אז מה נסגר איתכם?

צאט ניק

New member
אז מה נסגר איתכם?

נתנו לכם עוד שנה או שאתם מחזירים ציוד השנה? ומי שמחזיר ציוד השנה באיזה אופן? מי באש? מי במים? מי בהפגנת חיבה של אוהדי בית"ר ירושלים? מי במיטה עם המאהבת? מי ממחלת החצבת? מי מיאוש? מי מעקיצת יתוש? מי תמות כאישה מוכה? על מי יפול המוט של הסוכה? מי ימות מעודף שומן? מי יחנק מאוזני המן? מי מת? למה מי מת?

זיוי בת

New member
אדוני, אדוני,

יש לך אולי מיתת נשיקה? כל שאר האופציות פשוט לא עובדות עלי. [זיוי שקמה הבוקר עם רצון עז שיהיה פה שקט! וחושך! ושמישהו יביא לה מהר אופטלגין קטן אחרת היא כבר תנוח לה בקבר]

צאט ניק

New member
יש לי

מיטת נשיקה צרפתית בסגנון לואי השישה-עשר }{ חוץ מזה, העוזר שלי, לוציפר,
מבקש למסור שממש לא ברור לו מאיפה נולדה האגדה שפולניות נחות בקבר. קודם כל, יש שם מלא תולעים ורימות בקבר שאחריהם רודפת הפולניה חמושה בסנו K400 ביד אחת, יעה ביד השניה בצעקות "גוואעלד, גוואעלד" שמתחלפות מידי פעם ברטינות ש"הכל אני צריכה לעשות לבד בקבר הזה". וכשלא זה מתהפכים בקבר בעצבים כי הילדים של זושיה (חלקה יג', שורה שתיים, קבר רביעי משמאל) שמו לה יופי של פרחים וגם באים לפחות פעם בחודש להשקות אותם והילדים של ז'ניה (חלקה טו', שורה ראשונה, קבר שני מימין) שמו לה שיש איטלקי מפואר ורק אצלך שמו אבן רגילה ועוד את כמעט בטוחה ששמעת את הקטנה שואלת את קבלן המצבות "זה מספיק כבד האבן ששמת? בטוח שהיא לא תוכל לזחול החוצה ולמרר לנו שוב את החיים?"

פינליש

New member
אני אגיד לך בדיוק מה נסגר איתי

בשבוע הבא יש לי יום הולדת והיום לראשונה גיליתי קמט. בלי בושה הוא התיישב באמצע הפרצוף. אלוהיי כל הבלונדיניות הציל אותי משער לבן, אבל עד כאן!!! השנה אני הולכת לגהץ קמטים, כרטיסי אשראי וחולצות חג לבנות. אני גם אחליק את הקמטים, את השיער ועם השלג ה ראשון אחליק גם בחרמון. העיקר לא להראות ביום ההולדת הבא כמו שארפיי. כך תראה השנה החדשה. וגם עם אהבה זיקפה וממון.

צאט ניק

New member
allways look on the bright side of

life כנראה שנגמלת מהחצ'קונים שיוצאים על המצח. <מונטי פייטון והקמט הקדוש>

פינליש

New member
חצ'קונים?

ת'גיד ת'נורמאלי? לא היו כבר שנים.... וכשהיו..... הו הו היו.... [אני יודע מה פוצצת בקית האחרון]

למעלה