אז מה מבשלים היום ???? או אולי היום אתם על שאריות ??????
O oisdvib New member 30/5/04 #2 אני מכינה אוכל סיני. יש לי....... רצועות בקר, אוסיף להם ירקות וליד אורז לבן, וסלט ומי שירצה יש גם אנג'ינרה קרה. יאמי. אפשר לאכול חופשי. אם לא אשכח אצלם אותה.
אני מכינה אוכל סיני. יש לי....... רצועות בקר, אוסיף להם ירקות וליד אורז לבן, וסלט ומי שירצה יש גם אנג'ינרה קרה. יאמי. אפשר לאכול חופשי. אם לא אשכח אצלם אותה.
M MAORBIKE26 New member 30/5/04 #3 הקובה שהיתה צריכה להיות ביום שישי הוקפצה להיום בגלל שחזרנו מהברית עם בטן מפוצצת : )
M mikilk Active member 30/5/04 #4 תקופת היובש - עוד לא תמה.... ולכן יאכלו ילדיי בשר שנשאר מה"מנגל" של אתמול. לבתי הצמחונית נשאר "סלמון על האש" מאתמול. כיסונים קנויים - מאתמול. ופסטה.... ואני יאכל סנדוויץ' כהרגלי....
תקופת היובש - עוד לא תמה.... ולכן יאכלו ילדיי בשר שנשאר מה"מנגל" של אתמול. לבתי הצמחונית נשאר "סלמון על האש" מאתמול. כיסונים קנויים - מאתמול. ופסטה.... ואני יאכל סנדוויץ' כהרגלי....
ד דניאל של מורן New member 30/5/04 #5 אני הכנתי אורז מטוגן משאריות אורז לבן שהיו לי. טיגנתי בצל לבן+בצל ירוק, אפונה, תירס, וגזר מגורר הוספתי את האורז וטיגנתי כמה דק', הוספתי רוטב סויה + אבקת קארי + קצת מלח. והילד שלי שבדר"כ לא אוכל מתובל אכל בתאבון רב.
אני הכנתי אורז מטוגן משאריות אורז לבן שהיו לי. טיגנתי בצל לבן+בצל ירוק, אפונה, תירס, וגזר מגורר הוספתי את האורז וטיגנתי כמה דק', הוספתי רוטב סויה + אבקת קארי + קצת מלח. והילד שלי שבדר"כ לא אוכל מתובל אכל בתאבון רב.