amal - תקווה, שם יפה אך מחייב ולא
נראה לי כרגע, לאור מה שכתבת שאת עומדת או לפחות מוכנה לעמוד בהתחייבות וזה חבל כי כפי שבהמשך (כך בכל אופן אני מקווה) את תראי שרק בגלל שכבר לפנייך לא היו מוכנים לעמוד בהתחייבות אז תביני למה הגענו כולנו כאן למצב שהגענו ומי אחראי האמיתי לכך וחוץ מזה ישנם גם סרטי תעודה ארכיוניים שנעשו ע"י כתבים זרים ותעידו כל רגע מהקמת מהדינה שיתרחש בזמן אמת שאותם את יכולה לרכוש בערוצי הטלויזיה השונים ותאמיני שאני מבינה את כאבך ומצוקתך ואני יודעת בדיוק מהיכן הוא בא, אבל נהיה באמת ריאליסטים כפי הגדרתך ושוב כפי הגדרתך אני יודעת שגם בשבילך זה נשמע קשה ובלתי ריאילסטי ובפרט לאור שטיפות המוח שעושים ועשו ועוד יעשו לכם יום יום וימשיכו לעבוד עליכם בעייניים, וברשותך אקח אותך ולו לרגע קט לסיור קטן בהיסטוריה - ואז נראה אם אכן את דוגלת בדברייך ועומדת בהם ומחוייבת לאמת ואתחיל מלמעל למטה ללא שום סדר כרונולוגי מחייב ובכן; הראשון אליו את צריכה לבוא בטעות הוא הראיס שלך - ערפאת שכבר כל העולם מכיר אותו טוב מאוד ויודע אם מי יש לו עסק כולל מובראק שמרוב שכבר נמאס לו ממנו והוא עולה לו על העצבים, באחת מהפסגות של העולם הערבי שהוא אירגן בקהיר - בפני כל התקשורת העולמית לא יכל להתאפק עוד וכינה אותו "יא כאלב". כמו כן אל תשכחי שברק ראש ממשלתינו כמעט הוביל אותנו לאסון בכך שהוא כבר ממש הגיש את המדינה ואותנו ל""ראיס"" על מגש של כסף ורק נותר לחתום אז ברח ה""ראיס"" ואולברייט נאלצה לשמש לו גננת, להודיע לשומרים שינעלו את כל השערים ולא יתנו לו לברוח ויאלו היא ממש הייתה צריכה ביד לגרור את הילד הקטן והסורר פנימה - וכידוע גם זה לא עזר. הלאה, בגין ורבין ז"ל היו אלו שהיו ראשונים ליזום את שיחות השלום והזמינו את סאדת וחוסיין לירושלים בכל הקשור למה שאת קוראת ה"שטחים הכבושים" אנו קוראים כמובן השטחים ה-מ-ש-ו-ח-ר-ר-י-ם ו-ה-מ-ו-ח-ז-ר-י-ם, אז לידעתך ע-ד ה-י-ו-ם הם עדיין היו יכולים להיות ש-ל-כ-ם וב-י-ד-כ-ם וזאת ל-מ-ר-ו-ת זכותינו וחובתינו המוסרית, ההסטורית, המורשתית והרוחנית וידוע לך בתור אחת שאני מניחה שמתגוררת באזור אפילו טוב יותר ממני שקיימות עדויות ארכיאולוגיות במקומות אלו להוכיח זאת על מקומות אלו, אילולא לא א-ת-ם כ-ר-ג-י-ל ב-67´ לא הייתם מתקיפים אותנו ומובילים אותנו למלחמת ששת הימים ובזאת גוזרים לעצמכם את הדין לאורך כל הדרך עוד לפני הקמת המדינה שהכל היה פה בידיים שלכם ועוד לפני שהגענו לכאן וסמוך להגעתינו לכאן לאורך כל השנים א-ת-ם אלו עם הפאדיון שלכם אז במאורועות עעשיתם לנו את המוות, לנו ולמיעוט היהודי הזעום שכבר ישב והיה פה לפני שהגענו ובמלחמת השיחרור - ה- 16.5.1948, יום