אז מה עכשיו?

Nimst

New member
אז מה עכשיו?

כמה אנשים כבר זרקו שמות, אבל בואו נעשה את זה מרוכז: עכשיו כשלקחו לנו את חוק וסדר גם מהולמרק וגם מערוץ 11 (יורו, אולימפיאדה) - על איזה סדרות נוספות יש לכם להמליץ?

elcool

New member
הקומדי סטור..

סתאאאם!!!
אני בכלל אוהב קומדיות, אז אל תתיחסו לטעם שלי. אני רואה מלקולם באמצע, סרטים בנשיונל ג'אוגראפיק, מ.ק. 22.. דברים שאני "מוריד" מ"האנטרנט" (לא אמרתי כלום
) ומתכנון לבגרות בלשון.

Aussie Girl

New member
אום...

אני רואה קלטות שהקלטתי של הסידרה האהובה עלי "סיירת החופים" או באנגלית Water Rats... ד"א מעניין אם מישהו עוד שמע עליה?! וסתם רואה לפעמים סדרות בהולמרק. וגם אי.אר בערוץ 10 כשאני לא שוכחת.

רציחות במידסומר-הולמרק, ערבי שבת

בלש בריטי במיטבו כמו שרק הבריטים יודעים לעשות. שלכם חנה גונן

Aussie Girl

New member
../images/Emo45.gif סידרה נהדרת!

לא מאמינה שפעם פשוט לא הבנתי איך אמא שלי רואה אותה. בסופו של דבר נדבקתי והתאהבתי. הבעיה שראיתי כבר את כל הפרקים (פעמיים) אז אני כבר לא רואה את מה שהולך עכשיו... נו טוב... לפעמים

תומר185

New member
"ללא עקבות" - המלצתי עליה בעבר

בעבר הלא רחוק כמובן (הפורום הזה די חדש...). כל יום ראשון ב 21.45, ערוץ 10. סוכני אף בי אי מחפשים אחר נעדרים. חסרה קצת דרמת המשפט שאנחנו רגילים אליה..., אך בכל זאת היא סדרה מוצלחת לדעתי, עם צוות שחקנים נחמד, תעלומות שנפתרות רק בסוף הפרק, לפעמים סוף מפתיע מאוד, לעתים קצת צפוי. תחליף לא רע לחוק וסדר.

OpticalIllusion

New member
אמממ ... ER ?

סדרה מעולה ... והפרקים החדשים מצוינים ... אני בטוח שיחזירו את חוק וסדר ... אני לא יודע מתי. אבל הם יחזירו ... יהיה ביקוש... עדיין יש ביקוש ... רק צריך להפעיל את הלחץ במקומות הנכונים ...

amir018

New member
אני דווקא ימליץ לכיוון הקומדיה

והיא הגדולה והקלאסית מכולם Are You Being Served? הלא היא מישהו מטפל בך ?

תומר185

New member
הטלויזיה שלי

כוכב נולד 2 (רק בגלל המשפחה, אחרי ארוחת הערב), ארץ נהדרת (מתי כבר תחזור? בעיקר בגלל טל פרידמן), עוד מעט התוכנית החדשה של ארז טל (קוקו הזמר - אסף כהן, יהיה שם?חחח), רצים לדירה (אקשן בין הזוגות), סוף הדרך (משימות קשות), ספורט (כל הערוצים), yes+ וסדרות בריטיות למינהן, חברים,סיינפלד (ז"ל ושידורים חוזרים), כולם אוהבים את ריימונד, תכניות אירוח (רק אם המרואיינים מעניינים) ג'יי לנו, ערוץ אנימל פלנט, ערוץ החיים הטובים וכמובן סרטים- בעיקר מתח, קומדיות, דרמות זוכות אוסקר, להיטים כמו שר הטבעות,מטריקס וכו' (שלא ראיתי בקולנוע). אהבתי את "רצח מאדום לשחור" וממנה יש לנו עכשיו את "מאנץ'" המצחיק. את חוק וסדר אני אוהב עוד מימי ערוץ 3 בכבלים (1990/1?). ותורמת לכך, אשתי, קרן, שאוהבת מתח/משטרה/אקשן. כיף לצפות בה ביחד... אפשר לנתח, לדסקס ולהעביר דיעות על כל פרק. בדיוק בשביל זה יש גם את הפורום.

למעלה