יפה אמרת
זו תהיה בחירה מצויינת מצידך לעשות לבחור במשהו שיקדם אותך..
יקדם אותך בעיקר בתודעה.. שתהיה לך תודעה בהירה יותר.. פחות כאובה, פחות קשה... זו עיקר ההתקדמות {כך נשמע לי מתיאורך ומדברייך}
הגוף מגלם בתוכו את הזוועות, והזכרון שזוכר את כל הזכרונות.. זה לא פשוט!! זה מכבה, זה מכאיב, זה מבהיל, יכול להיות הרבה.
אבל לתת לזה להיות בתודעה שלך ובזכרון רק לשם ההיזכרות יש בזה גם משהו מרפא.. כי זה יראה לך את מה שמאוד כואב אולי, אבל גם את מה שאת לא בו עכשיו.
ההתקדמות שלך במציאות הרי היא במקום אחר עכשיו.. המציאות חיים שלך עכשיו היא הרבה יותר מאוזנת ובריאה..
והרי הזכרונות הם המכאיבים.. אז אולי לתת להם להיות בזכרון שלך זה יעורר בך אמפתיה לגביהם.. יעורר בך מקום פנימי שלא שופט את הזכרונות האלה.. אלא כואב אותם.. ומנחם.. אך זהו, אין להם כבר ממשות יותר מזה.. את מבינה?
כשאני מרגישה את הצורך לכתוב ומפחדת שזה יפרק אותך, אני רואה בזה {לפעמים, כשאני מסוגלת ויכולה} תירגול. הרי זה אומר שאני ממש צריכה לבחור את המילים שלי, את איך שאני מתנסחת.
הרי אני / את מפחדות לכתוב, כי אנחנו יודעות את העוצמה של המילים, ואת החשיבות שלהן מבחינת איך שהן יתארו את המצב, אותי.. ואף אחד לא אוהב שמצבו "קריטי" וקשה לנשיאה, גם אם זה רק במילים.. ובמיוחד כשמדובר בנושאים עדינים, ורגישים כ"כ..
אז אולי... וזו רק הצעה- זה יכול להיות מבחינתך הזדמנות לשבת ובנחת ולנסות להיות בכתיבה במקום יותר רך.. שמתאר דברים בצורה יותר "נעימה" ואפשרית... אני בטוחה שבתוכך את תוכלי לזהות מה פוגע בך ומחליש.. איזה סגנון מילים.. איזה סגנון תיאור.. ואיזה סגנון בכוחו יותר לרומם, להיות פחות שיפוטי, פחות נגוע.....
חיבוק ו