אז מה, טרי ווגן שווה?

Yaniv-DC

New member
אז מה, טרי ווגן שווה?

כותרת משנה: איזה כיף לי ואיזה כיף לי. אז לא, את האירוויזיון השנה אני לא אראה בוובקאסט, וגם לא איכפת לי אם הערוץ הישראלי העלוב (משדר משפחת עזאני...) ישדר את האירוויזיון או לא. כי את האירוויזיון השנה אני אראה בחדרי שבמלון הזה בלונדון!!! ושוב - איזה כיף לי ואיזה כיף לי!

Yaniv-DC

New member
לא, לא, לא.

לאליזבט - תמסור לעצמך. אני ישר הולך לויליאם הכובש.

Yaniv-DC

New member
זה קצת במלון...

לא חושב שיש להם וידאו. אבל אני יכול לנסות לבקש מחבר שגר שם שיקליט... למה, את רוצה שאשלח לך?

טליה ג

New member
לא. אני פשוט דואגת לך

שתישאר בלי הקלטה, ולסמוך על אנשים אחרים זה לא תמיד רעיון טוב. אני מסודרת. אני מצויידת ב-2 מכשירי וידאו שיעשו את העבודה.

assafcohen1

New member
i am still thinking

how the FUCK i will see the eurovision in the black hole called peru. any ideas??? thanks, assaf

Yaniv-DC

New member
אסף וטליה

לא, אני לא צריך להקליט, יש לי טלוויזיה במלון, תודה על הדאגה
אסף - הכנס לאתר האירוויזיון, שם יש וובקאסט... זו הדרך היחידה בחור ושמו פרו... אגב - החל מהשנה הבאה התחרות תשודר בארה"ב בערוץ I הבינ"ל

assafcohen1

New member
do you know

if it will be in a good quality? won`t i have problems to see it when few other milions will try also? i still hope they will have it on TVE international, or the italian channel, or maybe the french??? i am realy lost here... shabat shalom from argentina

איליה.

New member
זה תלוי בחיבור שיש לך.

אם יש לך מודם 56K אז אל תקווה להרבה, בטח גם יהיו המון הפרעות ולא תשמע הכל. את לוחות המשדרים של TVE Internacional או של הערוץ הצרפתי אפשר יהיה לראות באינטרנט בשבוע שלפני, ואני די בטוח שלפחות באחד מהם יראו את זה, אם לא בשידור חי אז אחרי כמה שעות.

איליה.

New member
זה הרבה יותר טוב.

עם חיבור של 512K תוכל לראות את זה ממש בלי הפרעות... אלא אם כן יהיה עומס יתר בשרת והוא יפול, והרי מהאסטונים אפשר לצפות לכל דבר.

Yaniv-DC

New member
אהמ... אהמ...

זה לא תלוי רק במחשב, אלא במהירות שהטלוויזיה האסוטנית תעביר את זה. בשנה שעברה, הדנים העבירו במהירות 40K ואני מסוגל לקבל עד 1000...

assafcohen1

New member
suffering

yeah, sure... what everybody does after the army, i left my love, arik, in israel- lived in san francisco for half a year. now travellig south america, and in 2 months i am going back to san francisco (thanks mom for my american citizensip...). mean while, i am trying to spread my love to eurovisions among the israelis in south america, and saying the truth, i am not doing that well... i have with me few c.d.`s which i try to let people to listen to, but most of the time they refuse and i stay with doris, and her maria magdalena. anyhow, feel well all of you back there! assaf

למעלה