו בתמונה?!

mafakit

New member
גמאני ראיתי בשר מלחמה..!אבל היה לו תפקיד../images/Emo218.gif

מעצבן שם..
חח.. ראית איך סידרו לו את השיער..? כמו ילדה..XDDDD כן.. בתמונה זה הוא..
כזה שקסססס...!!XPPP

MushrooMush

New member
חחחחח למה הוא היה שם מממשש ממממש ממשש

חתיך..!!XD וכע הוא סקסיי ברמות איך אמרת קוראים לו?

mafakit

New member
ג'ראד לטו [או ליטו..איך שבא לך../images/Emo13.gif]../images/Emo218.gif

JARED LETO

נוגעע

New member
D:

היום הכי טוב בשבוע: רביעי. הארוע הכי טוב שקרה השבוע: כנראה שה'יום כיף' בבריכה.. הבן אדם שעשה לך את השבוע: סיוון :]] שיר השבוע: האנשים החדשים/עברי לידר תמונת השבוע: >>> למה? כי מה שכתוב שם דיי הצחיק אותי ><" ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : ציטוט ? לא נראלי שיש.... אין. [כי לא היה משו מעניין השבוע, ואני לא זוכרת משבועות אחרים.....) חופש מדהים לכולם:] חופש מדהים גם לך D: ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? למה לא ?

I am IRiTooSH

New member
D:../images/Emo40.gif

היום הכי טוב בשבוע: חושבת ראשון ורביעי :-O הארוע הכי טוב שקרה השבוע:ממ. סופשנהD: הבן אדם שעשה לך את השבוע:לא יודעת הרבה. שיר השבוע: Jonny Sniper - Enter Shikari תמונת השבוע: אין. למה?כי אני שונאת לשים, אף פעם אין משהו.
ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : "יש פה הרבה מוטי;;;;;;;" (מוטי=יתוש) חופש מדהים לכולם:]גם לך~ ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? סבבה^__________^

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif פהפהפה.

היום הכי טוב בשבוע: יום רביעי. הארוע הכי טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש. הבן אדם שעשה לך את השבוע: כל הפורום. D: שיר השבוע: Smoke on the water - Deep Purple. Cryin song - Pink Floid. The march of the black queen - Queen. Great king rat - Queen. Happy together - The Turtles. My friends - RHCP. Sleep - MCR. תמונת השבוע: למה? מה למה? ציטוט השבוע:ושוב וקשה תחפרו:] : אין לי הפעם, סורי D: חופש מדהים לכולם:] גם לך :) ועוד שאלה קטנה לסוף: אתם רוצים שאני יפתח את הפינה הזו באופן קבוע? אין לי בעיה עם זה, זה לא כזה משנה.

I L O V E MCR

New member
סליפ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

למעלה