PurpleFilth
New member
אז מה... ליקוי חמה?
סתם מוזר לי שאף אחד עדיין לא פתח על זה שרשור. לפי מה ששמעתי, זה אמור להיות מבשר רעות. דווקא נראה לי הזדמנות טובה להתחיל מחדש. בכל מקרה, בהמשך לכאפות שאני אוכלת משבוע שעבר... חשבתי על כל הנושא, ורציתי לבצע איזה טקס קטן, שיעשה undo לכישוף אהבה עתיק שגרם יותר נזק מתועלת (רואים, ילדים? כישוף אהבה זה רע!). בקיצור, חשבתי על הטקס הקלאסי, שבו שורפים את התמונה של הבחור. לא רע. רק חבל שאין לי שום תמונה שלו
. ניסיון שני... הייתה פה פעם הצעה לכישוף אהבה לא רע של טורי (אם אני לא טועה), פשוט להסתובב עם משהו ששייך לו. יש לי משהו ששייך לו. תליון על שרוך. אני חייבת להפטר מזה, לקרוע מזה את הקשרים שמובילים אלי, ולקשור אותם למשהו אחר. מחר אלך לים. את השרוך אשרוף עד אפר, את התליון אשליך למצולות. עם כל הזכרונות שקשורים בו, עם כל הרגש שמתלווה אליו, התליון חייב ללכת. אחלו לי הצלחה.
סתם מוזר לי שאף אחד עדיין לא פתח על זה שרשור. לפי מה ששמעתי, זה אמור להיות מבשר רעות. דווקא נראה לי הזדמנות טובה להתחיל מחדש. בכל מקרה, בהמשך לכאפות שאני אוכלת משבוע שעבר... חשבתי על כל הנושא, ורציתי לבצע איזה טקס קטן, שיעשה undo לכישוף אהבה עתיק שגרם יותר נזק מתועלת (רואים, ילדים? כישוף אהבה זה רע!). בקיצור, חשבתי על הטקס הקלאסי, שבו שורפים את התמונה של הבחור. לא רע. רק חבל שאין לי שום תמונה שלו