אז מה יהיה?

דון גל

New member
אז מה יהיה?

הנה כמה דברים שאני חושב/רוצה/מקווה שיקרו בעונה האחרונה של הסופרנוס: 1. טוני יגלה את פרטי האונס של דר. מלפי, יטפל בבחור ויעדכן את ג'ניפר. 2. החייל הרוסי יצוץ חי או מת ויעורר מהומה. 3. מדו תכנס לעסק המשפחתי (קשה לי להגיד איך, אבל יש כמה רמיזות בעונות הראשונות שאי אפשר להתעלם מהם. אני כל כך מקווה שזה יקרה.) 4. טוני ימות. (לצערי, קשה לי לתאר סוף אחר לבחור) מה אתם הייתם רוצים לראות? מפחדים שיקרה? הדון.

amitmis

New member
המממ...

אני מקווה, כמוך, לראשון והשני, אני קצת מפחד שטוני ימות, והשלישי לא נראה לי הגיוני... מה שכן אמור להיות - מלחמה עקובה מדם, סוף סוף, עם המאפיה של ניו-יורק. של פיל'.

דון גל

New member
אתה חושב? אחרי מה שטוני אומר לפיל

בסוף העונה? לדעתי נוצר שם קשר מיוחד, שאולי יוכל לשחזר קשר כמו שהיה לטוני עם ג'וני. מצד שני, פיל הוא חתיחת חרא לא קטן... הדון.

amitmis

New member
אני חושב שזה יהיה בלתי נמנע...

אפילו שטוני אמר מה שאמר לפיל. בכל זאת - פיל חיסל את ויטו, סילביו חיסל את דום גמביאנו... ויש הסטוריה ארוכה של "איפוק". המלחמה חייבת להגיע. ואני אחכה לה בדיוק כאן...

j crew

New member
כריסטופר לא ישרוד את 8 הפרקים

לצערי הרב... לא מאמין שיהרגו את טוני כי זה עצוב מדי (כשירו בו זה כבר היה יותר מדי בשבילי!) פולי גם לדעתי לא יזכה לסיים את הסדרה אבל סילביו כן ולדעתי הולכת להיות מלחמה קשה עם ניו יורק עם הרבה הרוגים ומעט כסף שיזרום כניגוד לעונה ה6 בה הכסף זרם וכמעט לא היו רציחות מי שראה את הפרומו ל8 הפרקים שנשארו בטח גם חושב שזהו זמן מלחמה

Siwnu

New member
2 שאלות...

מתי מתחילה העונה הסוגרת של הסופרנוס? ואפשר לינק לפרומו?

j crew

New member
העונהה7 בינואר (8 פרקי בונוס)

קישור לפרומו http://www.hbo.com/scripts/video/vidplayer.html?movie=/av/sopranos/season6/sopranos_bonus_bump+section=sopranos+num=1149623281669+title=The%20Sopranos%3A%20The%20Season%206%20Bonus%20Bumber+tunein=Look%20for%20episodes%20of%20The%20Sopranos%20on%20HBO%20on%20Demand

שכחת עוד מישהו ../images/Emo13.gif

מה עם ג'וניור? בטח טוני ירצה לסיים איתו בדרך שתסתיים במותו של קוראדו.

למעלה