אז מה למדנו

יערית

New member
אז מה למדנו../images/Emo35.gif

מהאקסים שלנו בתקופת החיים המשותפים?{כמובן משהו חיובי} אני בזמנו,הייתי דרוכה לכל טלפון שמגיע הביתה,לכל הסקרים למינהם עניתי בסבלנות רבה,זה היה מטריף אותו.הוא בכל פעם ניסה ללמד אותי איך "לנפנף" אותם באלגנטיות ואני לעומת זה,חשבתי שהתשובות שלי עוזרות מאד לסקרים
בקיצור-זה הפך כבר לפרנצ'יפ אצלי. היום אני לא מסוגלת לענות להם,אין לי זמן,אין לי סבלנות, ובאמת שהם מתקשרים תמיד בשעות השיא אצלי בבית. מה למדתם אתם מבני הזוג שלכם לשעבר? {יערית שהגיע הביתה הערב מהעבודה כמו סופה,מקלחות,שטיפת כלים,שטיפת רצפה,בגדים פזורים בכל מקום,לחץ ארוחת ערב,צחצוחי שיניים,תשומת לב לילדים,תשומת לב לכלבה,סיפור קצר במיטה,ועכשיו כוס קפה לרגיעה}

שירלי6

New member
אוי המון.

למדתי איך מכינים טוסט עם ביצה למדתי איך מגרבצים..ולא קורה שום דבר למדתי לתקן פנצ'ר באופנוע ולמדתי לשנוא.

ערסlight

New member
משתף...

אני, למרות הניסיון [עאלק] למדתי תנוחה שהפכה לחביבה עלי. מסרים בנושא לא יענו.

destiny36

New member
אממממממממממממ

מי שיודע לאהוב כל כך גם יכל לשנוא כל כך.. אני דוקא למדתי איך אפשר ללכלך מטבח שלם בלהכין לאישה פעם בשנה ספגטי
איך אפשר לגרבץ ואחרי זה לגרבץ שוב ועדין לא קורה שום דבר
איך לא לתקן פנצ'ר או כל דבר שאפשר לדחות למחר ..או לשנים אחרי ומסתבר שגם כאן ..פשוט לא קורה כלום

jesie12

New member
הוא הכין לך ספגטי ואת מתלוננת../images/Emo35.gif

אני בשוק
אני בהלם
אני ה-מו-מה

maof

New member
וואו זאת אחלה שאלה ../images/Emo6.gif

ת'אמת שלמדתי מאיפה משתין הדג
מעוף

destiny36

New member
כיף לך

דוקא הוא ורק הוא לימד שיש רגעים שאפשר פשוט לשכוח איך סופרים עד 10
טוב נו אבל למזלי היום עד שהוא מתחיל לדבר אני מספיקה לספור עד 5

vered 37

New member
תרשי לי

כל הסופה שתיארת קיימת אצלי כל יום בערב רק סוג הסופה שונה.. פעם הוריקן פעם טורנדו פעם שניהם יחד שזה ממש קטלני... אבל בזמן הסופה אני עושה לעצמי מדיטציה נושמת עמוק ואומרת " זה יעבור הכל יהיה בסדר "וכשגל נוסף של הסופה מתקרב אני שוב נושמת עמוק ומרגיעה את עצמי..נשימות יערית נשימות ....(ורד -שמקטרת בלי סוף אבל זה ביננו ...ששששששש). לגבי האקס...(מה ששייך לו שייך לו ) למדתי ממנו לקחת דברים בפרופורציות.(יחסית ) למדתי ממנו להוריד לחץ .(יחסית ) למדתי ממנו להכין עוגת גבינה עם פירורים מעולה ! + שטרודל תפוחי עץ + כל מיני תבשילי קדירה .. בגללו שמנתי ותפחתי ..כי אני הייתי הסו שף שלו וטוב שזה נגמר. להשאיר טיפ שמן במסעדות ! לבזבז כמה שבא לי. המלצה שלי לסקרים זה בדיוק 2 דקות לענות לכל סקר..תחשבי שעזרת לפרנסתו של אותו סוקר . וכמה זה מבאס שמנפנפים אותך...

ואני למדתי ../images/Emo132.gif

איך להוריד הילוך לניוטרל ברמזור אדום, כדי שהקלצ' לא יגמר מהר ואיך להגיע מהילוך רביעי להילוך שני, מבלי ללחוץ על הברקסים,כדי שהברקסים לא ישרפו מהר וגם איך לקלל נהגים שחותכים אותי בכביש
(זה ניב מיוחד)

G a v ® i e L

New member
אם תלמדי אותי להכין ג'חנון

אני אלמד אותך שאם את בולמת את האוטו עם הקלאצ' את גומרת אותו מהרררר.... יותר זול לשרוף ברקסים.

וואלה?????

אתה רואה??? עוד סיבה לשנוא אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלמד אותך להכין ג'חנון, רק שאתה מפחיד אותי קצת עם התיאורים שלך ומה אתה עושה כשיש לך אוכל ביד (עיין ערך קרמבו
) אז עדיף לבלום עם הברקס כרגיל?????????????

G a v ® i e L

New member
הכי בטוח זה לפתוח קצת את הדלת

ולבלום עם הרגל. סוליות של נעליים זה הכי זול !

למעלה