אז מה יב'ניקים...

אז מה יב'ניקים...

עוד שבוע וקצת (יומיים ליתר דיוק) ה- שיבוצים מתרגשים? מאוכזבים? עייפים? רוצים שזה יגיע? סתם מחפש לפרוק את המתח שלנו (גרעינרים) פחות או יותר... אנחנו לדעתי לפחות רוצים שזה יגיע אבל לא רוצים שזה יגמר וכמה מילות סיכום... אווווווווו גרעין עודד עולה גרעין עודד עולה גרעין עודד עולה גרעין עודד עולה ב-ה-צ-ל-ח-ה!! בעז רז גרעין עודד מעלה יוסף 24.. אמן!

HairyPoota

New member
אתה יודע מה דפוק!?

שאחרי 4 שנים שנתת מהחיים שלך לתנועה.. השקעת, עלית ירדת (במשקל) זה פשוט נגמר...יענו מה קורה?? זה מה שאני חושב ומפחד שיקרה לי... ת'כלס זה פשוט ייגמר ככה בלי כלום

רוצה שנדבר על זה?!?

נתחיל: אני יותר מ4 שנים בתנועה... זה יגמר אבל שכ"כ הרבה אנשים מכירים ואוהבים אותך (אני חושב שאוהבים אותי..) זה לא יגמר בלי כלום כי אתה תהיה כ"כ חשוב בעיני אנשים שנתת מעצמך פאקינ(ג) שנה. זה לא נגמר ככה בלי כלום זה נגמר בטעם ואח"כ אם בא לך חוזרים להיות מנהלנים בוגרים.. או רכזים או רכזת גרעין עודד כולם היו גרעינרים שזה לא משנה כי התנועה אף פעם לא יוצאת ממך מי שנכנס לשם יהיה לו ערך סנטימנטלי חתנועה תמיד וכן אני הגרעינר שהוריד במשקל השנה... ומה קורה? הכל טוב מה איתך???

s h e e p i t

New member
ואני... אני *א*היה..

כלום
ד"א ב(ו)עז היית על האוטובוס שלנו נכון? נעלמת תוך שניה

HairyPoota

New member
אהההה יא גרעינרית בלאי

תקשיבי, אני יודע שהיא חניכה אבל היא ממש נראית טוב!! נראה לי אני תוקף...היא נראית יותר גדולה מאמא שלי

WestlifE BaBy

New member
אמממ...

אם זה אתה- הגרעינר של מעלה יוסף[אתם אלה שעלו איתנו באוטובוס.. עם גלבוע...נכון?] אז.. בקיצור.. אתה ממש חמוד! ו.. כל הכבוד לך. אחלה של גישה!

תודה. אבל אני יודע...

עלינו שניים לאוטובוס. אני הגדול יותר עם השיער הקצר... והפירסינג

WestlifE BaBy

New member
כן.. אני יודעת מי אתה!

אתה מבזבז את זמנך במעלה יוסף.. תבוא לגן נר! P=

הזמן שלי במעלה יוסף כבר נגמר..

בקרוב לפחות... ואם היהב גרעין בגלבוע הייתי חושב על זה... וזה כבר לא יעזור לי

אתה יודע שזה לא באמת לחזור לתנועה..

זה לחזור למילואים. זה לא באמת לחזור, כאילו לא הלכת... אגב, תמיד יש את האפשרות של לא לעזוב בכלל. יש גרעין נח"ל, בתקווה שתהיה תנועת בוגרים. וכן, יש כאלו שבמשך 9 שנים נתנו את נשמתם לתנועה ולא עזבו אותה לרגע...

כן אני יודע וזה מה שאמרתי

שתמיד איך שהוא אתה חוזר לתנועה. למרות שיש כאלה שלא

Banittos

New member
תעשה ג'סטה...

יום לפני השיבוצים... תגיד לי מה המלצת עלי במיונים? כי בסוף יצא שלא כתבתי כלום במועצות שאני רוצה אז לפחות תזרוק רמז איפה אני עלול לנחות...פליז בכל מקרה נתראה מחרתיים דניאל בנית מטה יהודה

tuty fruty

New member
בעז

אני אישית ממש ממש מפחדת מזה... אבל כבר רוצה שזה יגיע!!! היום אנחנו מתראים במדמים איזה כייף!

למעלה