אז מה יהיה?

dylan3

New member
אז מה יהיה?

http://news.walla.co.il/?w=/6/741170 אני כבר לא יודע למה להאמין

One Echoe

New member
אחרי מחשבה רבה.

הגעתי למסקנה-מוטב שכך. הם באמת זקנים מדי...וראו את זה גם בהופעה... אע"פ שהם הביאו הופעה פשוט ענקית... בכל מקרה, שכל אחד יעבוד על אלבומי הסולו שלו..וזהו.. אין טעם לחיות בעבר, פינק פלויד כבר היו, בתקווה לעוד להקות כמוהה.

holo

New member
רק אני רוצה שהם יתאחדו

ויכתבו קטעים חדשים?? בעע..

One Echoe

New member
גם אני רוצה...

הבעיה היא שהם כבר יותר מדי מבוגרים בשביל זה. אין טעם לחיות באשליות.

אין דבר כזה "יותר מדי מבוגרים"

לחזור על דברים שכתבתי בשרשור לפני כמה שבועות: נגני ג'ז ובלוז מנגנים עד מותם, בגיל 80 , ואף אחד לא ממצמץ. אין שום סיבה שהפלויד לא יעשו כנ"ל. אגב, זו כנראה גם הדעה הרווחת בקרב עדות התקשורת בבריטניה (ר' החשדות).

One Echoe

New member
ציף..

אני גם, עד לפני יום בערך, חשבתי ככה. אבל ראית בהופעה איך מייסון הזיע? ובקושי שמעו אותו.. אני מניח שלרוג'ר לגילמור ולרייט יהיה יותר קל, אבל לתופף בגיל הזה...לא יודע:(

מייסון הזיע בגלל האורות החזקים

ובכלל, יש משהו פורנוגרפי בצילומי הקלוז-אפ של האמנים, שמתאפשרים כיום. המצלמה מראה לך את כל בוהן של הרגל, את היד הרועדת של ווטרס, כל אגל זעה של גילמור. את עיניו העצומות של מייסון, והציפורניים של רייט. זה מוגזם. לדעתי, צריך להיות כלל, שלפיו לא מצלמים תקריב של אמנים יותר מאשר במרחק של צופה ממוצע, אפילו מהשורה הראשונה. אחרת, יש בזה משהו שכבר מעבר לטעם הטוב, שפוגע בפרטיות של האמנים.

Elinor BC

New member
אכן../images/Emo45.gif הלוואי שזה יקרה! דווקא

אני מתחילה להיות אופטימית(ואני לא כזאת בדר"כ). בכל אופן], דוגמה טובה היא בי בי קינג שיהיה לו יומולדת 80 שנה הבאה.. והוא טפו טפו אחלה! עדין מנגן, אני כשיר .. אז לא לשלול...

אבל ציף..

את ראית שהקול של גילמור היה חנוק, ומייסון ממש התקשה לעמוד בקצב לפעמים... בדיוק כמו הרבה מקצועות אחרים, בסופו של דבר מתעייפים ולא יכולים לעשות אותם כי אין כוח נפשי ופיזי לעשות את אותם הדברים. את יכולה לראות אותם עומדים במסע של 5 הופעות בעולם? טיסה הלוך ושוב לכל אחד מהמקומות? חזרות פעמיים ביום?

כן, אם הם ירצו. אחרים עושים זאת.

אל תשכח שהם לא ניגנו בהופעות ביחד מזה 10 שנים - 10 שנים מאז סיבוב ההופעות של PULSE. ברור שהם יהיו "חלודים". מעניין שהתפישה הזו, לפיה רוק שייך רק לצעירים, מושמעת רק מפיהם של צעירים. טוב, אולי זה לא מפתיע.... אבל זה עדיין שגוי. אנשים לא מפסיקים ליצור - כל סוג אמנות שהוא - כל חייהם, אם הם אמנים אמיתיים.

סלע 1

New member
דווקא לא

תבדוק במילון אבן-שושן. אפשר לכתוב גם "תפיסה" וגם "תפישה" בשין-שמאלית.

אילצת אותי לכתוב

לפי מדעי החברה, הביטוי תפיסה מתייחס לאחיזה פיזית ואילו הביטוי תפישה מתייחס לפרספקטיבה, ראייה כוללת של הדברים, כלומר, פעילות אחיזה קוגנטיבית. היא לא טעתה, אתה טעית.

למעלה