אז מה, מלחמה

lilo4

New member
אז מה, מלחמה ../images/Emo35.gif

הגוף שלי מתנהג מוזר. כאילו המחלה יודעת שהתחלתי דיכוי, אז היא מתעללת בי בכוח. עד היום במשך החודש היה לי פחות או יותר בסדר, בלי כאבים. בדיעבד אני מאמינה שכל כאבי הבטן וההתכווצויות שהיו לי בשנתיים האחרונות נגרמו מהאנדו', אבל בגדול הכאבים הגדולים היו קצת לפני המחזור ובמהלכו. והחודש, רק התחלתי את הדיכוי [כרגע זה כאילו אני לוקחת גלולות כרגיל, כי אני עדיין בחפיסה הראשונה], וכאילו המחלה יודעת שזה מה שקורה, אז היא נלחמת בי בכוח. כאבים, התכווצויות, מעט כתמים. את הימים האחרונים אני מעבירה עם איזה כאב עמום בבטן שמלווה אותי לאורך היום. מספיק חזק כדי להציק, להטריד ולהתיש, אבל לא מספיק חזק כדי לגרום לי לקחת משככי כאבים [כזאת אני. אם זה לא הורג אני מתעלמת]. שלשום בלילה מצאתי את עצמי בשלוש לפנות בוקר על האסלה, עם התכווצויות איומות במעיים. אני יושבת שם, וכל מה שנשאר לי לעשות זה רק לחכות שזה יעבור, איזו מין השלמה נוראית כזו. ישבתי שם והרגשתי כאילו אני עומדת למות, ואמרתי "נו, יאללה, הבנתי את הרעיון, אפשר לסיים את זה כבר??" וכמובן שאחרי הלילה הזה הבנתי שאני לא יכולה להמשיך להתחמק, ואני באמת חייבת לחזור לרופא שלי. כי בסה"כ הייתי אצלו פעם אחת לפני חודש כשהוא איבחן את האנדו', שלח אותי לקרוא ולהירגע, כמובן להתחיל דיכוי ואז לחזור. ולי היה יותר נוח להתחמק, להוריד את הראש, להגיד לעצמי שהנה- אני על גלולות, אז אין לי באמת בשביל מה לחזור
אני לא יודעת לאיזה תגובות אני מצפה מההודעה הזו...למען האמת זה פשוט משהו שישב עלי ורציתי לפרוק. אני לא מדוכאת, אני לא עצבנית [טוב, אני כן, אבל אי אפשר להפיל את הכל על האנדו']. עכשיו אני מבינה שפשוט הייתי צריכה לספר את זה לבנות שאשכרה מבינות אותי

sheronher

New member
היי לילו

אז קודם כל שולחת לך
ענק ומחזקת אותך התחושות שלך מוכרות ומובנות (אני בטוחה שלרובנו אם לא לכולנו) אני עוברת בדיוק את אותו התרחיש כל פעם מחדש. כמו שכבר כתבתי בפורום אני חודש אחרי ניתוח והיה שיפור רב רך לצערי הרב סיימתי דיכוי של 3 חודשים ועכשיו צריכה לעשות הפסקה ואני מתה מפחד ולצערי אני יודעת כבר למה לחכות...(כמו שאומרים כאן בפורום המכשפה בדרך). שוב, חודש אחרי, התחילו הכאבים, גב תחתון בטן והתכווצויות במעיים אבל אולי כי בדיוק סיימתי דיכוי ואוטוטו אתחיל חדש ושוב יהיה בסדר. יש לזה, לפחות ככה אני מקווה, הפסקות והלוואי שכולנו כבר נרגיש טוב, אמן אמן אמן.
לצערנו לומדים להתרגל גם לזה, או לפחות מנסים. דיכאון, כעס, בלבול ועצבים...נראה לי שזה חלק ואולי כן אפשר להאשים את האנדו', כי איך אפשר לחיות עם כאב תמידי. שוב שולחת
וזה בדיוק המקום להתפרק, כאן מבינים אותנו באמת שרון

../images/Emo201.gif

תתייעצי עם הרופא שלך יכול להיות שזו רק הסתגלות של הגוף לגלולות או שהגלולות לא מתאימות לך. מקווה שהכל יעבור ותחזרי לעצמך במהרה

