אז מה כדאי חבר'ה???

yetush

New member
אז מה כדאי חבר'ה???

שלום שמי שי, אני סטודנט למדעי המחשב במכללה בצפון שנה ב'. השאלה שמנקרת בי וגורמת לי לוויכוחים לא מעט עם חברים/משפחה מה יותר חשוב?רק לעבור מבחן או שהציון בו צריך להיות יותר גבוה? אני אחדד את השאלה: אז ככה כל הציונים שלי מתנקזים באיזור ה-60 והממוצע שלי באיזור ה-70(עד כה) שאלתי היא האם עדיף לשפר ציונים(למרות שעברתי)דהיינו מועד ב' או לוותר על "הסיכון" הזה שאני עלול להכשל ולהמשיך הלאה? מה יותר עדיף??האם מומלץ בסוף התואר על סמסטר שיפורים?מה אתם עושים?

Musi© Gi®l

New member
השאלה לא מה יותר חשוב אלא מה

חשוב לך וגם הידע שלך זה פרמטר למה קיבלת 60? כי לא ידעת? או ידעת ופישלת? כי אם זה השני, אז בטח לגשת לשפר. אה וכמובן ללמוד לקחים לסמסטר הבא.

100vardit

New member
אני בכל אופן-

אם אני רוצה לשפר-אין מצב שאני אדחה את זה ואעשה לעצמי "סמסטר שיפורים". מגיע ציון,אם אני רואה שהוא לא מתאים לי,אני תכף ומיד משפרת. אח"כ אני מניחה שזה כבר הרבה יותר קשה להתחיל לחפש ת'חומר ולהיזכר. לגבי הסיכון של מועד ב'-הוא קיים. אתה צריך לחשוב עם עצמך,אם אתה יכול (ורוצה) יותר. אם כן-שווה לעשות שוב,ולהרים ת'ממוצע(רק תלמד טוב לפני,שלא יהיו פאשלות
..) אם לא-פשוט תשמח שעברת,ותמשיך הלאה. שיהיה בהצלחה

Lir האחת

New member
היי שי ../images/Emo140.gif

תראה, אני לא יודעת איך זה הולך במגמה של מדעי המחשב. במגמה שאני לומדת, של פסיכולוגיה, בתואר ראשון צריכים להתאמץ להוציא ציונים גבוהים מכיוון שישנו סף ממוצע שאיתו ניתן להגיש מועמדות להמשך לימודי תואר שני. אם מקבלים מתחת לממוצע הזה, זה כמובן מוריד את הסיכויים להתקבל. אז השאלה שאתה צריך לענות עליה היא, מהם היתרונות בממוצע ציונים גבוה יותר, מה אתה מרוויח מכך. לעשות שיקולים של הפסד מול רווח ואז להחליט האם כדאי להתאמץ ולשפר מבחנים או לא. ברוך הבא, והמון

למעלה