אז מה יש לנו עד עכשיו

אז מה יש לנו עד עכשיו

אז בסך הכל עד עכשיו אנחנו לא בדרך לקבוצה כל כך שונה מהעונה שעברה מהבחינה הזאת שנגיד שיש לנו שחקנים שבאמת יעשו את ההבדל הגדול.

סטויקוביץ' עוד ייבחן, בהחלט שוער זה חלק חשוב ומרכזי בקבוצה. בהגנה יש לנו את מתן אוחיון שהאמת שלא יצא לי לעקוב אחריו ואני לא יודע באיזה שחקן מדובר.
קובי מויאל הוא כן שינוי מרענן מבחינתי, קשר לוחם, חזק ושחקן טוב, יחד עם בוקולי הם ייצרו קישור אחורי שיהיה חומה בצורה, בהנחה שגוסטבו יסחוב עוד עונה בכושר טוב. אבל מויאל הוא לא השחקן שאתה בונה עליו במיוחד להתקפה.
בניון-לא צריך להרחיב מילים, השאלה היא באמת האם בגיל 31 יוסי יהיה אותו יוסי שאנחנו מצפים, כולי תקווה שכן.
בהתקפה יש המון ציפיות ממוהאמאדו אידריסו אבל כולנו יודעים שלזרים בארץ לוקח זמן להתאקלם ונצטרך לבחון במשך הזמן איך כל זה יתחבר.

בסך הכל יש קבוצה טובה אבל אני לא חושב שיש לנו שום יתרון ממשי על קבוצות הצמרת האחרות כשעדיין אני לא רואה איך אנחנו מתמודדים עם מכבי ת"א על הכתר.

מה דעתכם?

6EyalTal6

New member
את מי בדיוק אתה מחשיב קבוצות צמרת?

ב"ש? - הבלוף של אלישע כבר גלוי לעיני כל ולא נראה שזה יחזיק ממד עוד הרבה.
הפועל ת"א? - כל מלה מיותרת.
היחידה שכנראה תהווה יריב ראוי זו ק"ש.
ותל אביב תקח שוב אליפות
&nbsp
נראה לי דיי סגרנו את העונה, לא?

zubumafu

New member
יש לנו סיכוי רק אם מכבי ת"א תתקדם באירופה

ונוכל להשיג עליה פור בליגה

Benedictus3

New member
יש שינוי אחד מאד משמעותי לעומת העונות הקודמות

יניב קטן לא משחק. היה אפשר לראות את ההשפעה כבר במשחקי האימון כשהכדור נג במהירות רבה יותר קדימה. יש עוד כמה ליקויים, ואליפות כנראה לא ניקח, אבל אולי יש תקווה לכדורגל מעט יותר שווה עיין, אחרי שנפטרנו מהשחקן המזיק ביותר בתולדות המועדון הזה - מקצועית וחברתית!

zubumafu

New member

עמית123

New member
יוסי לא בן 31... כבר חגג 34

השאלה לגביו היא רק מתי הוא יתחיל להחמיץ משחקים.
מתן אוחיון נראה שחקן סביר פלוס מהמעט שראיתי אותו. נקווה שהוא לא רן אבוקרט 2, קרי הגיע משום מקום וגם נשאר בשום מקום.
המאמן כבר עשה את שלו, קטן בחוץ. ישראלי לא היה עושה זאת.
השוער נראה אחלה פתרון ל3-4 שנים הקרובות. אידירסו אחלה פתרון לשנה של בניה. אם הוא יצליח, יביאו במודל הזה גירסה יותר צעירה בקיץ הבא.
הגנה חלשה נשארה, אין אחד שם שאפשר לסמוך עליו. אני עדיין מחכה שנפל כמו משומר יעזוב אותנו, ושטאלב יתבגר. שני הדברים כנראה לא יקרו השנה.
מויאל זה שחקן טוב למערכת שרצה ביחד ומצליחה כבר, זה לא המצב. הוא די העתק של אביחי ידין.
העונה הזו היא בעיקר שנת מבחן לעזרא שנראה כמו שחקן שכונה מוצלח במיוחד בנתיים.. ורד זה עוד בלוף שטרם התגלה.
מי שאמור לתת עונה גדולה הוא ראיוס לדעתי. נעשו כמה שינויים שאמורים לעזור לו, פלוס שנה שניה בקבוצה..
נקווה לטוב. מקום 2-3 תוך תצוגה משופרת מהעונה הקודמת (וחזרה לאירופה) יספקו אותי.

ARIS BOCH

New member
צריך להגיע עוד זר לקישור

ההבדל הכי משמועתי השנה - אין את קטן ויש מאמן רציני.
יהיה מאבק צמוד בצמרת.

למעלה