galim29

New member
הי ליאורי../images/Emo24.gif

ממש מצטערת שאת עוברת את זה ומרגישה ככה. מבינה בדיוק על מה את מדברת. גם אני והאסלה חברות טובות יותר מתמיד בימים האחרונים. התחושה שאת יושבת שם וכבר אין מה להוציא יותאר והבטן מתעוותת ואת תוהה למה לעזעזל זה מגיע לי? והכאבים העמומים שלא מרגישם מסםיק חזקים כדי להצדיק 2 אדוויל מנחמים... אז את מחזיקה את עצמך ואומרת שעד שלא תשתרעי על הרצפה מקופלת או בדרך למיון או ששוב תספרי את המרצפות בבית, אין ממש טעם להתחיל שוב עם המשככי כאבים.... אני לקראת שבירה. כבר קבעתי תור אצל מנהל מחלקת אנדוקרינולוגיה ואמל באר גבל לנובמבר כי אני ממש לא מסוגלת להמשיך ככה.... כל כך מתחברת למה שכתבת: לא מדוכאת, לא עצבנית... רק עייפה מהמלחמה הזאת. מאחלת לך שישתפר מהר. אני בעד שכן תקחי אדוויל להרגיע. למה לסבול? גם כאבים עמומים הם כאבים. ותמשיכי לפרוק. אנחו פה םורקות, מתפרקות ונבנות מחדש..

lilo4

New member
תודה מתוקות ../images/Emo24.gif

גם לך גלים [אגב, השם הוא ליהי ולא ליאור
] תמיד היה לי קשה לקחת משככי כאבים, כל פעם בתירוץ אחר. לפני שידעתי על המחלה זה היה בקטע של "נו מה, כולה כאבי מחזור. בשביל זה לקחת נורופן??" ועכשיו כשאני יודעת שזה אנדו' אז אני אומרת לעצמי "נו מה, עכשיו כל יום אני אקח משככי כאבים? אין מצב!!" אבל את צודקת, אני באמת צריכה לתת את זה לעצמי, לפחות עכשיו עם ההתחלה של הדיכוי... מתוקה, אני כל כך מכירה טוב את התחושה הזו של הייאוש. אבל אנחנו באמת לא צריכות להתייאש, ולא צריכות להשלים עם הכאב. שמתי לב שאני פשוט התרגלתי לכאב, לפעמים הוא בכלל לא נראה לי מוזר. למען האמת בכל השנים שיש לי מחזור אף פעם לא עצרתי את הכל ואמרתי לעצמי "רגע! הכאבים האלה לא הגיוניים! אני עכשיו הולכת ומבררת מה זה". ואנחנו באמת לא צריכות להתפשר. אומנם אין תרופה מוחלטת, אבל אנחנו באמת צריכות לעשות הכל כדי להקל, ולפחות להיבדק ולוודא שהכאבים לא מסתירים מאחוריהם פצצה מתקתקת....

galim29

New member
ליהי יקרה../images/Emo140.gif

אני כבר אחרי שלב הבירורים ואחרי שלב הניתוח. מצבי השתפר פלאים מבחינת כאבים ואיכות חיים אבל עדיין אין פתרון למוקד שנמצא אצלי במעייםולא נוקה לחלוטין ומאחר ואני היסטרית (וזה בלשון המעטה) כלפי איזור זה וכל הבדיקות הקשורות בו כי כבר עברתי כל אחת מהן בערך 3 פעמים, ניסיתי להימנע מלהגיע שוב לבדיקות נוספות אבל כנראה שאין בריריה ומזלי שסוריאנו לא מוותר לי ומתעקש שאטפל ב ה כ ו ל !!!! וקשוב לרגישות שלי בכל הנוגע לבדיקות מאחלת לנו ימים רגועים יותר, כמה שפחות סטר בחיים ושהרפואה תלך ותתקדם ואוליתמצא את הפתרון לאנדו ביום מן הימים.

זואילי

New member
גלים יא מבולבלת

אני ממש גאה בך שקבעת תור לבארגבל ומקווה שלא תתעצבני עליו יותר אלא תגלי בו את הדברים שאנו כ"כ אוהבות אצלו
ומה שזה לא יהיה - שלכולנו יהיה "כמה שפחות סטר בחיים". אדבר איתך מחר (לגבי הזמנתך) אם אצליח להיפרד מהאסלה כי נחת עלי איזה קילקולון קיבתי אפרופו בארגבל וכבר שכחתי מתי הייתה הפעם האחרונה שככה נדבקתי לאסלה בלי עזרת סופודקס, אבל איזו שימחה שירד ממני קילו וחצי היום בלבד!

galim29

New member
העיקר שהבנת זוזו../images/Emo8.gif

שהתכוונתי לסטרס...
אני גם ככה אורזת בבית.. דברי איתי.

lilo4

New member
אוי מותק

איך אני מכירה טוב את הקטע הזה, כאילו לדחוק הצידה חלק מהבעיות באיזה תירוץ שזה לא חשוב, רק בגלל שאין יותר כוח לבדיקות..... ולפעמים אנחנו באמת צריכות מישהו שידחוף אותנו ויכריח אותנו לבדוק את הכל עד הסוף. אני מקווה שתמצאי פיתרון קצת יותר אידיאלי למוקד במעיים.....זאת אחת הנקודות האכזריות
יהיה טוב

למעלה