אז מה עדיף?

shui chan

New member
אז מה עדיף?

מערכת המשפט או המשטרה? איזה חלק בפרק אתם יותר אוהבים? החקירות והחיפוש אחרי נאשמים או העמדתם לדין? D: ובחלק הזה איזה צמד אתם יותר אוהבים? קרטיס ובריסקו או מקוי ואבי? D: ^___^=

shui chan

New member
עונה P:~

אז.. האמת שאני אישית יותר אוהבת את כל החלק של המשפט. אין על מקוי. אחח.. מה הייתי עושה לו אם הוא היה צעיר בכמה שנים [:~ סתם סתם P; אממם.. בעיקרון בתור צוות אני מאוד אוהבת את קרטיס ובריסקו.. אז בתור צוות לעונה הזאת זה בריסקו וקרטיס אבל בתור חלק כולל מערכת המשפט עושה לי את זה יותר בפרקים האלה. D:

Nimst

New member
עונה גם:)

אבל איך אפשר לבחור? זה כמו לבחור בין אמא לאבא. זה פשוט נורא תלוי בפרק. יש פרקים שהמשטרה מבריקה ויש פרקים שהתובעים מבריקים. ויש פרקים ששניהם מבריקים(-: כלומר, זה מעבר לשנינות של בריסקו ולגאונות של מקוי. זה תלוי בעלילה, עד כמה מסובך המקרה מבחינה משטרתית ומבחינה משפטית.

Md44

New member
הרבה זמן שלא הייתי פה. ../images/Emo9.gif(עונה)

אני מעדיפה את מערכת המשפט. וזה גם החלק שאני יותר אוהבת. הצמד שאני יותר אוהבת זה מקוי ואבי P: היא בחורה "עם ביצים".LOL
אבל עדיין...אין על קלייר. :-|

אני לא יודעת מה הסיבה

אם זה התסריט המעולה או השחקנים המוכשרים אבל חוק וסדר זו תוכנית מדהימה, אין פרק משעמם ואני נהנת כל פעם מחדש. שלום חבר'ה, קוראים לי סופי ואני מכורה :)) אז לשאלון, מערכת משפט או משטרה? אני אוהבת את החלק של המשטרה כל האקשן והחיפושים. חקירות או העמדה לדין? אוהבת את החלק של החקירות והחיפושים אחר מידע ואת הקטע של הניצחון בתיק. שוטרים או עורכי דין? קרטיס ובריסקו (אין על הצמד הזה)

למעלה