אז מה עם הדיסק הזה??

אר100

New member
אז מה עם הדיסק הזה??

קניתי אופניי ספשלייזד חדשות עם מעצורי דיסק הידראולי.בהמון כסף יציאה ראשונה לשטח ו..הס.פ.ד. לא משתחרר ואני נדבק לאדמה. לא נעים אבל לא נורא. אבל אבוי.. הדיסק החדש מאחור עקום. ואני המום. כיצד יתכן שמערכת כל כך יקרה מתעקמת מנפילה כל כך עדינה. האופניים הקודמות שלי עם ווי ברקס עמדו בצרות הרבה יותר גדולות. ומה עושים עכשיו? חוזרים לחנות ומבקשים הסברים? האם כך הן כל מערכות הדיסק או שזו זולה וחלשה? האם באמת זו מערכת עדינה הרבה יותר ממעצורי הווי ברקס? בבקשה עיזרו לי

onnlevy

New member
ת'כלס.. אין הרבה מה לעשות.

הרוטורים בהחלט עדינים, ורגישים למכות מהצד, וככל שהם יותר גדולים, הם יותר רגישים. זה משהוא שצריכים לקחת בחשבון, במיוחד עם מתחילים לרכב עם SPD. אם האופניים חדשים, יכול להיות שיישרו לך אותו בחינם, אם אפשר בכלל... בכל מקרה תבוא בגישה טובה, בתור אחד שעובד בחנות אופניים, זה נותן הרבה יותר חשק לתקן בעיות בחינם, במיוחד אם יש ספק לגבי מי אשם\לא אשם.

nintense

New member
סתם חוסר מזל...

אני כבר 5 שנים עם אותם רוטורים על אופני ה DH שלי ו 3 שנים על אופני שבילים. רוב העיקומים היו שוליים וניתן היה ליישר בידיים בשניה וחצי, בודדות הפעמים שנזקקתי לכלים ובכל מקרה התחזוקה הנדרשת למעצורי דיסק איכותיים (אני משתמש בשימנו סיינט ו XTR) היא כעשירית ממה שנדרש למעצורי V.

למעלה