אז מה נסגר???

GHSI

New member
אז מה נסגר???

אני קורא לחוקר המזון לפרסם לאלתר איזה מאמר או מחקר מוסמך המוכיח את טענותיו... אלי לא הבעת דעה מה אתה חושב האם יעילות האבקות כה ירודה? אני מבין שעדיף אוכל טרי זה ברור לכל אך כשאין זמן לאכול גם האבקה לא תועיל...? בתור אחד שלא מבין כלום בעניין ומייצג פה ציבור רחב של גולשים בפורום אני מבקש להבהיר את העניין הזה.

אלי ו.

New member
גם אני מחכה לסימוכין

כרגע על מה שקיבלתי זה התקפות והשוואה למשטרים שנפלו.

M e g a T r o n

New member
לפני ש..

לפני שאתה תוקף את NPZ אולי תבקש מראשי הפורום שיתנו לך מחקר בלתי תלוי על יעילות הספיגה של חלבון מי הגבינה של החברות השונות??? אני מתערב איתך שהם לא יביאו לך את המחקר גם עוד מאה שנה. אם אתה לא מבין עניין כל כך אז תרשה לי לעזור לך: תאכל חלבון איכותי, והנה רשימה חלקית וזולה של חלבונים נקיים: קוטג´ 0.5 אחוז - 5 ש"ח 30 גרם חלבון טונה במים - 5.5 ש"ח 30 גרם חלבון סוגי עופות למיניהם בשר (עדיף כמה שפחות שומן) יש עוד הרבה...

GHSI

New member
אני לא מהתוקפים...בסהכ מנסה..

להבין מה אני מכניס לגוף שלי...לא איכפת לי מי צודק.אני רוצה הוכחות ולא נראה לי שגם הצד שלכם נתן איזו שהיא הוכחה.

אלי ו.

New member
מצורף קישור למאמר בלתי תלוי

על חלבון מי גבינה מתוך אתר שנמצא בקישורי הפורום. קודם כל, מי פה בעד אבקות חלבון? לא שמעת לא את רמי לא את יוסי ולא אותי ממליצים על אבקות חלבון. חפש בפורום ונסה למצוא מקום אחד בוא המלצתי על אבקה מסוימת לפני שתתקוף. למעשה לא שמעת אותי ממליץ על אף תוסף ספציפי. אני תמיד אומר שהתוסף הטוב ביותר הוא התוסף שחסר בתזונה שלך! NPZ כתב כאן משהו שהוא לא טרח לבסס. כשביקשנו מאמרים, ויוסי הטיל ספק באמינות הממצאים שלו, קיבלנו עצבים במקום מאמרים.

sowhatt

New member
אני באמת לא מבין על מה הסיפור כאן

בדיוק....... הם תוקפים אותכם שאתם בעד אבקות שונות ותוספים שונים?!.....? לדעתי יש פה אי הבנה. רמי ואלי לא המליצו מעולם על אבקות לפני שדיברו על מזון רגיל. [וגם זה רק במקרים מיוחדים כמו צמחוניים/טבעוניים, או אנשים שבאמת אין להם זמן ואפשרות לאכול ארוחות נכונות ומסודרות]

tommythecat

New member
אלי

אני לא חושב שאותו משתמש שקורא לעצמו MegaTron ראוי לתגובה. הוא טוען ש"לא פעם ולא פעמיים הם מציגים לחברים בפורום עצות שרק מפריעות להתפתחות שלהם" ואומר שהוא יכול להביא "עשרות כאלה". אני רוצה לראות אותו מביא ולו עצה אחת כזו! (עצות של אביבה לא נחשבות
). כל טוב, יוסי

למעלה