אז מה סגרנו למפגש?

Prophet Of God

New member
אז מה סגרנו למפגש?

תחליטו אם זה מחר או מחרתיים, ואני מגיע בין כה וכה אחרי הצהריים.

RoCKeR121

New member
איזה מחר? זה עוד שבוע, יאללה עדכון

ב10 ליולי יום שני נפגש כולם העזריאלי בסביבות השעה 11 בבוקר ליד הקולנוע

../images/Emo45.gif

כנראה שאני אגיע, צריך לדבר עם ההורים. אגב, סליחה שנעלמתי ככה, 10 ימים קורס מד"צים, היה מצוין!!

crysania

New member
נמ. טוב אז ככה

אין לי הסעה... כי רכבות מתהפכות ואוטובוסים מתפוצצים. ואין לי עם מי ללכת... כי או שהן עובדות או שהן לא רוצות או שלא מרשים להם (בגלל העובדה שאין הסעה בטוחה. ובגלל שהם אומרים שיאנסו אותנו- הם גם אומרים שלכל מי שיש לו פוני לצד הוא פאשיסט...חחחחחח). אז. נמ.

RoCKeR121

New member
הייאני יכול להראות מאוד יצוגי כשאני

רוצה! זה רק עניין של להתגלח ולסדר את השיער ממש טוב...את השאר יעשה הקסם האישי שלי

crysania

New member
חחחחחח

זה לא ההורים שלי, זה ההורים שלה>< (של החברה) אבל זה לא משמועתי כי גם שלי לא מרשים בלי חברה. אבל אתה מוזמן לדבר עם ההורים של סבטה (אלה שאומרים שפוני לצד זה פאשיסטי
). אני אפילו אעזור לך- תתלבש יפה, תתגלח (><), תבקש מסבטה לשפוך משו בטעות ואז תנקה את זה! אם אתה מנקה משו,זהו, הם אוהבים אותך:) הסוד להצלחה. ואל תקלל! :) אם הם ירשו לה לבוא איתי אז ההורים שלי ירשו לי לבוא ואז אני אבוא:) שיט זה עוד יומיים.

RoCKeR121

New member
זה לא עוד יומיים...זה עוד 5!

ויש סיכוי שזה באמת יצליח? כי זה מאוד יבאס אותי לקחת שתי רכבות לאשקלון ואז לת"א בלעדייך...ואת חייבת לבוא! תעבדי עליהם או משהו!(ואל תגידי לי שאף פעם לא עשית את זה את בת 15)

crysania

New member
לא עשיתי מה? המוח שלי נוטה לכיוון

מסוים אתה יודע>< אה.. הבנתי ולא, זה לא יצליח... אני צריכה לשכנע חברה לבוא איתי ואז אין בעיות:)

RoCKeR121

New member
את עם המוח שלך../images/Emo13.gif חחחחחח

אני סומך עלייך...אל תאכזבי אותי!

Gutterball

New member
אני לא רואה נוכחות של ממש...

מי שבא או לא בא, תכתבו
או
. אם יבואו מעט אנשים למפגש זה פחות כיף!

למעלה