אז מה.. מפגש?

מקמיקא

New member
אז מה.. מפגש?

הייתי בטוח שהמפגש כבר אורגן ופספסתי אותו, אבל (למזלי?) הוא עוד לא אורגן. משמעות הדבר: צריך לארגן אחד! הייתי לוקח על עצמי את המעמסה, לו הייתי חושב שיש לי זמן לקחת משהו כזה על עצמי. אז במקום זה, אני זורק את הכפפה, ומציע לכולם להציע
אז נתחיל בכמה שאלות בסיסיות: מי רוצה לבוא? איפה הכי נוח לכם להפגש? מתי הכי נוח לכם? (יום בשבוע, שעה בערך, ספונטניות בקרוב או מתוכנן ברחוק?) שמעתי גם שבמפגש הקודם היה מעין כזה משחק היכרות שמעבירים כדור נייר, וכל אחד פותח אותו, ויש שאלה והוא צריך לספר על עצמו משהו. זה יכול להיות נחמד כדי לשבור קרח כזה
יש למישהו עוד רעיונות כאלה? ואחרון חביב: מה אומרים לכל האנשים ששואלים למה ההתקהלות?

מקמיקא

New member
ותשובות!

מיקום: אני בעד איזור ת"א או חיפה, או כל איזור אחר שניתן להגיע אליו בקלות באמצעות רכבת. (לא טבעון, עינבר
). בכלל אני חושב שנגישות זה חשוב. רעיונות: פארק הרכבת שליד רכבת ת"א מרכז. יש שם די הרבה מקום פנוי, וחוץ מלארפים ומפגשים מדי פעם, אין שם המון אנשים. בחיפה אפשר אולי בחניון שמתחת למרכז חורב, או באיזה יער באוניברסיטה או בטכניון, שזה יכול להיות רעיון מגניב כי זה מקומות די יפים. מתי: אני בעד חמישי בערב או רביעי בערב. בעיקר בגלל שבכל שאר הזמן אני לא אוכל להגיע. :-| נראה לי שחמישי בערב זה באופן כללי טוב, רוב האנשים לא עובדים למחרת. אני גם בעד שכל אחד יגיד שאנחנו שם מסיבה שונה, לכל אדם שישאל. "מפגש תמיכה למרוקאים רגועים", "מפגש נזירים בודהיסטים לשעבר", "חובבי מטאל ביישנים", וכו'

inbardaf

New member
איך? איך נעלמת לכ"כ הרבה זמן..

כבר שכחתי כמה אתה מצחיק.. מרכז חורב, טכניון, יערות הכרמל - זה יותר חור מטבעון! ואין למקומות האלו רכבת.. חמישי בערב יכול להתאים לי, אבל היו כאן אחרים שטענו שרק שישי בוקר. רואה איך זה מסתבך? צריך לקבוע כמה תאריכים. חלק בחמישי בערב וחלק בשישי בבוקר. ת"א ליד הרכבת נראה לי הכי מתאים לכולם למרות שאני ממש לא אתנגד למפגש באיזור חיפה..

snoopytush

New member
לא חושבת שאני יכולה

אני בתקופת מבחנים ועבודות עכשיו סורי. אולי אחרי השביעי?

Berethor

New member
רעיון מצויין

אני בטוח שאנשים יקבלו את זה יותר בהבנה מאשר הסיבה האמתית של המפגש.

Mystic Circle

New member
לא ישאלו כלום

פעם שעברה היינו שם עד חצות ואף אחד לא שאל כלום. להפך, אנחנו מרוב שעמום התחלנו להציק לקבוצה של אומנויות לחימה שהתאמנה שם והתחלנו לחקות אותם
אם לעשות את זה, אז בשבוע שבועיים הקרובים, כי אח"כ יהיה חם. ואני נגד יום שישי כי עמוס וחם
. תאמינו לי, עברתי שם באוטובוס ביום שישי וראיתי במו עיניי עד כמה עמוס וחם. אני מדברת על הפארק מול תחנת הרכבת. היום גם עברתי שם בערב. היה נחמד וקריר ולא היו אנשים. אני חושבת שהכי טוב יום חמישי בערב, לקראת שקיעה.

inbardaf

New member
טוב, חמישי ערב

תנו תאריכים (השבוע אני מניחה שזה קרוב מידי) שבוע הבא? זה שאחריו? זה שאחרי אחריו? זה שאחרי אחרי אחריו? טוב, הבנתם..

גיל110

New member
קפואריסטים לא?

יש מלא מלא כאלה בחיפה. יש להם מקום אימון מושלם שנקרא "הקאזה" או בעברית [מפורטוגזית] "הבית". הלוואי כל דוג'ו היה נראה ככה. בכל מקרה, פעם נפגשנו אני ועוד 4 אנשים מפורום אחר (השם שמור במערכת), ולא כל כך הסתכלו עלינו, אף על פי שלקחתי איתי את התעודת שוטר למקרה שמישהו יחשוב על להסתכל או להתנכל. בכל מקרה, לא תמשכו הרבה תשומת אף על פי שאם תהיו מעל 10 איש, כן יכול להיות שיסתכלו עליכם.. אין מה לעשות, קבוצות של אנשים, במיוחד במדינה שבה כל אדם שני יכול להיות מחבל, במקום שהיו בו הרבה פיגועים, מרתיע את הסביבה..

Berethor

New member
טוב שלא הגזמת

'כל אחד שני' , האמת שרק ערבי יכול. היום הכוננות והסכוי לפיגועים בערים קטנה, בזכות חומת מגן.

