אז מה חדש?

תלוי .. איזה רמה את?../images/Emo143.gif

morosh1234

New member
עליתי לשלב 24 בגנב שלי ../images/Emo3.gif

אפח'ד לא רוצה אותי בPQ

Charmed YC

New member
אתמול. [מה עם הNX?!]

אני לא מבין למה אבל לא קיבלתי את הNX קאש למה??????????????????????????????????? נראה שזה לא מעניין את אפחד פה אז כנראה שכולם קיבלו? ואממ. אני לבל 42 - עדיין \: אבל עליתי ל60% ואממ מכרתי נעליים ששוות 15K ב100K XD

tomyoyo

New member
../images/Emo3.gifהכלב שלי עלה רמה

ודיברתי עם כמה מהפורום D: עם זיו ורותם ועם ASTAR. והגנב שלי בווינדיה עלה 50% רמה 23

miss_t

New member
../images/Emo26.gif

הנקודות לINT (אתה לבל 16 נכון) בסקילים הסקיל של ה mp increse תמקסס והמגילה שווה 50K עד 100K בערך (למקרה שלא יעשו לך NOOB TRADE)

ומה המגילות האלה עושות בכלל?

מה הם תורמות? ועוד שאלה איך פותחים "דוכן"?

miss_t

New member
המגילות

אפשר לשפר עם המגילות חפצי לבוש / נשקים. ברמות נמוכות מ 35 לא הייתי ממליצה להשתמש במגילות (אלא אם כן אתה פשוט טחון בכסף) שימוש במגילות: פתיחת הפרטי הלבוש (לחיצה על E במקלדת) פתיחת התיק שלך ומעבר לחוצץ בו נמצאת המגילה גרירת המגילה מהתיק אל החפץ אותו אתה רוצה לשפר- כאשר המגילה מתאימה מבחינת השם למה שאתה רוצה לשפר. למשל- scroll for magic def for cape- מגילה שמתאימה לגלימה (CAPE) ומשפרת את ההגנה. אחוזי ההצלחה קיימים שלושה סוגים נכון לעכשיו 10% - בדר"כ אם הם עובדים - נם נותנים הרבה מאוד בשיפור, הסיכוי שיעבדו הוא 10%. בין 3 ל5 נקודות שיפור. 60%- נותנים פחות ממגילה של 10% אך עדיין משפרים טוב. 2 נקודות שיפור. 100%- שימוש במגילה זו בטוח יתקבל שיפור אך בדר"כ זו נקודת שיפור אחת . בהצלחה.

miss_t

New member
דוכן

מצריך שימוש בכסף אמיתי וקניית NX CASH אפשרי לקנות בcash shop

למעלה