אז מה כזה מיוחד ב-KM '94??

p i n g o

New member
אז מה כזה מיוחד ב-KM '94??

Automatic Love הוא השיר היחיד ב-KM '94 שקיילי השתתפה בכתיבה שלו. לעומת זאת, יש יותר שירים ב-LGTI שקיילי השתתפה בכתיבה שלהם ויכלה להשפיע עליהם. אז למה בכל זאת מחשיבים את KM'94 כאלבום יותר "אמיתי" של קיילי? הרי כבר על האלבום הקודם שלה, שהופק ב-PWL, קיילי השפיעה יותר...

p i n g o

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo179.gif../images/Emo105.gif../images/Emo179.gif

אין לי אותו אז אל תשאל אותי....

...אבל כולע וד אלה שירים מפרינסס-הוא מיוחד!!!!!!!!חחח אני מתה על פרינסס

tatababa

New member
איכות הקול

האלבום הזה הוא *ללא ספק* האלבום הכי טוב של קיילי מבחינה ווקאלית. קיילי דחפה את עצמה עד לקצה גבול היכולת שלה *באותה תקופה* מבחינת איכויות הקול שלה. הדבר גרם לדבר נוסף שלא נראה לי קרה באף אלבום אחר של קיילי בכזה אופן בולט - האלבום מלא שירי מיד-טמפו ובלדות : CIM, DG, AL, Falling, Surrender, PYIMP. מאוד לא אופייני לאלבום של קיילי. אם זה לא מספיק - הסטייל : הסטייל של קיילי עצמה (מבחינת אימאג') היה מאוד מיוחד. אני לא חושב שהיא אי פעם הצליחה לשחזר את התחכום המתגרה הזה אי פעם במהלך הקריירה שלה. היא לא הראתה הרבה בשר ועדיין נחשבה לסופר סקס-אייקון : משהו שמשום מה היום היא לא מצליחה לעשות.. דבר אחרון - Confide In Me. השיר הזה הוא הקלאסיקה הכי גדולה של קיילי לדעתי (למרות שיש שירים אחרים שלה שאני אוהב יותר) ומה לעשות שהשיר הזה לבד גורם לאלבום לקפוץ כמה שלבים בדירוג האלבומים אצלי (ותודה לעוד כמה שירים האלבום הזה נמצא במקום הראשון יחד עם IP). הפאק היחידי עם האלבום הזה - הכיוון המוזיקלי שלו פשוט לא קיים. אני זוכר מאמר שקראתי האומר כי האלבום הזה הוא הצורה הכי טובה להמחיש את חוסר האונים של DeConstruction לגבי מה הם עושים עם קיילי. הרבה הרבה שירים טובים נזרקים ביחד לתוך אלבום עם החלטות של השנייה אחרונה שדופקות כל סיכוי להצלחה. המאמר נכתב בתשעים וחמש כחלק מביקורת על האלבום (שרק שיבחה את השירים אבל העלתה כמה שאלות על בחירת השירים התמוהה, בייחוד כשיש כל כך הרבה שירים טובים שלא ראו אור יום). ציינתי את זה כי זה כל כך אירוני איך ההיסטוריה חזרה על עצמה שלוש שנים לאחר מכן... מקווה שזה עונה על השאלה, רן

p i n g o

New member
עונה ביותר! ../images/Emo8.gif

הייתי שמח לראות עוד אנשים מביעים את דעתם

Human Nature

New member
האמת, |טל| †

שזה דיסק ממש טוב. הוא הזכיר לי את "אירוטיקה" של מדונה, שהוא אלבום מעולה בפני עצמו- רק אין לו את המיקוד ואת הכיוון הברור. זה באמת מזכיר יותר אסופה של שירים מאשר אלבום. כמובן, ברגע שראיתי שקיילי כתבה שם שיר וחצי התאכזבתי ביותר. חשבתי שב-94' היא התחילה להתערב במוזיקה של עצמה
איכשהו, זה הוריד את הדיסק בסולם הפייבוריטים שלי.

אבי!!! נעים לראות אותך ידידי!../images/Emo9.gif

מה אז אתה אומר שKM94 לא משהו? אני חשבתי שאלו שירים מאימפוסיבול פרינסס שקיילי כתבה אותם(זה מה שעושה אותם לכול כך טוביםב עייני!) הם כ''כ קיילי! זה אלבום שונה(פרינסס) ממה שקיילי עשתה אי פעם אבל הוא עדיין אהוב עלי!-חשבתי שזה פרינסס מה לא? אז איזה שירים יש בו?למישוה יש ת'רשימה? אה רןכ בר נתן אותה כמה פעמים....

Human Nature

New member
o_O |טל| †

סקייטי, ממי, KM94 יצא ארבע (?) שנים לפני ש-IP יצא- איך יהיו שם שירים משם?
הנה הרשימה. לפחות בדיסק שלי:
1. Confide in Me 2. Surrender 3. If I was Your Lover 4. Where is the Feeling? 5. Put Yourself in my Place 6. Dangerous Game 7. Automatic Love 8. Where has the Love Gone? 9. Falling 10. Time will Pass You by​

למעלה