גיל110

New member
אני יודע שאתה שונא ערבים

ולא אכנס איתך לדיון האפור הזה, אבל רק אגיד לך, שמבחינתי, גם ללכת בירושלים ליד השכונות החרדיות זה סכנת חיים ואף גדולה יותר מאשר אצל הערבים. כשאמא שלי הייתה בוואדי ערה, קיבלו אותה יפה, בחיוך, נתנו להם לאכול והם אפילו לא שילמו על האוכל, כחלק ממנהג הכנסת האורחים. ידעת שבוודאי ערה, אחד המקומות היחידים בארץ שבו יש אחוזי גיוס לצה"ל גבוהים מהמגזר הערבי, והמדינה לא טורחת להשקיע שם שקל אחד (בניגוד לחרדים), וכשהם נסו שם עם האוטובוס, היו צריכים להגיד תודה שלא נתקעו בגלל הכבישים העקומים. אז לא כדי לרדת עליהם, כי לא רק הם יכולים לנסות לפגוע בכם. במקרה של המחבלים, כן, זה 98% ערבים, אבל אל תשכח שגם יש יהודים ערבים, לכן רצוי לדייק - פלסטינים (אף על פי שיש גם ערבים-ישראלים שעשו פיגועים..) בכל מקרה, זה עדיין מחשיד את החיפאים, במיוחד שאתם לא תהיו הכי רחוק ממקסים (ככל הנראה).

Berethor

New member
אני יודע שאתה אוהב ערבים

אתה גם שמואלן האתיאיסט צבוע, בדיעבד תומך ביצוריים הכי שוחרי מלחמה שיש, בדת הכי ברברית ופנטית מעולם. תמיד יפי נפש מהסוג שלך מונים לרגש החילוני של שנאת חרדים, והפעם זה כדי לגונן על האוייב הנצחי. בשכונות של דתיים או חרדים אף אחד לא יפגע בי, מנסיון. בניגוד לשכונות של ערבים שרק טיפש/שמואלן ילך לשם. לא צריך תאוכל שלהם, ולא תחיוכים המזוייפים של הנחשים. המדינה משקיעה שם יותר מדיי, ולא חייבים להם כלום, הם משתמשים בכסף למטרות אחרות. לא מתאים להם ? שיעופו לאחים שלהם בשטחים. אם יש מקום שמסוכן כמעט כמו שכונות של ערבים זה רק שכונות של ערסים, מה שלא מפתיע בגלל הדמיון הרב בין השניים. "יהודים ערבים" ?, ערבים ישראלים זה אותו הדבר עם נייר כחול.

גיל110

New member
אני לא אכנס איתך לדיון

כי אתה אדם אטום שלא מוכן לשמוע אחרים. אבל אני מזהיר אותך, לא לריב בפורום אחרת אפנה להנהלת הפורומים ואגרום לסגירת הפורום הזה על כך שהוא מגבה אותך בכל הפעילויות שאתה עושה ולא נחסמת אף על פי שהרבה דרשו לחסום אותך. ורק אגיד שאתה מוזמן לשאול את יעל מפורום "המשמר האזרחי" ולגלות ערבים מוסלמים תרמו כמו שיהודים היו יכולים רק לחלום על תרומה. והיא מישהי שגדלה עם ערבים והערבים היו החברים הכי טובים שלה. תם דיון.

Mystic Circle

New member
היי, תרגעו שניכם!

גיל- לפנות לסגירת הפורום רק בגלל ברת'ור, טוב שלא הגזמת! ברת'ור- בלי גזענות, או שפעם הבאה אני אמחוק בלי אזהרה! זה לא המקום לדון על בעד\נגד ערבים. אבל.. אם כבר נכנסנו לדיון הזה אני חייבת להגיד שכשהייתי עולה חדשה גרנו ביפו שנה אחת וערבים יידו אבנים בכלב שלי. בעוד הילדים היהודים ליטפו את הכלב ושיחקו איתו. הערבים היו אנשים פשוט נוראיים. מנסיון שלי, של ההורים שלי ושל חברה שלי שגרה ביפו כמעט כול חייה ועברה לבת ים בגלל שהם התעללו בהם.

Berethor

New member
מה את מתרגשת ממנו

סתם שתינקר עלוב, מאיים שהוא יסגור תפורום בגללי. אם כבר מישהו צריך לקבל פה חסימה זה הוא. חוץ מזה בתור אחד שכל כך שונא תפורום אין לו מה לחפש כאן. במקום להצטדק צריך להעיף אותו. בנוגע לסיפור שלך עם הכלב, זה בכלל לא מפתיע, ככה זה ערבים. מסכן הכלב, סבל רק בגלל שהוא לא מוסלמי.

Berethor

New member
במלא אין לי מה לדון אתך

מי אתה חושב שאתה ? אם אתה רוצה להלשין על מישהו או לשקר אז תפנה הכל עליי. לך לבכות עליי להנהלה אבל הפורום לא קשור. איזה פעילות ואיזה 'הרבה', היחידים שצריך לחסום זה שונאי פורום.

Berethor

New member
בדקתי עליך

מר שונא חרדים, בתור שונא חרדים וטיפוס שרב עם כולם אתה ברוב צביעותך מאשים אותי. אני מספק שמישהו יקשיב לך.

אני בעד חוף הכרמל..

יש כאן נוכחות צפונית מכובדת! וגם יש שם תחנת רכבת ..וממש יפה שם ויש דשא.... לי מתאים יום שלישי אחה"צ ערב........ ומה אומרים לאנשים? מה אנחנו רוסיה הקומוניסטית? חח....נראה לך מישהו אכפת לו??

למעלה