אז מה למדנו

|בנדנהראיתי ומקווה לשמוע אותו כש...

כשאקח אותו איתי ברכב.. ואשתמש ברגליו כשארצה לבלום את הרכב ..אפילו אהיה נחמדה ואפתח לו ת'דלת.. מעניין איזה סוג של סולית נעליים נועל המלאך???

shick34

New member
אני למדתי

איך לשנוא... וגם איך לשנוא יותר.. ןיותר ויותר ויותר..

אז מה למדנו

כלום ושוב כלום ואיך לא לעשות כלום הבעיה איך מישמים את זה כשאנו רגילים לעשות הכל ולהמשיך לרוץ לעוד משהו קטן

shemesh22

New member
שיש חיים אחרי המוות

עובדה. הייתי גופה כמה שנים טובות והתעוררתי לחיים. למדתי לנהוג כמעט על כל סוגי הרכב ללא הבדל לאום, גובה ומשקל. למדתי שלא חוסכים בקניית נעליים. והכי חשוב...למדתי לא לקחת את עצמי ברצינות רבה מדי.

G a v ® i e L

New member
אני עדיין לא בטוח שיש חיים

לפני המוות. וכלל לא בטוח שהאקס שלך היה מין סוג של נקרופיל. בכל אופן, הליבלוב הולם אותך.

shemesh22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

מאמי עם ניק כמו שלך, אתה חייב לדעת שיש חיים

old friend

New member
מת מצחוק

מהנקרופיל לשעבר.... עוד לא למדתי , גופה יכולה לחזור לחיים ?

jane34

New member
מה פתאום עצוב......

יערית, יש דברים שצריך לדעת לקחת אותם בפרופורציה..... תמיד אמרו לי שהצחוק יפה ואפלו בריא לבריאות..... גם עוזר לשרירי הבטן והפה...... צריך לדעת לפעמים להרפות..... לשחרר....... להסתכל על החיים מהצד השני שלהם...... מה שנקרא מעבר לגדר..... ואני דווקא חושבת שזו ההברקה שלי לבוקר הזה......

המון....

טוב, לא ממש למדתי ממנו, למדתי אחרי שהוא יצא מהבית כי לא היה מי מישהו אחר שייעשה למדתי לערוך קניות למדתי לשלם חשבונות למדתי לנקות - לא כולל כביסות למדתי להוציא זבל, עדיין לא ממש ולרוב שולחת את הילדים.

גם אני, כמו שמש, בעניני מוות../images/Emo141.gif

אני למדתי מהמתלוננת איך מתנהגים עם חולה נוטה למות, איך מתנהגים בהלוויה ואיך מתנהגים בניחום אבלים. במהלך נישואינו, המתלוננת קברה שתי סבתות וסבא אחד, וכל התהליך הזה היה חדש לי, משום שהסבים והסבתות שלי נפטרו לפני שנולדנו. אז היה מה ללמוד שם.

Rinattt

New member
כלום...

גם ככה ידעתי לעשות הכל הוא לא עשה כלום... אולי אפשר אם אנבור אז לומר שלמדתי... שאני יכולה בלעדיו ובהחלט לבד...

jane34

New member
ולזה את קוראת כלום נשמה?

מותק זו הרי כל התורה.... זהו בעצם המפתח להצלחה.... קבלי חח על ההברקה......(אפשר גם ח' ח' גרונית אם את רגילה.....)

למעלה