אז מה עושים...

צומיש

New member
אז מה עושים...

הרגע שחיכיתי ו 9 חודשים הגיע.. הוא חזר ורוצה שנחזור בדיוק כמו שרציתי עם הבטחה לעתיד בלי הגבלות בלי אולטימטומים עם הכל. אבל היום אני לא יודעת אם אני רוצה. מצד אחד מאד אוהבת אותו <לא כמו פעם> מצד שני פוחדת להיפגע וקשה לי להאמין לו! מצד אחד הוא מקסים ומבין ומצד שני אני רדפתי ורדפתי והוא כל הזמן שאין כוח אז מה לחזור בכזו קלות. היה מדהים היינו יחד כל הסופ"ש והיה כייף ודיברנו באמת כמו פעם אבל קשה לי להסחף אחריו.. שהלב עדיין כואב הוא מבין שטעה ורוצה לתקן, אבל לא יודעת אם אני מסוגלת. מצד אחד רוצה לנסות ומצד שני פוחדת להיפגע... אז מה עושים
מה בוחרים
אוףףףףףףףףףףףף

אריפש

New member
מנסים...

נשמע כאילו את צריכה לתת לזה הזדמנות נוספת. אבל עם מינימום ציפיות... שלא תיפגעי במידה והתקוות שלך לא יתממשו, אבל עם אפשרות לראות אם באמת יסתדר מביניכם.

צומיש

New member
אולי

כדי להבין את הסיפור שלי צריך להכיר אותו מקרוב או לחלופין לחפש את ההיסטוריה פה
אני רוצה אבל פוחדת...

צומיש

New member
תקצירון..

היינו 4 שנים היה 3 שנים מדהימות בערך.. והכל היה ורוד ומקסים גרנו אצל ההורים שלי והכל התפרק כל אחד הלך לפינה שלו.. והתרחקנו הוא מוצא איזו ידידה שאין לי מושג אם התאהב בה או לא <היא נשואה +3 ודתייה> ואני פשוט נאטמתי.. ואז נפרדנו.. אני גרמתי לו להפוך את הפרידה להפסקה כי התפרקתי ניסנו שוב שבועים זה החזיר ואז הכל התפוצץ חפרתי לו בחיים בנשמה.. וגיליתי דברים טובים ולא טובים.. ואז שוב רבנו ושוב היינו בקשר חגגנו לו יומולדת בצימר דיברנו על הכל תמיד אמר שיהיה מסוגל יחזור.. ואז עזבתי את הבית נתקעתי בלי איפה לישון הזמין אותי אליו הייתי אצלו והכל עלה למעלה והבנתי שצריך לנתק.. ואז התנתקתי ממנו ואחרי חודש וחצי חודשיים הוא חוזר שרוצה שנננסה ונחזור.. ואני היום לא ידועת אם מסוגלת שוב להיפגע אחרי שרדפתי ורדפתי וכלום לא קרה... והיום אין לי מושג אם זה באמת מה שאני רוצה.. או מסוגלת

צומיש

New member
ו...

יודע את הטעויות שלו מוכן לנסות מוכן לנתק איתה את הקשר מוכן לוותר מוכן הכל... בקיצור...

free soul

New member
תודה על התקציר, העיניין שלך קצת מסובך..

הוא עדיין בקשר עם ה"ידידה" הזו שלו? את אוהבת אותו? הוא אוהב אותך? אתם חייבים לדבר על זה, כמו שכתבתי הנושא מסובך.. לצערי, אין לי כרגע מה לומר.. נחכה לשאר החברים בפורום שיענו לך

צומיש

New member
...

אוהבת כן דיברנו על זה מוכן לנתק איתה בשבילנו.. וכן מסובך...

omer73

New member
מה עושים

הפחד להפגע הוא טבעי ולגיטימי, אבל קחי בחשבון שתמיד את עלולה להפגע, ובכל קשר יש את הסיכון שאפשר להפגע, והנוסף את לא שוללת על הסף לתת צ'אנס נוסף. אני חושב שצריכים להיות כמה דברים בשביל לחזור ושזה מוצלח: 2 הצדדים באמת אוהבים, למדת מטעויות העבר, יש בכם את הרצון לעשות מאמץ בשביל לתקן. אז אם את מרגישה שזה ככה שווה לתת צ'אנס, אולי דברים ישתנו ויראו הפעם אחרת. בהצלחה:)

תגובה

אם את אוהבת אותו, כדאי שתהיי אתו בקשר. אם יריב אתך, נסי לפתור אתו את המריבות בדיונים הגיוניים ושלוים ובחפוש הבעיות.

מה השתנה?למה שהפעם זה יהיה אחרת?

מבחינתי מה שהוא "מוכן" לעשות עכשיו ולא היה מוכן קודם לכן זה לא אינדיקטור מספק. למה? כי אחד האקסים שלי (שיזם בעצמו את הפרידה) הבטיח לי את כל מה שחלמתי כשהוא רצה שאחזור אליו, אבל הכל היה בגדר דיבורים. כשרציתי לראות מעשים לא היה דבר מתחת לזה.

למעלה