אז מה עדי לגמר?

זו דעתך.

לדעתי המטרה היא לעבור את הדרך, לא להיות רקדנית טובה בלעדיה. אבל זה כבר ויכוח על מטרות התוכנית.

RoXy3

New member
מטרת התוכנית היא שהרקדן הטוב ביותר

יזכה וייקח את הפרס. לא הרקדן שעבר הכי הרבה התקדמות, זה שהשתפר הכי הרבה וזה שהתפתח. זה לא מחנה אימונים בו לוקחים 20 אנשים שלא רקדו בחייהם וכולם עוברים תהליך שבסופו נקבע מי התקדם הכי הרבה ומי בעל הפוטנציאל להצליח בתחום ולהיות רקדן טוב. אם זה היה המקרה אז יוליה בהחלט ראויה לגמר ואולי אפילו לפרס. אבל אני יכולה להגיד בדיוק ההיפך ממך, אני יכולה לטעון שזה לא פייר ש"רקדנית" כמו יוליה [ואני שמה את הרקדנית במיירכאות כי לדעתי התוכנית הזו בפריים טיים לא מקנה לה את הזכות להקרא ככה ולא מעניקה לה את התואר. רקדן אמיתי הוא זה שרוקד בסטודיו סגור ועובד קשה כל החיים מבלי לצפות לתמורה או לתהילה] שרוקדת כולה חודשיים והזיעה כולה חודשיים מגיעה לגמר וכולם אומרים שזה הוגן וכשרקדנית מקצועית ומשופשפת כמו עדי שרוקדת כבר 20 שנה וקורעת את התחת שלה 20 שנה [!!!] אומרים שהיא לא ראויה. תקלטו כבר: אלה חוקי המשחק. עדי לא עברה על שום חוק. כמו שהיא קיבלה את העובדה שהיא עפה בתוכנית ה1 ולא התבכייינה ועשתה פרצופים אלא הבינה שזה המשחק וזו התחרות וקיבלה את זה בחיוך והמשיכה הלאה. אז גם במקרה הזה אתם צריכים לקבל את זה שזה כולה תחרות וכולה משחק וגם אם זה לא מוצא חן בעיניכם [מה שאני לא מבינה למה כי קיבלתם חזרה רקדנית איכותית וברמה בינלאומית] תקבלו את זה בחיוך ותמשיכו הלאה. עדי לא לקחה את מקומה של אף אחת בגמר. היא ראויה לו בעצמה. כי היא עבדה ורקדה כל החיים שלה. אם כבר מישהי לקחה ללידיה ומעין את המקום זו יוליה. שלא רקדה בחיים והגמישות והסקס אפיל שלה הביאו אותה עד הלום. [וההפקה שדוחפת אותה בלי היכר כי היא מביאה להם רייטינג וסקס] להיפך, לדעתי זה שהיא הודחה בתוכנית הראשונה וחזרה בגלגל הצלה רק הקשה עליה ולא הקל עליה. זה לא שהיא נחה רגל על רגל בבית. בזמן שהם רקדו והתחזקו כל יום ושמרו על כושר. והבנות כבר הספיקו להכין את הסולואים שלהם ולעבוד עליהם בזמן שעדי הייתה צריכה להכין סולו תוך מספר ימים והיה לה פחות זמן להתארגן על עצמה בניגוד לשאר. כמו גם לרכוש את אהדת הקהל תוך תוכניות ספורות [אבל בשתי המשימות היא הצליחה בהצטיינות]

למעלה