אז מה כן מסתדר בחיים שלכם?

בגללו קניתי שולחן גדול

הלכתי לאיקאה וחשבתי לי: אני רוצה שולחן שיכנס לשם עיתון 'הארץ', וקניתי שולחן ב 700 שקל והרגשתי מה- זה אשמה אמרתי לעצמי איך מוציאים ככ הרבה על שולחן אבל המחשבה על ארוחת בוקר עסיסית של חביתה וזה וקפה חם ומהביל, ומתחת לצלחת פרוש למרגלותי עיתון הארץ, ותוך שטועמים את הגבינה ומוזגים את הקפה המהביל ללוע רואים את האותיות קטנות קטנות האילו ומריחים את הריח תשמעי זה לא פשוט, גם לי אין תקציב, לכן לא עשיתי אבל עכשיו שגיליתי את 'מחסני מזון' שזו רשת זולה התפנה לי קצת כסף, מבינה? זה לא פשוט גם בשבילי

תמי ב

New member
זה שווה כל גרוש!

גדלתי על העיתון הזה, ותמיד היה לי מנוי. איכשהו אף עיתון אחר לא "עשה לי את זה". רק תשבץ ההיגיון היה לי קשה מאוד. את תשבץ ההיגיון של "ידיעות אחרונות" הייתי פותרת די מהר, בעוד שאת זה של הארץ, אף פעם לא הצלחתי להשלים לבד והייתי הולכת אל אמא שלי לבקש רמזים. היא אלופה בתשבץ ההיגיון של "הארץ".

הרבה דברים טובים אצלך בתרמיל

ואולי תספרי לנו איפה את חוסכת 300 ש"ח לחודש? זה בהחלט לא דבילי, להיפך, ועוד נרחיב בדיבור על כספים בהמשך.

../images/Emo76.gif

במחסני מזון, בפתח תקווה זה מדהים כמה הם עושים שם הנחות של 2, 3, 4 שקל לכל מוצר, ביחד זה מצטבר ל 200 300 שקל חסכון בחודש

BU BP

New member
היי , טוב שחזרת ...

חשבתי עליך אתמול, לאן פתאום נעלמת, אבל לפי הרשימה, אני רואה שהיית מאוד עסוקה. כייף היה לשמוע שהכל טוב אצלך וחיובי... ההודעה שלך היא מין כדור אנרגיה שסוחף קדימה, לזרם העשיה וזה אחלה... אבל... די כבר עם הירידות על שרי אריסון, בואו נפרגן לשם שינוי גם לבעלי הממון שלמרות כל מה שיש להם...הם יודעים לתת והרבה. אני מתגוררת בסמוך לבית חולים איכילוב - וכל יום אני רואה לפני כמה כספים היא השקיעה בנו אזרחים פשוטים. אני מצטערת,אבל מפריע לי נורא שהאיש שמשבית לנו את המדינה ויוצר נזק בלתי הפיך למפעלים שעוסקים בייצוא, נזק שיעלה ללא מעט אנשים במקומות העבודה שלהם, הצליח להפוך בקמפיין פוליטי את שרי אריסון למפלצת, דיי כבר.

BlackJack1

New member
בסופו של דבר הדברים מסתדרים לא?

ככה לרוב אומרים לי.. בכל מקרה בוא נראה מה הסתדר לי: 1. הקורס הכנה לצבא,נאלצתי לפרוש ממנו שנה שעברה לתקופה מסויימת בגלל חשש לבעיה רפואית בלב,אחרי סדרת בדיקות ממושכת שהתברר שאין כלום חזרתי להתאמן וסיימתי את הקורס והתחלתי אותו השנה שוב (עד הגיוס כמובן..) 2.הבגרויות,אחרי אין ספור ימים ללא שינה וצוואר תפוס גם זה נגמר ועוד נגמר טוב.. 3.המחשב החדש שלי!,חיכיתי לאחד 7 שנים כמעט,מחשב רק משלי ועכשיו יש לי!
(אולי זאת הסיבה להתעכבות במשימה השבועית..) 4.למרות הנפילה במיונים של הצבא לחובלים\צוללות שאפשר להגיד שמאוד רציתי מצאתי עוד 2 יחידות שסיכויי הקבלה שלי אליהם גבוהים,מקווה שפה יהיה טוב.. הממ מה עוד? אני צריך לחשוב בסופו של דבר הדברים מסתדרים כמו שהם צריכים להסתדר,במוקדם או במאוחר..

yoyo1234567

New member
דוקא מסתדר

אז מה מסתדר? דוקא די הרבה.. - חבר מקסים, שלאחר הרבה משברים ופרידה החלטנו לנסות שוב ובנתיים הכל מסתדר מעולה. - נהנית מרב הזמן שלי בבי"ס עם החברים ואפילו כמה שיעורים מעניינים. - הכתיבת בוקר די זורמת. - התחילה השנה ואני חוזרת לרקוד (התגעגעתי!) - אוהבת את התקופה של החגים! ראש השנה, יום כיפור, סוכות.. - אפילו נהנית מזמן איכות עם ההורים ! - מתחילה עוד פעם לעבוד (כ"כ אוהבת את ההרגשה של להרוויח כסף בזכות עצמי!) וזהו בערך.. הרגשה כללית די טובה!

בראש השנה עשיתי סקירה לאחור

לשנה שחלפה לה, ופתאום קלטתי כמה שינויים מהותיים עשיתי השנה הזו: - עברתי לגור במושב, משהו שתמיד רציתי - בססתי מערכת יחסים עם בנזוגי - מצאתי כיוון מקצועי חדש, נוסף - התחלתי להיות אמיצה ולתקן לבד כל מיני דברים בבית, גם כשצריך לקחת ביד מקדחה ומברגה - שיניתי את אופן התזונה הקלוקל שלי - התחלתי לשתות מים! [שנים ניזונתי מקפה ומשקאות תוססים...] - התחלתי לעשות כושר. נחמד, לא?

למעלה