אז מה עושים בפורים?

טיףטף2

New member
חוץ מקריאת מגילה?

לפוצץ נפצים

ומה עם משתה מרדכי...

/tapuzforum/images/Emo148.gifחייב איניש לבסומי לבסומי בפוריא... והשתיה כדת אין אונס (תלוי מי אומר זאת... בחור צעיר יקרא לזה כפשוטו אונס, גבר בוגר (מעל גיל 60) יקרא לזה או... נס... /tapuzforum/images/Emo13.gif. ואז לאחר שנתשה כת, נסיר את כל המסכות... אוי וווייייי... מה עני הולך לעשות בפורים? טרם החליטותי... העליתי הצעה שאולי אפשר לארגן מסיבת חברי הפורום, במקום דיסקרטי (מאחורי הפרגוד/הקלעים/המסך... כמובן שכולם יבואו מחופשים/ממוסכים כראוי (דהיינו יעטו מסכות על פניהם) ולא מתודלקים (את זה נעשה במסיבה... עדלאידע... אופיר המנהל וצוות הו"ד אתם נקראים למלכות לערוך לנו משתה (רצוי בשושן פורים כי מן הסתם בפורים כל אחד יעשה לבני ביתו וחבריו) ויבואו האחשדרפנים עם האגרות ויודיעונו על כך. ככה ייעשה לחברי הפורום, אשר המלך (המנהל אופיר) חפץ ביקרם.. חודש טוב ומבורך עם הכבה שמחה ואהבה עד בלי די!!!

ברוכה הבאה! התגעגענו אלייך!

זה זמן שלא נכנסת כאן לפורום, חסרת לנו, את יותר מרצויה. את מאירה את הפורום בזווית מאוד מעניינת, אוהבים לקרוא אותך! יש ויש המלצות , יש את קריאת המגילה הייתי שמח לשמוע אותה במניין הגאה יחד עם אחינו-אחיותינו בית ישראל. יש את המשתה והשמחה-סעודת פורים, הייתי שמח להשתתף ברוב עם הדרת מלך בסעודה על טהרת הצמחונות. יש את המשלוח מנות, בדרך כלל אני נוהג לקיים את המצוה בבתי חולים פסכייטרים לחולים בודדים. יש את המתנות לאביונים ויש את הזכר למחצית השקל, יש גם את האורה ושמחה ששון ויקר ...

לא, בא לי משהו בסגנון של "הרבנית הדסה"

שהיה במעבדה. שנה שעברה הייתי עם חברה שלי ואחי בקצה והיה נחמד מינוס, לא ממש אהבנו היה דחוס ו.. לא משהו אז מה אתם ממליצים? אירוע שמח ככה... ותודה בחורצ'יק :)

מה, חייבים השנה לעשות משהו ביחד!

אומנם אני סוגר את פורים בבסיס :( אבל כנראה אחתום ימים ואקח חופש. דברי איתי!!

סליחה שמחקתי את זה, נו :(

ראית שאח"כ כיפרתי על זה, נכון?!
יופי, אז אנחנו נפגשים בפורים.

Nחמן

New member
היי! לא לריב!

אביאלח לא ברח. הצבא "חטף" אותו...
הוא עוד יפתיע אותו בגדול...

Nחמן

New member
תודה על המחמאה

שמעתי מאחורי הקלעים, שאביאל אוהב את הפורום ושמח היה להשתתף בו. עם זאת כולנו אוהבים את צה"ל ונדמה לי, שכבר לנעלה מחצי הדרך עשה. אין ברירה אלא לחכות לו בסבלנות.

אתה מפוטר!

אתה מצדד יותר מידי בצידו לפני ששמעת את הטיעונים משני הצדדים! ולא, אין קשר לצה"ל

Nחמן

New member
ויי! ככה?! ../images/Emo6.gif

מי ישלם לי משכורת עכשיו?...
האם אני תמים מדי, שמאמין לאביאל?! תמיד הוחזק בעיניי כדובר אמת. איך אני יכול לחשוד בו?...

כן, אוף, נו... ../images/Emo10.gif

צבא, צבא וצבא. אני מת על זה, אבל זה מכלה לי את כל החיים האזרחיים.

leopold5

New member
אני אהיה בקריאת המגילה של "חברותא"

הולך להיות כיף גדול. ואחר כך מסיבת פורים עליזה

Nחמן

New member
הלוואי הייתי יודע

היכן אהיה אני בפורים, וכיצד ארגיש.
תתפללו!

למעלה