אז מה... ליקוי חמה?

PurpleFilth

New member
אז מה... ליקוי חמה?

סתם מוזר לי שאף אחד עדיין לא פתח על זה שרשור. לפי מה ששמעתי, זה אמור להיות מבשר רעות. דווקא נראה לי הזדמנות טובה להתחיל מחדש. בכל מקרה, בהמשך לכאפות שאני אוכלת משבוע שעבר... חשבתי על כל הנושא, ורציתי לבצע איזה טקס קטן, שיעשה undo לכישוף אהבה עתיק שגרם יותר נזק מתועלת (רואים, ילדים? כישוף אהבה זה רע!). בקיצור, חשבתי על הטקס הקלאסי, שבו שורפים את התמונה של הבחור. לא רע. רק חבל שאין לי שום תמונה שלו
. ניסיון שני... הייתה פה פעם הצעה לכישוף אהבה לא רע של טורי (אם אני לא טועה), פשוט להסתובב עם משהו ששייך לו. יש לי משהו ששייך לו. תליון על שרוך. אני חייבת להפטר מזה, לקרוע מזה את הקשרים שמובילים אלי, ולקשור אותם למשהו אחר. מחר אלך לים. את השרוך אשרוף עד אפר, את התליון אשליך למצולות. עם כל הזכרונות שקשורים בו, עם כל הרגש שמתלווה אליו, התליון חייב ללכת. אחלו לי הצלחה.

ToryMaster

New member
לא אמרתי את זה

אבל זה בהחלט נשמע לי טוב, אצלי להיפטר משרשרת שהוא נתן לי עזר מאוד להתגברות

neophile

New member
ליקוי

היום ראיתי את הליקוי בירושלים העתיקה ,הסתכלתי ישר על הירח..זה היה מדהים, הסער כולו מואר,לאחר מכן עם יד אחת על הכיפה כדי שהיא לא תעוף ,היד השנייה על הכותל ,הדהדתי מנטרה ,חשתי את הקול שלי זורם ביד לכותל ומהדהד לתוכו ,פותח קידודים. לצידי היה אלג'יראי שהתפלל בשפתו ,זה היה סוריאליסטי , הליקוי עשה משהו מוזר למזג האוויר וכל הזמן היו שינויים קיצוניים בין חום שמש לרוחות קרירות . אני עדיין חש את זה... בכלל לא ידעתי שאני יגיע לירושלים וזה לא סתם צירוף מקרים שהייתי בדיוק שם. אלוהים...

PurpleFilth

New member
הממממ

סער: כמו רובה סער. סערה. הסתערות. סהר: חרמש, צורת הירח כשהוא לא מלא. אין כמו ירושלים, אהובתי הנצחית.

למעלה