אז מה עכשיו?

Funky Giraffe

New member
אז מה עכשיו?

גם יאיא, גם שאנן, וגם גיא (ולא נשכח את אמיר בן עמי... ולאלה שממש מתעניינים - גם מאיר שליבו, שהיה פעם חצוצרן של הדג,ב4 שנותיהם הראשונות עובד על אלבום משלו, רביעי במספר...) עובדים על אלבומי סולו? למה שלא נקבל קצת טעימה משירי הסולו במופע של בעזרת הג'אם? יאללה דגים שמענו שאתם בחזרות לא יאונה לכם כל רע אם תעמידו שירי סולו שלכם להופעה של הדג נחש... אחד כבר בטוח - "להתחלק בעיר", שבמקור מופיע באנגלית בסולו המתקרב של שאנן. אוח, אני זוכר שבאוגוסט השגתי את הליריקס של השיר הזה (שהיה לו אז בכלל פזמון שונה) ושאלתי את משה אם הם עובדים על השיר הזה הוא סיפר לי שהוא בכלל לא שמע על זה.. חחחחחחחחחח

Funky Giraffe

New member
ועוד קצת מידע על אורחים והפקות

באלבום הסולו של שאנן יתארחו חווה אלברשטיין, דנה עדיני יהיה בו חלק נכבד באנגלית, והוא מופק מוסיקלית ע"י אבי לייבוביץ'. הנגנים הם אבי אדריאן על הבס, אבי לייבוביץ' בקלידים וחליל, יניב טייכמן בגיטרה, רון אלמוג (הדורבנים) בתופים. באלבום של יאיא יתארחו רמי פורטיס (המשוגע!) וMC קרולינה... והוא מופק ע"י אייל (ליאון) קצב שהפיק את שירי מימון ועושה בימים אלה ממש עיבודים למופע החדש והגרנדיוזי של ריטה, "One". לגבי אמיר וגיא - אין לי שמץ... אבל הכל בעבודה.

דנה עדיני?חח הכי לא קשורה.

יהיה מעניין לשמוע את שאנן בסולו,ועוד יאיא בכלל. נחכה לתוצאה :]. עידו,ואם אתה משיג טעימות..אתה ישר שם כאן,זה מובן?

Funky Giraffe

New member
חחח חווה אלברשטיין מתארחת

אחת האמהות של המוסיקה הישראלית שאף פעם לא עשתה משהו ש"מריח" ממנו שאנן סטריט ודווקא מדנה עדיני שכבר עבדה עם נספחים לדגנחש כמו תומר יוסף (שסלוצקי שלומי וגיא עובדים איתם) וMC קרולינה (שמשה וגיא עובדים איתה בפאנסט והיא עשתה קולות בחומר מקומי) את מופתעת?

יאיא ורמי פורטיס ../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

וואי גדול!! שני מלכים

סגול59

New member
אם יורשה לי

האלבום של שאנן הוא אחד הדברים היפים ששמעתי בעברית בעשור האחרון. PEACE

למעלה