אז מה עדי לגמר?

בהלםם

New member
אז מה עדי לגמר?

מי שבעד שיסמן
ומי שנגד יסמן
אני אישית חושבת שהיא תיהיה בגמר.. אני יודעת שזה לא פייר כלפי שאר המתמודדות אבל מגיע לה..!! המתמודדות משלמות על הטיפשות של הקהל בהצבעה של התוכנית הראשונה..אז לא להאשים בזה את עדי.. כל מה שקורה שם זה בגללנו !

michlola

New member
../images/Emo31.gif

אין מה לעשות... אולי היינו טיפשים אבל למתמודדות האחרות שקרעו תתחת להגיע לשמה באמת מגיע והרבה יותר ממנה!!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני עדיין לא סגורה, מצד אחד עדי רקדנית מדהימה אבל מצד שני, לא ראינו אותה לאורך כל התוכנית, אולי עשינו טעות כשהדחנו אותה כבר בהתחלה, אבל אלו שנשארו אחריה עבדו קשה ובכל שבוע הראו לנו צדדים נוספים. אני אחליט כשאראה את התוכנית....

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

עוד לא החלטתי אם היא או יוליה (בנוסף למעיין). זו לא אשמתה, ובכל זאת זו בעיה שאי-אפשר כבר לשנות. ישנה עובדה קיימת שהיא לא הייתה עונה שלמה והשאר קרעו ת'תחת. ועובדה בעייתית ביותר.

אנה92

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זה שהיא פיספסה את התכנית

לא הופך אותה ללא ראויה להגיע לגמר ואף לזכות בהחלט מגיע לה!

TaLcHiK

New member
קודם כל יוליה

אח"כ עדי או מעיין אבל עם העדפה לעדי

a1b2c3333

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עוד לא החלטתי, אני מתלבטת בינה לבין יוליה....בגלל שעדי לא הייתה כל התכנית,ולא ראינו אותה בסגנונות נוספים,ולכן א"א לדעת אם היא נראית טוב בכל הסגנונות...מצד שני יוליה מדהימה,אבל למרות שהשופטים כל הזמן מטפטפים לה שהיא רקדנית-אני עדיין חושבת שהיא יותר מתעמלת אומנותית מרקדנית.הגמישות שלה היא מה שמובלטת בכל ריקוד.. מה שבטוח-מעיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלמה לא פייר?

מה שלא פייר זה שהמצביעים הדיחו אותה בתכנית הראשונה ברוב טמטומם.

אוקיי, אולי גם זה לא פייר.

אז הקהל היה מטומטם, נכון. אבל זהו, עשה טעות. להקפיץ אותה עכשיו מהתוכנית הראשונה גמר שאחרים קרעו ת'תחת ולא עלו לגמר (שלא לדבר על מתמודדים יותר מוכשרים ממנה. אהמ מעיין אהמ) זה כבר ממש לא פייר.

Woogyman

New member
אף אחד לא אומר ../images/Emo110.gif

שאם עדי לא הייתה שם, מעין הייתה עולה. סביר להניח שהיה יוצא למעין ערב גרוע באותה מידה. בנוסף, זאת תחרות ויש לה חוקים, לפי החוקים האלה קובעים מי מנצח. עדי עפה וחזרה, והכל במסגרת חוקי התחרות. אז אין שום דבר לא לגיטימי או "לא מגיע לה" בזה שהיא בגמר. למען האמת, כנראה שממש מגיע לה להיות שם אם היא הצליחה לזכות באהדת הקהל בכזה זמן קצר.

Fairywitch

New member
להיפך-

אם היא רוקדת ככה בי לעבור את כל התהליך, ובלי כל העצות מכולם, ובלי הזדמנויות להשתפר- אז היא אפילו הכי ראויה לזכות.

למעלה