אחרי הכרזת המדינה והקמתה אתם אלו שכיום רוצים בהכרת האו"ם ועושים הכל כדי לזכות בה ואפילו יוצאים אליו בהצהרות שקריות כלפינו שאנו לא מקיימים שום החלטה - כרגיל הייתם הראשונים לתקוף ולא קיימתם את ה-ח-ל-ט-ת אותו האו"ם כפי שאתם עושים זאת עד היום מהסיבה הפשוטה שאתם לא רוצים אותנו פה!!! אבל כמובן שזה לא ילך לכם מאחר וכפי שציינתי בתחילה אני מבינה את כאבך משום שגם היינו ועודנו בקטע הזה אבל בשום פנים ואופן לא השגנו תודה לאל בדרך הברברית שבה את תומכת ולא על חשבון עם אחר יתרה מזאת, גם באמצעיתה של מלחמת 48´, התחנן בן גוריון מכל תושביה הערביים (וזה אגב תודה לאל ההבדל ביננו לבינכם) שישארו במקומתיהם והוא לא רק שהוא לא יגע בהם אלה אף יגן ויהפוך אותם לאזרחים שווי זכויות ואכן מי שנשאר - הרויח ומי שברח - הפסיד וכעת בשיא חוצפתכם את דורשים את זכות השיבה. אז אתם מביאים זאת על עצמכם ומתגרים בנו כמו ילדים קטנים שמתגרים בגן בילדים הגדולים יותר עד שלגדולים נמאס והם מגיבים ואז הקטנים רצים לגננת ורק מספרים לה שהם לא אשמים והילדים הגדולים סתם כך רוצים להרביץ להם - כך אתם מתגרים בנו וכשאנו מגיבים (מה חשבתם לרגע שנגיד לכם יאללה ת´פאדלו אהלן ווא סהלאן תעאל הון) ואז אתם רצים לגננת - האו"ם ובוכים ומשקרים ואל תשכחי גם שהודות לנו את כרגע יודעת לכתוב את השם שלך בשני השפות, ואתם חיים כמו בני אדם ומשכילים עם מים זורמים בבתים ושירותים בבתים ולא כמו שחייתם ושלא לדבר על השכלה גבוהה - כמו ""ד"ר"" אחמאד טיבי - שכידוע בוגר בית הספר לרפואה של האונ´ העברית-הדסה עי-כרם, ירושלים ושהיום בהתנהוגתו הכל-כך ""מכובדת, אינטליגנטית, נאורה, משכילה ומלומדת"" יורק לבאר שממנה הוא שותה בכך שמעל במת הכנסת הוא משמיץ אותנו ולא לדבר על הבוגד עאזמי בשארה שבמדינות אחרות ובפרט במדינות מוצאך היו כבר מזמן מעמידים אותו לתלייה ופה למרות הכל הוא יצא בזול ועוד איך בזול!!! ועם כנראה בגלל שיש לכם זיכרון קצר ואתם בכל אופן דוגלים בטירור - אז אני מסכימה איתך בדבר אחד - זה מביא להתעניינות בין לאומית וטוב שכך הוא ובפרט כעת שבכלל אין לכם מניות בעולם ואילו שלנו (שוב אתם תוקעים לעצמכם גול - את רואה איזה מוח קטן יש לכם באם יש לכם כמובן???!!!) כרגע מרקיעים שחקים ולכן בשורה תחתונה זריעת הפחד תהיה אצלכם כרגיל כפי שקורה בסוף כרגיל וזאת מאחר שטרור בקשתם אז טרור א-ת-ם תקבלו ולא א-נ-ח-נ-ו ואז אף אחד לא יוכל להאשים אותנו בשום דבר אלה להפך יבינו ועוד יפרגנו לנו!!! אז שוב אם את מסוגלת לכך אז תחשבי קצת לפני שאת מדברת ומדקלמת כתוכי מה שהכניסו לך בראש, ותסיקי בעצמך כאדם עצמאי וחושב ולא כבובה על חוט את המסקנות. לתשות ליבך!!!