אז מה, לא רוקדים מחר?

Retropier

New member
אז מה, לא רוקדים מחר?

שלום. התגעגעתם אלי? מה? באמת? קשה לי להאמין שכבר שכחתם אותי. בכל אופן, היתה אמורה להיות מחר פגישת קולנוע של האתר עין הדג, אבל היא בוטלה בגלל הנחיות פיקוד העורף, שאוסרות על קיום התכנסויות. אז מה, זה בטח אומר שגם לא ירקדו ביום חמישי.. ומה זה אומר לגבי ימי שבת? גדי הרי הודיע שאם תהיה מלחמה, אז הריקודים יעברו ליום שבת, אבל הבנתי שאסור לעשות התכנסויות בכלל, אם כי לא הצלחתי למצוא קישור בנושא זה לאתר של פיקוד העורף. (ניסיתי להתקשר ליגאל טריקי אבל הוא ישן). זאת בעסה רצינית. אני אף פעם לא מחמיץ את יום חמישי (אלא אם אני בחו"ל, וזה ממש לא קורה הרבה.. וגם שם יש איפה לרקוד), ולכן זאת תהיה הפעם הראשונה זה זמן רב שאני אשאר ביום חמישי בבית מזה 8 חודשים. אז איך אני אמור להרגיש?

אני שאלתי את השאלה הזאת את גדי

בעצם העברתי אליו היום באימייל, אני מחכה לתשובתו לגבי מחר, כאשר הוא יענה לי, אעדכן אתכם לגבי מחר.

האם יש הרקדה היום באוניברסיטה?

במענה לשאלתכם, וכן במענה לטלפונים שהגיעו אלי היום, ביררתי זאת היום בטלפון, נאמר לי שיש לפנות החל מהשעה 18:00 לטלפון מס': 03-6408078 ל-אביב ולברר עמו האם מתנהלת ההרקדה היום כרגיל. לשירותכם תמיד.

יש הרקדה היום!!!

טלפנתי למספר הנ"ל (אין אביב - נאמר לי כנראה בטעות) דיברתי שם עם נציג האוניברסיטה - נאמר לי בבטחון רב כי: יש הרקדה היום באוניברסיטה - כרגיל החל מהשעה 20:00) להתראות, מקווה שכולכם תגיעו עם מצב רוח טוב למרות הכל!

לזאביק בבקשה:

[email protected] [email protected] אחד מאלה, אני שולחת לראשון בדר"כ. דרך אגב, כמה רוקדים באוניברסיטה הגיעו בזכות קריאתם כאן שיש הרקדה, איני מבינה, מדוע ביטלו את כל השמחה, אם כבר פתחו את ההרקדה לקהל.

זאביק 123

New member
תודה לעדה

אני מודה לך על המייל אבל באמת לאן נעלם גדי ביום חמישי? זאביק

נ.ב. אני שלחתי לגדי אימייל והדגשתי

את אכזבתי הן לגבי מה שהלך בבית דני והן לגבי מה שלא התקיים באוניברסיטה כמובטח, זכותכם לכתוב אליו גם כן.

מה יהיה הסוף עדה ?

ראשית - את מאוכזבת מאד ממה שהלך בבית דני השבוע ואפילו עודדת כאן חברים להתלונן באי-מייל. כמו כן את מאוכזבת מאד לגבי מה שלא התקיים באוניברסיטה כמובטח ושוב את מבקשת מאיתנו להתלונן. עדה - מה קורה ילדתי לסיפור האהבה הזה ? האם אנו מגלים ניצוצות של אכזבה מהאל ? ואולי סתם התבגרת ? בצפייה לתשובתיך הכנה. דבל'ה.

לדב - גדי ביטון מעולם לא היה ה"אל"

וגם היום אני מאד אוהבת את גדי ביטון, אך, אין אדם מושלם, אני מקבלת את גדי ביטון ברצינות עם כל המגרעות. ובכן, התאכזבתי מראש ממה שיקרה בבית דני, לכן גם לא הגעתי. הודעתי לחברה שהיו והתאכזבו שהם יכולים להתלונן באימייל - היו שביקשו את האימייל של גדי ומסרתי אותו ברצון, כיוון שגדי לא קורא כאן בפורום, אין טעם להתלונן כאן, לכן מי שרוצה להגיב או מי שמאוכזב ממה שהיה בבית דני, זכותו להגיב או להתלונן, לכן עזרתי לו להגיש את ה"תלונה". התאכזבתי ממה שלא קרה באוניברסיטה, מהסיבות הידועות, פרסום שוא, התכוננות שוא, שכן, באוניברסיטה לא הבטיחו לי אמנים או סטנדפיסטים או סתם זמרים, אלא מן הסתם ערב של תחפושות בתוספת ערב שירה "קריוקי" וזה היה יכול לעזור לאוירה, אך כיוון שגדי אולי נבהל מן המלחמה שאמורה הייתה להתחולל או שמשפחתו נבהלה, הוא נס ברגע האחרון, השאיר את יגאל לבד במערכה, לא עמד בתוכניות שהפיץ, השאיר אותנו מה שנקרא " עם הלשון בחוץ" ואכן הלשון הייתה בחוץ אך לא היה מה ללקק.

