אז מה עושים ב-memorial day?

אז מה עושים ב-memorial day?

בואו נחזור קצת לעיסוקים בדברים שברומו של עולם
מי נוסע לטייל/לנפוש, ולאן? ומי הולך לקנות מה בסיילים הצפויים? אנחנו, מצידנו (כהרגלנו בקודש) החלטנו בדיוק אחרי השריקה שבאה בסוף הדקה ה-90 (=בערך לפני יומיים וחצי) שאולי בא לנו לצאת לנפוש קצת באיזה בקתה על שפת אגם. וכמובן שהמחיר צריך להיות שפוי, ושלא ידרשו הזמנה למינימום שבוע, ושגם מזג האוויר יהיה כייפי, ושגם לא נצטרך לסוע לשם יותר מדי שעות. נו, מה? נראה לכם שהצלחנו?
אז הפעם אנחנו נשארים בבית.

ליאתA2

New member
על האש אלא מה?

השנה אני מוזמנת לברביקיו אצל חברים. איזה כיף! לפני שנה הייתי כאן פחות מחודש כשהיה "ממוריאל דיי" (אני ממש לא יכולה לקרוא לזה "יום הזיכרון...) ולא הכרתי אף אחד והרגשתי קצת בודדה מסכנה. השנה זו תהיה הזדמנות לנוח קצת מכל עשרות הפעילויות שאני מעורבת בהן. דרך אגב, אני אשמח לקבל מתכונים לקינוח (20 איש בערך וזה צריך להיות "פרווה" Parve) אני רוצה להכין, לא לקנות. יש למישהו רעיונות?

בקלאווה!!!

הולך מצויין עם "על האש" (בשונה מברביקיו, שדורש קינוחים מסוג שונה לגמרי
).

17205

New member
גם אנחנו כנראה בבית

אולי נסתובב כאן באזור,

stardustit

New member
כמו כולם

בר בי קיו. עדיין לא מצליחה להבין כיצד יום הזיכרון הופך לעל האש, אבל אולי אצליח לפענח את הקוד...

אנחנו נשארים בבית

החצי הרציונאלי אמר שאפשר לסוע לטייל כי אנחנו רק בתחילת חודש תשיעי, החצי האמוציונאלי הטיל וטו, כך שאנחנו נשארים בבית. מקסימום קצת שופינג.

החופשת לידה הזאת משגעת לי את השעון

לא רק שאף פעם אין לי מושג איזה יום היום ואם זה אמצע השבוע או סופו ורק לפי שתיקת האימיילים מהעבודה מישראל אני קולטת שכנראה שבת, גם שכחתי לגמרי מהממוריאל דיי והסופ"ש הארוך. דווקא נראה לי שהולך להיות מזג אויר מכוער, אבל במידה ולא, מישהו מהניו יורקים מעוניין להתארגן לאיזה עלהאש בפארק? המנגל עליי

ננסנס

New member
עוברים דירה...

באמריקה הבירוקרטית גם לתאם מעבר דירה בין הבניין הקיים (שמסרב להעביר בסופישבוע), הבניין החדש (שדווקא מעדיף סופ"ש) ובין חברת ההובלה (המנסה ךהקשות את החיים סתם כי בא להם להרוויח קצת יותר...) הופך להיות משימה בלתי אפשרית. בסוף סגרנו על יום שני, יום החג, לא לפני שאני צריך לשלם עבור אקסטרה עובד שהבניין שלי לוקח... בקיצור, סופשבוע ארוך ומתיש הולך לעבור על כוחותינו...

justlior

New member
ומה זה בכלל memorial day?

אני יודע שלא עובדים וזה כבר טוב.. אבל לכבוד מה היום הזה בכלל?

justlior

New member
אנקדטודה. אתם תחליטו אם היא משעשעת

אתמול אחת מהנשים במשרד שלי שאלה אותי אם צופה בסדרה על היטלר שרצה עכשיו בטלוויזה. לפני שהספקתי לענות אישה נוספת אמרה שהיא כל כך שונאת את היטלר שהיא אפילו לא מסוגלת לצפות בתוכנית עליו. כשהייתה קטנה היא אביה נהג לומר לה - גרמני טוב הוא גרמני מת. למעשה, היא הוסיפה, אני כל כך סולדת מהגרמנים שאני אפילו לא מוכנה לנהוג במכוניות תוצרת גרמניה. "אז במה את נוהגת?" התעניינתי. "פורד" היא השיבה.

justlior

New member
חשבתי שזה משעשע גם בלי החלק השני

המשך השיחה- "את ידעת שגם פורד היה אנטישמי?" שאלתי "אהה.. לא, לא ידעתי.." ולאחר שנייה של מחשבה היא הוסיפה "אבל יש לי גם הונדה למרות שהיפנים הפציצו את פרל הארבור!"

MicMik

New member
מה שזה נשמע בתרגום חפשי: יום זכרון

לחללי ארה"ב לדורותיהם. אל תתפלא אם מה שתראה בפארקים אינו תואם את מה שאתה רגיל לו מהארץ. אין כאן יום עצמאות למחרת, אז הם עושים את המנגלים שלהם כבר באותו יום, גם שופינג הוא בילוי נפוץ. בשנה הראשונה שלי פה קצת הופתעתי לראות את ציטוטי הבורסה רצים בתחתית המסך כשנשיא ארה"ב סופד לנופלים, אבל להכל מתרגלים. התרשמתי גם ממפגן האופנוענים ב-DC, אלה שמציינים את חבריהם הנעדרים.

בתכל'ס, אם לא איבדת, חלילה,

מישהו יקר במלחמה, אז היום הזה הוא בעיקר לכבוד הסיילים הפראיים. פשוט עוד תירוץ לקניות. וכמו שכבר סיפרתי פעם, כשהגענו לפני שנתיים בדיוק כדי לחפש בית, הזדעזעתי כשהדיילת אמרה לי, שניה לפני שירדתי מכבש המטוס, לא לשכוח את הסיילים הפראיים שיהיו באותו סופ"ש. אני, לתומי, חשבתי שהמולים יהיו סגורים, והתחלתי לחשוב איפה אנחנו אוכלים (כי המסעדות בטח סגורות). אז לא - בעלי הבתים לא הסכימו לפגוש אותנו באותם ימים לא בגלל שהם היו באזכרות וטכסים, אלא משום שהם יצאו לחופשות/הלכו לעשות קניות.

למעלה