אז מה עושים?

sheera85

New member
אז מה עושים?

חבר שלי באמריקה ואני פה,הכרנו שם אבל אני הייתי חייבת לחזור (סיבות אישיות).איך מצליחים לדאוג שהקשר יחזיק גם במרחק של אלפי קילומטרים?רכשנו מצלמת אינטרנט ויצא לנו להשתמש בה אבל הבדלי השעות משפיעים. איך גורמים למערכת יחסים להיות חזקה ויציבה גם במצב כזה?הוא אוהב אותי ואני אותו אבל זה כל כך קשה כשאי אפשר להיות ביחד גם בפן הפיזי. נ.ב זה רק ל3 חודשים....שנראים כמו נצח...

3 חודשים זה שטויות

וזה גם עובר צ'יק צ'אק אם פשוט תעסיקי את עצמך, מלאי את היום שלך בפעילויות, חברות עבודה וכו', בערב קנחי איתו בשיחת וידאו ולמיטה. באמת ששלושה חודשים זה כלום! את צריכה רק להאמין בזה.

sheera85

New member
מקווה שאת צודקת

זה באמת נשמע כלום אבל כשאת יודעת שהוא שם מחכה לך ורק רוצה שתחזרי זה הופך את הזמן פה לנצח. אני כבר שבוע פה בארץ ואני חושבת שכל יום שעבר וכל יום שיגיע הם כמו שנה אחת.

Reddit

New member
זה רק יחזק את הקשר

אם תדעו לעבור את התקופה הזאת בצורה הנכונה.. זה שזה נראה לך נצח זה מעולה, אתם אוהבים ומתגעגעים והזמן הזה יעבור בכל מקרה ותחזרו להיות יחד.. פשוט נפלא! :) ולגבי השאלה שלך - גם אני הייתי בקשר שכזה מרחוק וגם למשך אותה תקופה, הבעיות הטכניות וההפרשים רק אתגרו את הקשר ועשו אותו למעניין יותר. כשאוהבים מוצאים את כל דרכי הגישה הנכונות אל הלב אין לך מה לדאוג :) טלפון פעם בשבוע. או פעמיים. מסנג'ר יום כן יום לא. זה לא באמת משנה כל עוד אתם חושבים אחד על השני מדי יום.

מסנג'ר יום כן ויום לא?

אני הייתי מתה מגעגועים!
לדבר פעם בשבוע??? דברי איתו במסנג'ר כל יום, זה מה שיחזיק אותך. תשאירי את המסנג'ר פתוח וכשהוא יוכל הוא ידבר איתך. או להיפך, זה לא באמת משנה. אני הייתי מתעוררת גם באמצע הלילה בשביל שיחה יומית עם אהוב רחוק. שכל אחד ימשוך קצת... את תקומי מוקדם יותר והוא ישן מאוחר יותר וכו'. לגבי השלושה חודשים... וואו! כמה שאני מבינה אותך! זה קשה כל כך! את מרגישה שהלב שלך כבר עומד להתפקע מגעגועים אליו
חחח זה מה שאני מרגישה תמיד - אני שניה לפני שאני יורדת מהאוטובוס, ואני יודעת שבדקות הקרובות אני אראה אותו - והלב שלי פשוט דופק כל כך מהר!! ("הוא כבר מחכה לי?" "איפה האוטו שלו??")
אז שלושה חודשים... וואו! אני טיפוס ממש קיצוני בקטעים האלו. אני מסוגלת לעשות שמיניות באוויר ולשנות מליון תוכניות בשביל לטוס אליו ולהפתיע אותו... אני ככה.
אבל אם את נאלצת לחכות שלושה חודשים - תעסיקי את עצמך, תתכונני
תהיי יפה ותעבדי על איזה פרוייקט בשבילו. הפתעה ממך. זה יעביר לך את הזמן ממש מהר! כל יום תוסיפי משהו לפרוייקט שלך, משהו קטן ותראי איך את שמחה שיש לך זמן להכין משהו שישמח מאוד את האדם שאת הכי אוהבת בעולם!
איזה חמודים
מצטערת, שפוט לקרוא הודעות של אנשים ששאוהבים אחד השני ממש מרגש אותי, ממש! יש לי דמעות מזה...ואני אפילו לא במחזור
בהצלחה לשניכם

הבחור בטיול וכנראה נודד ממקום למקום

ככה שלא בטוח שיהיה מסנג'ר כל יום, אבל לדבר מידי פעם, וכמובן לא להתבכיין לו כדי שלא יהרס לו המשך הטיול.

omer73

New member
זו תקופה

שרואים את הסוף שלה, למרות שזה קשה. תחשבי על זה שיש תקופות הרבה יותר ארוכות, שבהן בכלל אין אור בקצה המנהרה, וזו תקופה יחסית קצרה, ואם תעסיקי את עצמך, ותדברו בטל' ובמסנג'ר זה יעבור. וכשתעברו את התקופה הזו בהצלחה, תרגישו שזה רק חיזק את הקשר, למרות הבאסה העכשווית.

adi1331

New member
יעבור יקירתי... יעבור

כמו כל דבר שעובר בחיים.. ואח"כ לא תזכרו את התקופה הזאת ... מקווה שיעבור כמה שיותר מהר, לבינתיים תדברו יותר בטל', אינטרנט, או כל אמצעי אחר.

smartblonda

New member
באם הרגשןת מספיק חזקים

אין לך מה לדאוג,תקבעו זמנים לשיחות טלפון ,דברו במסנג'ר ,אי,סי,קיו וכו...... תקופה כל כך קצרה תעבור מהר בלי שתרגישי.

למעלה