תודה והערכה לעדה

אני שמח לגלות שאת עדיין אוהבת ומעריכה מאד את גדי וכמו שאת אומרת "אין אדם מושלם אני מקבלת את גדי ביטון ברצינות עם כל המגרעות". עדה - אפשר להעריך ואף לאהוב דמות ציבורית כמו גדי ועם זאת אפשר להביע בקורת מנומסת ורצינית כפי שהבעת הפעם, בלי חשש ובלי מורא. ואת מוסיפה וכותבת : "אך כיוון שגדי אולי נבהל מן המלחמה שאמורה הייתה להתחולל או שמשפחתו נבהלה, הוא נס ברגע האחרון, השאיר את יגאל לבד במערכה, לא עמד בתוכניות שהפיץ, השאיר אותנו מה שנקרא "עם הלשון בחוץ" ואכן הלשון הייתה בחוץ אך לא היה מה ללקק". אסיים בזאת שלו הייתי עובר שם בסביבה ופוגש בך... הייתי נותן לך ללקק. והכוונה רק לגלידה. שבוע טוב. דבל'ה.

dw2322

New member
יום חמישי באונ' היה בסדר גמור

אמנם לא היתה תחרות תחפושות, אבל למען האמת גם מראש זה נראה קצת "למתוח" את החג, סה"כ פורים כבר היה היסטוריה ביום חמישי. מאחר והמחירים נשארו כפי שהם, ולא העלו את ההעלאה הקטנה של אירוע פורים, הרי שאני לפחות חי די בסדר עם ההרקדה. גם אני הבאתי תחפושת סמלית לפורים, ופשוט השארתיה בתיק. לי זה לא הפריע. נהננו מהאוזני המן של המקום ושל עדה
מעבר לזה היה באמת קצת מוזר לראות הרקדה לא עמוסה באוניברסיטה (ששש, בינינו, בלי שכל העולם קורא, למי שהצפיפות הרגילה מפריעה לו אז יש לו הזדמנות נדירה להנות מהרקדה בלי לחץ, גם אין בעיות חניה), משהו בסדר גודל של עמנואל שהיה פעם. אפשר להזמין מלחמה כזו כל שבוע?
יגאל טריקי העביר הערב בסדר גמור, קצת שונה מגדי בכך שריקודי מעגל שני סגרו את הערב, ולא היה late night circle (ז"א ריקודי מעגל ותיקים יותר שגדי שם אחרי הזוגות שני).

דבל'ה ועדה - גורמים הנאה לפורום

אני מתפעל מהשיח התרבותי שיש בין דבל'ה ועדה. טוב "שמירי" חזרה לאיראן. ועכשו ברצינות. מתי מדריך ומרקיד זכאי לחופש ולמנוחה מעבודתו . המרקידים עובדים, בלי חופשה שנתית, בחגים ובשבתות. בשעות הלילה המאוחרות. לפעמים אין להם "יום" או "לילה". כאשר הם עובדים בבוקר ובערב ממשיכים בהרקדות. זכותם - להעדר מעבודתם. "העולם" לא בנוי על אדם אחד. לכל אדם יש מחליף. העובדא , שיגאל טריקי "סיפק את הסחורה". למה כל הזמן מתלוננים על גדי ? אם הוא ניכשל בבחירת האומנים בבית דני. מישגה ידוע ומקובל באומנות. גם מדריך ריקודי עם יכול להיות - לא במיטבו, ביום מסוים. אני לא רוצה לקבוע עמדה "מי צודק" - אבל מפריע לי שהעולם נחרב, כאשר המלאך לא נמצא. כדאי לשאול את גדי - מה קרה? לפני שמתנפלים עליו , מאחורי גבו , בפורום. ( לפי דברי עדה - הוא לא קורא מה אנחנו כותבים). חשוב , שנקבל טיעונים מאוזנים , בדיונינו.

ליענקל'ה - אל תדאג שום דבר לא נעשה

"מאחורי גבו". העברתי לו באימייל את אכזבתי וגם אם הוא לא נמצא בפורום, הוא מקבל הכל! חוץ מזה, החופשה לא הייתה מתוכננת, זו הייתה "בריחה" של הרגע האחרון, אך כמובן זה נסלח לו. מה שלא נסלח, מדוע לא העביר למחליפו, את כל התכנית במלואה.

הכל טוב ויפה אבל

אני רוקד בקביעות באוניבטרסטיה ונהנתי באותו יום יותר משאר הימים בגלל שסוף סוף היה מקום לרקוד וגם בגלל שגדי לא היה והיה יותר רגוע. הטלויזיה העלתה שם את המורל יותר מכל דבר אחר. בלי קשר אני חושב שאם גדי לא מגיע כדאי להודיע על כך. ואם הוא ברח שיברח, רק שנדע על כך ונבוא בלב חפץ יותר.

מה יש לכם נגד הנוכחות של גדי ביטון?

זה לא אחד ולא שניים הכותבים זאת כמוך, כמו כן, נפגשתי עם קהל באוטובוס באותו יום חמישי, שגם כן אמר לי ש"יותר טוב שגדי לא היה", אז איך אתם מסבירים את הנהירה ההמונית אחרי גדי והחוגים שלו ובד בבד את הקיטורים על נוכחותו? הדבר לא מובן לי. אשמח לשמוע מכם הסברים. זה כמו "דבר והיפוכו".

dw2322

New member
יש כאלה שלא אוהבים show

ויש כאלה שכן (אנחנו שמגיעים). עניין של טעם. מה שבטוח, שהצפיפות הגבוהה כן מפריעה לרוב האנשים, מי יותר מי פחות, ולכן כשסוף סוף יש מקום לרקוד כולם מאושרים. נקווה שהמלחמה לא תסתיים עד יום חמישי הבא

למעלה