אז.... מה מעצבן אתכם?

RunNGun

New member
אז.... מה מעצבן אתכם?

כמעין תגובה לתכנית, או דיון המשך: מה מעצבן אתכם? איזה דברים או מעשים גורמים לכם לאבד שליטה ולחטוף קריזה?

EdisonGirl

New member
ממ..

בד"כ אני טיפוס די רגוע.. ובכל זאת, הדברים העיקריים שמוציאים אותי מדעתי הם:
כשחודרים לי לפרטיות, מתערבים לי בחיים או קובעים לי מה לעשות.
כעושים עליי "פסיכולוגיה בגרוש".. כלומר, חושבים שיודעים יותר טוב ממני מי אני..
לעיתים רחוקות מאוד- כשפוגעים באמון שלי (משקרים לי). זהו..

אני!

כשנוגעים לי בחפצים ומזיזים אותם ובעיקר!!! אם אחר כך שוכחים לאן הם הוזזו.

מעצבן.....

מה הכי מעצבן אותי??אדישות!!!!אדישות של אנשים!זה הורג אותי...איפה אתה חי?מה האדישות הזאת?החיים עוברים לידם כאילו כלום,יש לי חברה אדישה ואני כל הזמ טורחת להגיד לה שאני לא סובלת את זה.למשל אני באה ומספרת לה משו,ואני מחכה שתתלהב והיא כלום זה עוד כלום.כשקורה לה מקרה מסוים זה עובר לידה כאילו כלום.וזה מעצבן אותי!!אה ועוד דבר מעצבן אותי :: שאנשנים מקרים את עצמם(לא את הזולת)אלא את עצמם.למל מכניסים לעצמם לראש שהם לא מאוהבים והם בעצם מאוהבים או כל מיני דברים.תיהיה אמיתי עם עצמך!!מה?אתה מפחד מעצמך?זה הדברים שהכי מעצבנים אותי,אני שונאת להתעצבן !אני עצבנית כאני מתעצבנת...יום שליו ורגוע!

EdisonGirl

New member
אני יכולה להבין אותה..

דברים יקרו בין אם תתייחסי אליהם ובין אם לא. לא כ-ל מה שקורה צריך לגרום לך לקפוץ ממקומך! ולא כל דבר שמלהיב אותך- מלהיב גם אותה.. אז היא אמיתית איתך והיא מראה לך בדיוק מה עובר לה בפנים. ובעניין אנשים שמשקרים לעצמם- בואי נשאל ככה: מאיפה את יודעת מה עובר לאנשים בראש\ברגש, שאת מצליחה להסיק מכך אם הם משקרים לעצמם או לא?
זה בדיוק מה שאני מכנה "פסיכולוגיה בגרוש". את לא יודעת מה עובר להם בראש. זו עובדה. למה שלא תצאי מתוך נקודת הנחה שהם דווקא לא משקרים לעצמם? אולי את מכירה את מושג השקר העצמי מתוך העולם הפנימי הפרטי שלך? לא כולם מרגישים כמוך לגבי דברים מסויימים. יש סוגים שונים של בני אדם ואם תקבלי את זה- תוכלי להתחיל להיפתח לצורות מחשבה ולעולם רגשי שונה משלך.

../images/Emo8.gif

אני מדברת על חברות שיש לי קשר טוב איתם והם מספרות לי הכל,וגם הם מגיעות למסקנה שהם משקרות תצמם,לפעמים אדם לא יכול לעמוד מול המציאות המרה אז הוא מנסה להדחיק ולתרץ לעצמו כל מיני תירוצים. ובקשר לאדישות זה נכון מה שאמרת שכל אחד מקפיץ אותו משו אחר,אבל זה לא אומר שזה לא מעצבן!!יכוליהות שככה צריך להתנהג אבל זה מעצבן ושאלו אותי פה מה מעצבן אותי.......

EdisonGirl

New member
../images/Emo6.gif

את צודקת. כשהשקר העצמי נובע מניסיון להדחיק דברים שהאדם לא רוצה, או חושש להתמודד איתם- זה לא טוב. אותי גם זה לא ירגיז, אבל לפחות אני מבינה את הסיבה שזה מרגיז אותך..

noname202

New member
וואוו

המון. אני פשוט בנאדם עצבני חבל על הזמן... בעיקר אנשים איטיים או טיפשים וכאלה שעושים דווקא...

RunNGun

New member
אותי מעצבנת סצינה שכל אוהד כדורגל

מכיר, בעיקר אם הקבוצה שלו נוטה להפסדים (בית"ר ירושלים לדוגמא
) דקה 90, היריבה שלכם מובילה 1:0, ושחקן נדרש להוציא אאוט/קרן/להחזיק בכדור - ושעתיים! שעתיים! עוברות עד שהפעולה מתבצעת. בדרך יש לו זמן ללטף את הכדור, לנקות את הזיעה, לעודד את האוהדים, לצלוע לעבר דגל הקרן, הכל כדי לבזבז זמן.... הורג אותי מעצבים. אתה רוצה לשחק? תשחק! למרות שזה כדורגל וזה מעייף, זה יכול להוציא אותי מדעתי במהלך משחק....

לא יאומן!!!

אבישי, אתה מתעצבן ממשהו בעולם!!!!!!!!!!!!!!! נתפסת על חם, ההודעה הזו עולה לטאגליינס

RunNGun

New member
לא! לא! לא!

*מצלמה רחף - ידיים פרושות* לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!! טוב, נו, באמת בכדורגל אני בנאדם אחר...

מעצבן אותי

לספר בדיחה או משהו מצחיק ואף אחד לא צוחק חוץ ממני ואז זה מביך
וגם כשאני רוצה לדבר עם מישהו על כל מיני דברים ואחר כך מתעצבנת על כל מיני דברים שאמרתי או ששכחתי להגיד...

חח

את צודקת,זה מעצבן!!!פשוט תשתדלי לא לצחוק אחרי הבדיחות של עצמך זה יחסוך את כל האי נעימויות...ימים רגועים!!ביי

amir4marathon

New member
שלוות הנפש שלי מופרת כאשר...

אני מנסה לחצות כביש והרבה נהגים פשוט שמים זין ולא ממש אכפת להם להמשיך לנסוע כאילו אף אחד לא חוצה את הכביש. פעם אחת בטיילת טס איזה שומכר אחד וכמעט שפשף אותי. זהו. מה שמפליא אותי הזלזול הזה מיד נעלם כאשר הנהג פוגע במשהו, ומיד מתנצל שלא ראה ולא שמע ועוד כל מיני תירוצים כאלה. זה הכי מעצבן אותי וגם הכי הורג אותנו. אז סעו בזהירות ותהיו סבלניים. ביום שאתם תהיו סבלניים אולי גם אחרים יהיו... אמיר

למעלה