אז מה עושים?........

sapirk

New member
אז מה עושים?........

אני ניגשת עוד שבוע לפסיכומטרי. אני בי"ב ועשיתי קורס קידום תיכו [לא מומלץ!] באמת שהשקעתי דיי הרבה עד השלב שהתחיל עם בצפר וזה דיי צמצם לי את השעות למידה אבל אני עדיין חושבת שאני במצב סביר. אבל לא מספיק טוב כמו שאני באמת צריכה [לפחות 720....] המצב שלי הוא כזה... בקידום כל הסימולציות שעשיתי היו בערך 66-72 אחוז. [האחרונה היא 72...]. כבר עשיתי את הכל הסימלוציות שבאוגדן וכולם יצאו לי בין 700 ל-730. השאלה אם אפשר להסתמך על זה? אני כמעט בטוחה שלא כי תראו.. אנגלית זה משהו שאני ממש לא יכולה לסמוך עליו. מצד אחד יכול להיות לי פרק שבו אני ממש אבין את הטקסט טוב וגם אני אדע את כל המילים בהשלמות משפטים אבל אני יכולה גם ליפול על פרק שבו יהיה לי 10 טעויות. בכמותי אני בסדר גמור [יש לי בין טעות לשתיים בפרק]... ובמילולי אני לא יודעת מה קורה לי לאחרונה. ב-3 סימולציות האחרונות אני מדרדרת... /= ואני בערך עומדת על 5-6 טעויות לפרק. אז איך אתם חושבים שכדאי לי להמשיך מפה? יש לי עוד 2 סימולציות של תיכון ת"א, סימולציה של יואל גבע אחת ועוד האת ה-16H שאני שומרת אותה ליום ראשון [אני ניגשת ביום שלישי...]. תודה למי שיענה [=

ףרמיוםFm

New member
אני גם בהתלבטות קלה

נשארו לי את 11H, 12H, 15H, 16H ואת סימולציה 24 של קידום אני מניח שבסוף אני אעשה את הכל חוץ מ-11H...

Rapid Fire

New member
את בי"ב,

דבר ראשון, זה באמת לא נורא. לא משנה מה הציון את תוכלי לשפר בקלות באפריל ויולי. גם אם נגיד תקבלי 650 , תהיה לך חצי שנה (לפחות) להשתפר. גם אם תשבי חצי שעה ביום, וקצת יותר בשבוע את תגיעי לתוצאות. ככה שתקחי הכל בפרופורציה. הקורס לימד אותך כל מה שצריך, עכשיו רק לתרגל ולחזור.
חוץ מלעשות סימולציות ולבדוק איפה טעית ולמה, אין לי הרבה מה להציע לך. מה שכן, שמעתי שהסימולציות של תיכון תל אביב דיי קשות. אז אל תתבאסי עם הציון שלך בהם יהיה נמוך ממה שאת רגילה אליו

sapirk

New member
זהו שזהו כן בעיה...

בגלל שאני בי"ב אני ממש לא רואה את עצמי ניגשת שוב השנה לפסיכומטרי... בגלל שיש את הבית ספר במקביל זה ממש מקשה לשלב בין הדברים [בייחוד כשאני מגיעה מבית ספר כל יום ב-4 ויומיים ב-5 וחצי ], וגם כשאני מגיעה הביתה ממש קשה לי להתיישב שוב וללמוד ככה שרק שעה בערך אחרי שאני חוזרת אני מתחילה ללמוד... ואז יש לי 4 שעות שזה כלום /= ולגבי הקטע שהקורס לימד אותי הכל - אזש כן באמת למדנו הכל אבל עדיין זה לא רמה ממש של קורס אמיתי. בכל זאת - קורס שאולה בערך שישית מהמחיר של שאר הקורסים.... ובלי שום קשר.. נורא רציתי להצליח במועד הזה והלביפטר מזה כבר... יש עוד סיכוי?!..

Rapid Fire

New member
תמיד יש סיכוי ../images/Emo13.gif

ותאמיני לי שאני מבין את הרצון לעשות את הפסיכומטרי פעם אחת וזהו. בעקרון אם תשקיעי ותתמידי ב5 ימים שנשארו לך את סביר להניח תגיעי לציון שאת רוצה. אני רק אומר, שתמיד יש עוד פעם לנסות. את רוצה לגשת לעתודה בצבא? (בגלל זה את עושה את הפסיכומטרי עכשיו?)

sapirk

New member
כןן

אני דיי בונה על ללמוד רפואה בעתודה... בתקווה שהפסיכומטרי הזה ילך כמו שצריך...

TsLiLuSHSH

New member
sapirk , יש לי שאלה אלייך

טוב ,חחח זה לא ממש קשור לפסיכומטרי [שאגב אני מאחלת לך שתצליחי להשיג כמה שאת צריכה כדי להתקבל לרופאה!] ... השאלה שלי היא מאיזה שיר לקוח הציטוט שיש בחתימה שלך ומי שר אותו?! פשוט המילים כ"כ מוכרות לי [שנדמה לי שזה אפילו שיר שאני ממש אוהבת] אבל אני לא מצליחה להיזכר איזה שיר זה! וזה משגעעעע אותי!!! תודה מראש...

sapirk

New member
חחחח

קוראים לשיר the promise אני לא שמעתי את המבצע המקורי אבל אני מכירה את הגרסא של ג'יימס בלאנט והיא נחמדה [=

למעלה